2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
iyi para harcadınız hee.... :KK53:

battik hakkaten ya :KK43: bu ay sonunu gorebilirsek iyi.
$image.jpg

oglusu bulAbilecek misiniz bakiim :KK53:

Ruza ben aslinda ikinciyi hic aklima getirmedim de heralde bu yil da uyumayacak dedim:) sen napiyosun hala yalniz misin.
Yasemincim nolur nolur ne okumus annen bana da yaz. Denemek lazim:)
Repu ben cok bKtim cocugu buldum da. O nerde yatiyo ya. Orasi araba mi. Her acidan baktim cozemedim:)
Kizlar bi haftadir benimki gece kusu. 11lerde yatiyo. Ona gore de gec kalkiyo tabii. Sizinkilerde de basladi mi bole bi sey.
Hasta bebeklere sifa diliyorum..

Ruza ben aslinda ikinciyi hic aklima getirmedim de heralde bu yil da uyumayacak dedim:) sen napiyosun hala yalniz misin.
Yasemincim nolur nolur ne okumus annen bana da yaz. Denemek lazim:)
Repu ben cok bKtim cocugu buldum da. O nerde yatiyo ya. Orasi araba mi. Her acidan baktim cozemedim:)
Kizlar bi haftadir benimki gece kusu. 11lerde yatiyo. Ona gore de gec kalkiyo tabii. Sizinkilerde de basladi mi bole bi sey.
Hasta bebeklere sifa diliyorum..

He sen yine de dikkatli ol ne olur ne olmazz.. :)) kocacım geldi çok şükür. Kurtuldum yalnızlıktan..
Evet canım bizim uyku düzeni de değişti. Akşam 7-8 de yatan çocuk 10-11 de yatıyor artık. Bu da gelişimin bir parçası herhalde. Gündüz bazen bir uyku uyuyor o zaman akşam da erken uyuyor. Akşam erken ya da geç yatması gece uykusunu etkilemiyor. Bir iki defa uyanıp mama yiyor.

Selam turkiyenin en guzel annelerine ve en guzel bebeklerine:KK3:

hepinizi cok.cok ozledim :KK66:

Ruzann oglu.yasina girmis hayirli olsun ins..

Baska kimin bebisi yasina girdi bizimde. Onunda ins yapicaz biseyler Allah nasip.ederse burayada.koyarim.fotosunu.

Oglum hala.zayif 9.900gr hala.zorla.yemek.yiyo napicam bilmiyorum.cok zor yemeyen.cocuk...

Sizler iyisiniz ins hepinizi.optum :KK54::KK55:

Selam hatunlar napıyosunuz
Ben daha yeni kendime gelebiliyorum yılbaşına kayınvalidemle görümcelerim gelmişti ertesi günde eczanede sayım vardı gecede erdem geç uyudu pilim bitmişti bu gece de eşim baktı uyanınca erdeme de bende rahat uyudum az önce uyandırdı artık al diye :))

Repucum akifin doğumgünü kutlu olsun nice yaşları olsun güzel bir ömrü olsun şansı bahtı açık olsun inşallah. Bende zor buldum foto da yorgun düşmüş kuzucuk

Eveeeet bende doom günü hazırlıklarına başladığıma göre stres olmadan yazıp okuyabilirim Artık :)) kurabiye siparişi vererek başladım işe biraz pahalı geldi ama hem doğumunda yapmadığımdan içimde kalmıştı hemde herşey mükkemmelle yakın olsun istediğimden çok üstünde durmadım . Doğumgününü istanbulda kayınvalidemlerde yapıcaz .ben hiçbir hazırlık yapma ben ayarlıcam herşeyi dedim o da saolsun iyi niyetinden asıl ben yapıcam herşeyi birtanecik ilk torunum sen oğlunu al gel sadece dedi de diyemedim benim de bitanecik ilk yavrum ben yapmak istiyorum herşeyi diye :) tamam dedim ama peşinede kurabiyeyi sipariş ettim . Pastamızı halası sipariş etcekmiş bir an korktum şeklini şemalini bana sormayacaklar diyede sordular haftasonuda ona karar vericem . Gidene kadar foto çektirip fotolu magnet siparişi vermek istiyorum misafirler için böyle şimdilik 2 haftamız var yetişir güzel olur umarım

günaydınlarrr.... :KK16::KK16::KK16: 19 ziyaretçi size de günaydın.. :63::63::63:

Baska kimin bebisi yasina girdi bizimde. Onunda ins yapicaz biseyler Allah nasip.ederse burayada.koyarim.fotosunu.

