- 21 Ağustos 2013
- 1.071
- 678
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya anlayamadım ben senin mesajlarını beğenemiyorum beğenebilmem için başka üyenin msjına yorum yapmam lazımmış
Ayy burçak o daha fenaymış ama erdem sünnetli olmasa onada yeltenebilirdi şaşırmazdım zaten erdeme zülküf diyip duruyo ailede herkese farklı isimlerle sesleniyor bizede zülküf çıktı
yokya sistemde bizde seviyoruz seni :)Henkeşlerin garezi var bana asyam sistemin bile:)
Burçak farkındaysan ben bu kız muhabbetlerine hiç girmiyorum çünkü biz kaçıracaz nehiri kafaya koyduk :)
Nehirin son halini görseydiniz bence vazgeçerdiniz..göbek salmış toton teyze olur o boşverin gelin biz 2016-2017 annelerine felan bakalım
Nehirin son halini görseydiniz bence vazgeçerdiniz..göbek salmış toton teyze olur o boşverin gelin biz 2016-2017 annelerine felan bakalım
senın kp de orjınalmış,oysa ki ben bu topiğin en orjınal kpsi tutkunun kı sanırdım
zülküf nıye dıo ailede bir büyüğün adı filan mı??
feyste bole kadın hamılelık grupları fılan var onlardan bikaçına üyeyım,ben de onda gecen gun bişe okudum. kvnın bırı torununa sürekli tosunum dıomus. tosunum asagı tosunum yukarı cocuk da bır yasında fılan sanırım. şimdi kendı ismine cvp vermıomuş ama tosunum denılınce bakıyormuş. garıban gelin de ben bu cocuga adının tosun olmadıgını nasıl öğretebeılırım yazmış,yazık yaa o kvyı dövesım geldi tosunum ne adıyla seslensene çocuga karıştırmışsın bebenın aklını carsamba pazarı gb
kızlar whatsapp grubu mu var ? olabilir aslında burçak herkese veriyor kızı bizde onu yarıyoldamı bıraksak ne :)
Ay anneyede bebeğede üzüldüm kv bakıyo heralde şimdi gelde öğret adını çocuk kimlik bunalımı yaşamasa iyi
Tutkucuğum alınmasın ama topiğin en orjinal kp i maalesef benimki anlatsam ağzınız açık kalır daha neler neler zülküf kimin adı hiç bilmiyorum sormadım da zaten ayda yılda bir görüyo kırılmasın diye bişey demiyorum erdem konuşunca der zaten benim adım erdem diye o zaman vazgeçer diye düşünüyorum kaynımla eşimin adlarıda evde farklı isimler konulmuş nüfusta kaynıma babasının eşimede kendi adını vermiş kv şokta tabi bende kırkuyodum bizim doğuma gelip zülküf koycak adını diye
siz pitifila bakmayın kıskançlığında öle dıo
en çok onu sevdiğimi sölemıorum dıe kızıma sarıo