Slm kızlarrr
Bizde atlattık çok şükürrr.ama pestilim çıktı doğrusu.sonrasındaki toparlama sürecide baya yorucuydu.:)) ama olsun güzel bi anı oldu bize.çok eğlendik 40 kişiye yakındık.akşam 11 de son posta gitmişti çok geçe kalan olmadı yani. Telden foto eklemek zor oluyor ama en yakın zamanda eklıycem.
Çiğdem darısı başınıza inşş. Benim ev tebriğine sonrada bebek tebriğine doktorlarımda gelmişti ama hiç kasmadım ya o kadar alçak gönüllülerdi ki onlardan çok bi kaç hemşireyi dert etmiştim bende:))
Ölece geçer merak etme. Benım ablam 3 çeşit kv 2 çeşit bi kuzenim patates salatası getirdi bende 5 çeşit yaptım 11 çeşit vardı.bide yaş pasta.
Masamın resmini yukleyebilirsem eklerım buraya..
Doğum günümüzü kutlayan herkese çoook teşekkür ederim.RAbbim yavrularımızı anasız, bizleride yavrusuz bırakmasın.
Yarın 1 yaş aşımız var umarım çok ağlamaz ve ateş yapmazz
( aşısını yaptırıp işe gidicem
(( ev hanımı olmak istiyorummm yaaa
((
Ama şöle olsun yani sigortam ödensin bide aylık 300 tl verseler yeter.
işe gitmiyemm:))
Selermm bebişiniz hayırlı olsun inşş.
Birisi yazmıştı tam hatırlamıyorum da burak ta uyuyunca gece 3 e kadar çok sık uyanıp sürekli mızırdanıyor.3 ten sonra rahatlamış gibi derin uykuya dalıyor niye öle oluyor acepp:????
Uzun zamandır uykusuzluk tavan yaptıı yaa
((( deliksiz uykuya hasret kaldım.uykusuzluktan cildim bile bozuldu 16 lık ergenler gbi sivilce çıkartıyorum ve ruza gibi bebek ciltlilere uyuz oluyorum
Burçakkk nehiri burağa alalım doğum günleride aynı bı bi rastlantı olmasa gerek:))) ve kader ağlarını ördü onları birbirine yazdı:)))