2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
Aaaaaay hastayimmmm
Kızım önce sonra birlikte şimdi ben
Noluyo yaaa
Tatiliz dedik 9 gündür bi kere dışarı çıktım o da hastaneye gittik off poffff
Moral yerlerde
Kizimin ilaçlarını iciyom
Onun antibiyotiginden de alıyorum prospektusunde emzirenler için uygun yazıyor
Ama ben çok sıkıldım yaaa

geçmiş olsun ikinize de.. hastalık mevsimi. dikkat etmek lazım.

nasılsınız yaa bu aralarda çok yoğunlaştım giremiyorum
inşallah herşey yolundadır bizde herşey yolunda çok şükür
sizleri çok öpüyoruuummmmmmmmmmmm

Eylemmmm gelde yaz artik sinavinda bitti simdi yeni sinavi bahane etme:))

Beni kim bagrina basmisti acaba ya cok merak ettim simdi bak unuttum..

esra gecmis olsun canim..

huhuuuuvv dün sayfanin ortasina tükürdügumden beri baya ilerlemiss :86: örümcek agi baglamis bir sayfa beklerken tokat gibi carpti yuzume yazilanlar :KK53:

Aleyna canim benim yirim gukdrdun beni :KK53:

Asya seni cok seviyom ben gozumuz ariyor :KK54:

Tugbaam nerde yaaa :KK54:

Pitiful karisi sana soyleyecek bisey bulamiyorum nedense :KK53: he bir de purcagi nereye gomduysen soyle polise haber vercem artik

Pitiful hala bunu mu dusunuyorsun :KK53: ben basmistim her yeniyi bagrima bastigim gibi :86: yada muhterem basmisti ardimdan :KK53:

vaaayyy boş boş takılmak haa doğurduğumdan beri çooook nadir anlardan olan bir an yaşıyorm gündüz vakti 1,5 saattir uyuyo maşallah maşallah maşallah:nazar:

huhuuuuvv dün sayfanin ortasina tükürdügumden beri baya ilerlemiss :86: örümcek agi baglamis bir sayfa beklerken tokat gibi carpti yuzume yazilanlar :KK53:

Aleyna canim benim yirim gukdrdun beni :KK53:

Asya seni cok seviyom ben gozumuz ariyor :KK54:

Tugbaam nerde yaaa :KK54:

Pitiful karisi sana soyleyecek bisey bulamiyorum nedense :KK53: he bir de purcagi nereye gomduysen soyle polise haber vercem artik

Cunku ilk ben yazdim besmeleyle girdim iceri tükürursen kimse yazmaz tabi buraa:KK53:
Purcak yok onla yeni temiz bi sayfa actik:82:

Hayde bir hareketlenme warr..

Bu arada yeni yila nasil girersen oyle gidiyor tum sene cok inaniyorum buna :KK53: kisilere hareketlere dikkat edilmeli. Evde oturmali kocayi da cocuklari da bagrima basmaliyim ayni anda. Tabi bunlari yapma aninda ufak bir gurultu ve gerginlik olabilir ufakliktan oturu sakin olmaliyim her zaman yaptigim gini. Yoksa 2014 cok eglenceli gecmeyebilir :KK53:

ben purçağımı istiyorummmm.......... :84::84::84::84::84::84::84:

yasemincim hoşgeldin canım.. :KK12:

repu günaydın.. :KK16: doğum günü hazırlıkları nasıl gidiyor?

:KK16:
-dogumgunu hazirligi istemeyenler okumasin-:KK1:
aman sorma ev savas alani gibiydi sabahtan beri benim inatci adam dun butun esyalari oradan oraya surdu durdu.
suan salondaki yatagimin uzerinden yaziyorum :KK1:
oglusun uykusu geldi de onu emzirirken yaziyim dedim. bi kac sayfa ilerlemis gorunce seviniyorum :KK16:
planlarim var, cocuklar oynasin diye bi kose hazirlamayi dusunuyorum. 1 top havuZuyla 4lu oyun cadiri siparis ettim.
oglanin butun fotolarini slayt yapip tv de devamli dondurucem. bir nevi dijital cerceve gibi :KK53:
balon falan almadim daha helyum mu alsam diyorum. iste bir kac gun kaldi hala hic birsey hazir degil. :KK5: 40a yakin yetiskin geleceklerini kesinlestirdi 10 tane falan da bebek ve cocuk olacak :tirnaklariniyiyensmiley:

ruzaaa ay maşallah yaaa:nazar: eşimle beraber utkuya bakıyoruz şimdi 10 numara bebek bu yaa:emir_bebek: Allahım nazarlardan korusun çooook tatlı olmuş doğum günü çok iyi hazırlamışsın Allah hayırlı ömürler versin yavrucağa:KK16:

