- 3 Nisan 2011
- 317
- 13
Selam kızlar ancak dönebildim netle telle ve tv ile aram tamamen bozuldu giremedim bi türlü bu arada umarım herkesin bebekleri iyidir bizim oğlan yine tabiki hasta oldu dün gece ateşi çıktı sabah vücudunda kırmızı benekler ve doktora gittik kızıl hastalığı olmuş dedi antibiyotik ve ateş düşürücü verdi düşmezse gece acile gidin aşılarada şubatta gelin dedi döndük tabiki düşmedi biraz önce acile gittik çocuk doktoru baktı kızıl hastalığı değil boğaz enfeksiyonu takip edin menenjite çevirebilir veyada zatüreye dedi şoktayım hala çok ağladı yavrum o ağladıkça bende ağladım eşimlede tartışıp döndük eve nete bakıyodum nasıl bi hastalık diye daha beter şoka girdim inş. çevirmez ve atlatır paşam bütün virüslerden bakterilerden nefret ediyorum.Bugünde doğum günü çok güzel girdi yaşına yavrum havamızı aldık yani.
Burçak bıtuful ruza esra repu selerm fulya yelda ve sayamadığım bi çok dostlar umarım herkesin doğum günleri ve hazırlıkları iyi geçiyodur bebeklerinizin totoşlarından öpün
Burçak bıtuful ruza esra repu selerm fulya yelda ve sayamadığım bi çok dostlar umarım herkesin doğum günleri ve hazırlıkları iyi geçiyodur bebeklerinizin totoşlarından öpün