Oglum hala.zayif 9.900gr hala.zorla.yemek.yiyo napicam bilmiyorum.cok zor yemeyen.cocuk...

sana da selam nerelerdesin bakalım.. kaçak seni... biz de seni özledik. :KK16:

Selam hatunlar napıyosunuz
Ben daha yeni kendime gelebiliyorum yılbaşına kayınvalidemle görümcelerim gelmişti ertesi günde eczanede sayım vardı gecede erdem geç uyudu pilim bitmişti bu gece de eşim baktı uyanınca erdeme de bende rahat uyudum az önce uyandırdı artık al diye :))

bütün yıl kvlerle beraber olacaksınız demekki.. :KK53:

Eveeeet bende doom günü hazırlıklarına başladığıma göre stres olmadan yazıp okuyabilirim Artık :)) kurabiye siparişi vererek başladım işe biraz pahalı geldi ama hem doğumunda yapmadığımdan içimde kalmıştı hemde herşey mükkemmelle yakın olsun istediğimden çok üstünde durmadım . Doğumgününü istanbulda kayınvalidemlerde yapıcaz .ben hiçbir hazırlık yapma ben ayarlıcam herşeyi dedim o da saolsun iyi niyetinden asıl ben yapıcam herşeyi birtanecik ilk torunum sen oğlunu al gel sadece dedi de diyemedim benim de bitanecik ilk yavrum ben yapmak istiyorum herşeyi diye :) tamam dedim ama peşinede kurabiyeyi sipariş ettim . Pastamızı halası sipariş etcekmiş bir an korktum şeklini şemalini bana sormayacaklar diyede sordular haftasonuda ona karar vericem . Gidene kadar foto çektirip fotolu magnet siparişi vermek istiyorum misafirler için böyle şimdilik 2 haftamız var yetişir güzel olur umarım

oyy ne güzel ilgileniyorlar.. inşallah herşey gönlünden geçtiği gibi olur canım... :KK16::KK16:

akifime de nice mutlu güzel yaşlara....sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü olsun inşallahh... :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16: :KK54::KK54::KK54:

günaydın canlarrrrr
hepinizi çok özledimmm
kayıp dizisinin son bölümünü izlerken bi anda paketim bitti:)))))
ne var ne yok umarım herkesler iyidir. bizim yılbaşı normal geçti oğlan uyuyordu hatta eşim bile uyuyakalmıştı 12 ye 5 dk kala ben uyandırdım :KK53: kalk uyuyarak girme sarılalım bari dedim:))) tam öle derken burak uyandı ona gittim pışpışladım bi geldim 12 yi 5 geeçmiş eşim uyumuşşş:KK53::KK53:
oğlan hasta öksürüyor burnu akıyor,bende 2 gun izin aldım ilgileneyım diye bende grip oldum:)) oğlan bana ben oğlana bakıyorum:)) şuan ablama geldik kahvaltıyı laptopu kaptım hemen size yazayım dedimmmm..
1 hafta sonra doğum günümüz aile arasında yapmaya karar verdik o yüzden de çok çok ince ayrıntılara takılmamaya karar verdim..
repucum akifim doğum günü kutlu olsun.. Allah hayırlı uzun ömürler versin inşşş...
geçmişi okuyamadımmm:KK43:(

canım hoşgeldin bebeğin zayıf değil neden üzülüyorsun sağlığı yerinde olsun benimki daha 9 kilo bile olamadı ama yaklaştı 8.900 gram ama takmıyorum sağlığı yerinde rabbime şükürler olsun.

repu bende merak ettim oğluşun nerde yatıyor yazık kuzuya yorgun düşmüş çok öpüyorum:KK54: oğlunu yeni yaşı sağlık mutluluk huzur getirsin anne ve babacığıyla güzel günleriniz olsun ve bugün içinde kolay gelsin sana canım

Selam kizlar acilin bende hastalar kervanindayim..Bu seneki 3.grip olusum ama hic bu kadar agir olmamistim..Digerlerinde ise bile gitmistim ama bugun kolumu kaldiramiyorum..Ne kotu bisey ya:2: neyse görüsürüz.

Selam kizlar acilin bende hastalar kervanindayim..Bu seneki 3.grip olusum ama hic bu kadar agir olmamistim..Digerlerinde ise bile gitmistim ama bugun kolumu kaldiramiyorum..Ne kotu bisey ya:2: neyse görüsürüz.

aaa geçmiş olsun kuzum yaa... hiç haberimiz olmadı.. :KK53: Allah şifa versin tüm hastalara.. :KK54:
bu ne be ya sabahtan beri aynı sayfayı görmekten sıkıldım. yazın artık bişiler... :KK57: :95:

iyi akşamlar kızlar 2 haftalık bir grip döneminden sonra kızım bugün daha iyi ama tabi öksürüğümüz az da olsa devam ediyor. lütfen biri bana cevap versin ben hala kızıma oturtarak yemek yediremiyorum böyle olan var mı hep yatarak yemek yiyoruz oturtarak yedirmek istiyorum ama ağzından dökülüyor bu seferde bilmiyorum biraz daha zaman herhalde tek çözüm

bugün burası aşırı soğuk ya sabahtan beri her yer sis göz gözü görmüyor don oldu etraf yazayım da sayfa ilerlesin

Evet ruzacım saolsunlar çok ilgililer

Repu şu anda doğumgününü kutluyor olmalısınız kolay gelsin fotoları bekliyoruz merakla

Hasta bebelere ve annelere geçmiş olsun . Bende korkuyorum istanbula giderken hastalanmasından ya da doğumgününde o kadar kalabalıkta bulaşmasından . İnş hasta kimse olmaz . Normalde bir yere giderken soruyorum hasta kimse varmı diyede şimdi doğumgününe çağırırkende soramam ki :KK43:

X