:KK16:
-dogumgunu hazirligi istemeyenler okumasin-:KK1:
aman sorma ev savas alani gibiydi sabahtan beri benim inatci adam dun butun esyalari oradan oraya surdu durdu.
suan salondaki yatagimin uzerinden yaziyorum :KK1:
oglusun uykusu geldi de onu emzirirken yaziyim dedim. bi kac sayfa ilerlemis gorunce seviniyorum :KK16:
planlarim var, cocuklar oynasin diye bi kose hazirlamayi dusunuyorum. 1 top havuZuyla 4lu oyun cadiri siparis ettim.
oglanin butun fotolarini slayt yapip tv de devamli dondurucem. bir nevi dijital cerceve gibi :KK53:
balon falan almadim daha helyum mu alsam diyorum. iste bir kac gun kaldi hala hic birsey hazir degil. :KK5: 40a yakin yetiskin geleceklerini kesinlestirdi 10 tane falan da bebek ve cocuk olacak :tirnaklariniyiyensmiley:

oy maşallah...:nazar: bu ne hazırlık böyle... aşmışsınız olayı, organizasyon şirketi falan kurun bari.. :KK9:
ben de küçük dijital çerçevemize utkunun bütün fotolarını yüklemiştim. bir de ayrı olarak foto albüm köşesi yaptım. bizim düğün fotoları ve utkunun doğum foto albümünü koydum. ayrıca o köşeye bir defter bıraktım. misafirlerden utku'ya anı yazmalarını istedim. büyüyünce okur totişim... :KK16:

ruzaaa ay maşallah yaaa:nazar: eşimle beraber utkuya bakıyoruz şimdi 10 numara bebek bu yaa:emir_bebek: Allahım nazarlardan korusun çooook tatlı olmuş doğum günü çok iyi hazırlamışsın Allah hayırlı ömürler versin yavrucağa:KK16:

sağol teyzesii... :KK16: Rabbim bütün yavrulara hayırlı uzun ömürler versin... :nazar:

Beni bagrina basan bitufuldu:) bana yaz arada demeseydi utanip yazmayacaktim. Amaa ruza vave hep cevap verdiniz ilk sorularima sayenizde burdayim:)
Ruzacim utjuya masallah ne guzel cocuk. Guzel olmus her sey ellerinize saglik.
Benim dogumgunu yapasim hic yok. Zor geliyo cok. Ama heralde yapariz. Yapmak lazim.
Yasemin sana cevap veremedim. Ben burda oturmya alistim. Otopark derdi yok. Kocaman bahceli, cocuk parkli rahat yani. Ama evet her sey avmlerde.
Eger gorusemezsek herkese cok uykulu yillar diUyorum. Vaveyla uykulariniz nasil oldu. Ben de ayni surubu aldim. Ama bi ise yaramiyo ne sanssizim ya.

Bni bagrina basan vavedi. Suan bnsiz yapamayan ozel mesajlaryla beni surekli durten bitifildir. Ilk kiskandgm ve ilk gozagrim ruzacn. Ilk paralamk istedgim tutkudur.

Bugun kulaklarim ck cinladi demk adim burda geciomus bnde koyde dedikodum donuodr die pek ciddiye almuodum cinlamayi. O sesi izluorum farkttim ki butun erkek yarismacilirib kaslari alinmis. Bi de suan bi cocuk sezen aksu sarkisi soluo cok sevdim. :KK16:

Yarin yeni yila gircez bu yil kaka temizlemyle pispislarla sutum az galiba kaygilaryla gecti. Dogdugunda nazar degcek die cildrdgm bi bebekle ilk basbasa kaldigimzda esimle yaklasik bi bes dk aglamasini dinlediktn sonra bi bebek niye aglar die anneme sorup altinin kakali oldgnu kesfetmistk bu kdr suurszluktan sonra bu cocuga bu kdr bakabilcegime inanmazdim. 2013 uykusuz gecti geceleri uzun gunduzleri yorucu gariban vucudum da hormonlarim tarafindan ele gecirilmis bi haldeydi. Yeni yildan ilk dilegim uyku ikinci dilegim saglik ucuncusu de huzur hem kendimize hem hepimize. Hersey bi tarafa anne olmk harika bise aile olmk cok guzel. Dusundgm gn daldan dala yazdim biraz. Operm hepinizi.

oy maşallah...:nazar: bu ne hazırlık böyle... aşmışsınız olayı, organizasyon şirketi falan kurun bari.. :KK9:
ben de küçük dijital çerçevemize utkunun bütün fotolarını yüklemiştim. bir de ayrı olarak foto albüm köşesi yaptım. bizim düğün fotoları ve utkunun doğum foto albümünü koydum. ayrıca o köşeye bir defter bıraktım. misafirlerden utku'ya anı yazmalarını istedim. büyüyünce okur totişim... :KK16:

sağol teyzesii... :KK16: Rabbim bütün yavrulara hayırlı uzun ömürler versin... :nazar:

cok guzel bir fikirmis foto kosesi :) ben de mi yApsam :KK53: ya da araya bizim fotolari da serpistiriyim slaytta :KK1:

Son düzenleme:
X