Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
battik hakkaten ya bu ay sonunu gorebilirsek iyi.
Eki Görüntüle 916848
oglusu bulAbilecek misiniz bakiim
battik hakkaten ya bu ay sonunu gorebilirsek iyi.
Eki Görüntüle 916848
oglusu bulAbilecek misiniz bakiim
Ruza ben aslinda ikinciyi hic aklima getirmedim de heralde bu yil da uyumayacak dedim:) sen napiyosun hala yalniz misin.
Yasemincim nolur nolur ne okumus annen bana da yaz. Denemek lazim:)
Repu ben cok bKtim cocugu buldum da. O nerde yatiyo ya. Orasi araba mi. Her acidan baktim cozemedim:)
Kizlar bi haftadir benimki gece kusu. 11lerde yatiyo. Ona gore de gec kalkiyo tabii. Sizinkilerde de basladi mi bole bi sey.
Hasta bebeklere sifa diliyorum..
Selam turkiyenin en guzel annelerine ve en guzel bebeklerine
hepinizi cok.cok ozledim
Ruzann oglu.yasina girmis hayirli olsun ins..
Baska kimin bebisi yasina girdi bizimde. Onunda ins yapicaz biseyler Allah nasip.ederse burayada.koyarim.fotosunu.
Oglum hala.zayif 9.900gr hala.zorla.yemek.yiyo napicam bilmiyorum.cok zor yemeyen.cocuk...
Sizler iyisiniz ins hepinizi.optum
Selam hatunlar napıyosunuz
Ben daha yeni kendime gelebiliyorum yılbaşına kayınvalidemle görümcelerim gelmişti ertesi günde eczanede sayım vardı gecede erdem geç uyudu pilim bitmişti bu gece de eşim baktı uyanınca erdeme de bende rahat uyudum az önce uyandırdı artık al diye :))
Eveeeet bende doom günü hazırlıklarına başladığıma göre stres olmadan yazıp okuyabilirim Artık :)) kurabiye siparişi vererek başladım işe biraz pahalı geldi ama hem doğumunda yapmadığımdan içimde kalmıştı hemde herşey mükkemmelle yakın olsun istediğimden çok üstünde durmadım . Doğumgününü istanbulda kayınvalidemlerde yapıcaz .ben hiçbir hazırlık yapma ben ayarlıcam herşeyi dedim o da saolsun iyi niyetinden asıl ben yapıcam herşeyi birtanecik ilk torunum sen oğlunu al gel sadece dedi de diyemedim benim de bitanecik ilk yavrum ben yapmak istiyorum herşeyi diye :) tamam dedim ama peşinede kurabiyeyi sipariş ettim . Pastamızı halası sipariş etcekmiş bir an korktum şeklini şemalini bana sormayacaklar diyede sordular haftasonuda ona karar vericem . Gidene kadar foto çektirip fotolu magnet siparişi vermek istiyorum misafirler için böyle şimdilik 2 haftamız var yetişir güzel olur umarım
hepinizi cok.cok ozledim
Ruzann oglu.yasina girmis hayirli olsun ins..
Baska kimin bebisi yasina girdi bizimde. Onunda ins yapicaz biseyler Allah nasip.ederse burayada.koyarim.fotosunu.
Oglum hala.zayif 9.900gr hala.zorla.yemek.yiyo napicam bilmiyorum.cok zor yemeyen.cocuk...
Sizler iyisiniz ins hepinizi.optum
Selam kizlar acilin bende hastalar kervanindayim..Bu seneki 3.grip olusum ama hic bu kadar agir olmamistim..Digerlerinde ise bile gitmistim ama bugun kolumu kaldiramiyorum..Ne kotu bisey ya:2: neyse görüsürüz.