2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
Selam cAnlar anacığımın evinden bağlanıyorum :) oğluşu uyuturken okuyup yazayım dedim .
Evettt bugün bizim doom günümüz ama bir garip hiç böyle hayal etmiyordum :KK43: az önce 1 yaş aşılarını yaptırdım çok ağladı yakama yapıştı :KK43: babamız da çok hastaydı dün kötüleşince istirahat almış ankarada evde yatıyo mHsur kLdı yolada çıkamıyo . Öyle sıradan bi gün yani

Bu arada erdemle beraber yatıyoz gece ara ara uyansada iki pışpışla yatıyor gibi dün gece 1 kere ayağımda salladım onun dışında kendi uykuya daldı hep

Selermcim gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün canım şimdi yenidoğanlar bize el kadar geliyor bizim danaların yanında :) kardeşinede geçmiş olsun çok sancı çekmiş ama normal doğumla atlatmış çok şükür

esra kızın da sen de çok güzelsinizz,maşşalh minik hanıma yürümeye de başlamış heralde,çok sevimli :KK16::KK16:

aa demin asya yazdıgım bişeyı beenmiş tabı henuz onun ne oldgunu bulamadım ama iki puan kazandınız tarzında bır bıldırım okudum:KK37:

bu arada asya nber valla bn de cok merak edıorum senı bacım,gül cemalini göster bıze :KK16:

acaba bu bırıken puanları napcez bırıktırıp başka uyelerın özel hesaplarına gırebılır mıyız acaba en cok bıtufulun özel mesajlarını merak edıorum:KK53::KK53::KK53:

meraklı burcak attım resim bak bakalım :)

Selam cAnlar anacığımın evinden bağlanıyorum :) oğluşu uyuturken okuyup yazayım dedim .
Evettt bugün bizim doom günümüz ama bir garip hiç böyle hayal etmiyordum :KK43: az önce 1 yaş aşılarını yaptırdım çok ağladı yakama yapıştı :KK43: babamız da çok hastaydı dün kötüleşince istirahat almış ankarada evde yatıyo mHsur kLdı yolada çıkamıyo . Öyle sıradan bi gün yani

Bu arada erdemle beraber yatıyoz gece ara ara uyansada iki pışpışla yatıyor gibi dün gece 1 kere ayağımda salladım onun dışında kendi uykuya daldı hep

canım eşine geçmiş olsun erdemin yeni yaşını kutluyorum sağlık mutluluk ve nice yani yaşlarını görmenizi diliyorum çok öpüyorum :)

Purçak o puanları topla uçuş mili kazanacan:KK53: yivrim özel msjlarımı göstertem sana merak etme..Off alıntılarda msj gibi görünüyo bu ne ya olmamış bu sistem biyinmedim ıhhh

sıradan bı gun olur mu yahuu hayatımızı baştan başa değiştiren o köklü reformu yapan bıdıklarımızdan biri doğmuş bugunn,annesi öp yerıme mıncıkla,güzel hayırlı yaşları olsun inşş:KK34::KK34::KK16::KK16:

eşine de gecmiş olsun cnm..

Haftasonu kayınvalidemlerdeydik eşim kaynım kayınvalidem hep hastaydı içim içimi yedi bizede bulaşıcak diye şimdide psikolojikmi ne boğazım gıcıklanıyo. Kalmıyım desem trip atacaklar ama kalıncada alıp öpüp seviyolar hiç anlayış yok ya :KK43: of dertlendim valla ayy bu arada ne geldi başıma daha doğrusu gelecekti ; pazar günü sabah kayınpeder erdemi dışarı çıkarmak istedi bende giydirdim verdim görümcemde fırına gitmişti biraz sonra beraber döndüler meğer kp erdemi berbere götürcekmiş saç kestirmeye :KK43:(( açık yer bulamamış allahtan görümcem görmüş yapma etme derlen eve getirmiş zorla düşünebiliyomusunuz o halde görsem düşüp bayılırdım kesin doğumgünü de var bide :KK43:((
Kp nerdeyse bütün çocuklara yeğenlere aynını yapmış kv nasıl düşünemedi nasıl sinir oldum ya ucuz atlattık valla

Haftasonu kayınvalidemlerdeydik eşim kaynım kayınvalidem hep hastaydı içim içimi yedi bizede bulaşıcak diye şimdide psikolojikmi ne boğazım gıcıklanıyo. Kalmıyım desem trip atacaklar ama kalıncada alıp öpüp seviyolar hiç anlayış yok ya :KK43: of dertlendim valla ayy bu arada ne geldi başıma daha doğrusu gelecekti ; pazar günü sabah kayınpeder erdemi dışarı çıkarmak istedi bende giydirdim verdim görümcemde fırına gitmişti biraz sonra beraber döndüler meğer kp erdemi berbere götürcekmiş saç kestirmeye :KK43:(( açık yer bulamamış allahtan görümcem görmüş yapma etme derlen eve getirmiş zorla düşünebiliyomusunuz o halde görsem düşüp bayılırdım kesin doğumgünü de var bide :KK43:((
Kp nerdeyse bütün çocuklara yeğenlere aynını yapmış kv nasıl düşünemedi nasıl sinir oldum ya ucuz atlattık valla

senın kp yıne ıı yahu bnm dedemın torunları gezmeye dıye goturuıp sünnet ettrip getirmişliği varmış,hala anlatıp dururlar,neden yaptın dıye sorduklarında da "size kalsa güvey traşından önce sünnetı yaptırırdınız gavur bırakamam torunumu " demiş :KK53::KK53: tabı bnm dedemın senın kpden daha kaçık olması senın kpının yaptıgını haklı cıkarmaz,ya da kabahatını hafifletmez de oyle aklıma geldi işte:KK37::KK37:
allahtan acık bı yer bulamamış cnm,ama eskilerın var bole emrıvakılerını nıe saygı duymazlar ebeveynlerıne bılmem hiç:KK31::KK31:

Çok teşekkür ederiz teyzeleri bituful burçak asya repu ruza öperiz sizi

Nehirciğimle burakcığımında doğumgünleri kutlu olsun kutladımmı hatırlayamıyorum öperim onlarıda

Purçak o puanları topla uçuş mili kazanacan:KK53: yivrim özel msjlarımı göstertem sana merak etme..Off alıntılarda msj gibi görünüyo bu ne ya olmamış bu sistem biyinmedim ıhhh

ya anlayamadım ben senin mesajlarını beğenemiyorum beğenebilmem için başka üyenin msjına yorum yapmam lazımmış :KK43:

Ayy burçak o daha fenaymış ama erdem sünnetli olmasa onada yeltenebilirdi şaşırmazdım zaten erdeme zülküf diyip duruyo ailede herkese farklı isimlerle sesleniyor bizede zülküf çıktı

X