2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
Aynen bekle bizi yeni yıl biz geliyoruz! Her ne kadar 1 sene daha yaşlanıp otomatikmen tarih ayarından dolayı yaşım sistemde 29 çıksada, memelelerim göbek deliği hizama, göbek deliğim diz kapağıma, diz kapağımda kilodan kaybolmuş olsada, umutla! ısrarla! kardeşçe! elele! yenecemmm seni 2014.. bambaşka biri olacam..Alalahalahalalalaa tutmayın küçük enişteyi gidiyom ben..:KK52:

Delisin sen. Kopardin beni...

Vave nerde ya.:KK43:

Selam hanımlar nabersiniz

bituful memeler göbekte göbek dizde diyince beni anlatıyosun sandım nerden gördü ki beni acaba diye düşündüm bir an :)

Asyacım ben chicco poly aldım 250 tl ama bizimde iştah sorunumuz var onda yemiyor genelde oylamak için mama sandalyesine oturtup önüne yiyebileceği şeyler koyuyorum 10 dk sonra arkasına dönerek ayağa kalkıp kaçmaya çalışıyor :) durmuyor artık ama sofra düzenine alışması için al bence ruzanın dediği gibi plastik tabak kaşık koy yemese bile beraber oturmayı öğrenir

Bugün kayınvalidemle görümcelerim geliyor yılbaşına beraber gircez 2 gün bizdeler şenlikli olacak ev
Evdede temizlik var oğluşla bir odadan diğerine savruluyoruz

bituful memeler göbekte göbek dizde diyince beni anlatıyosun sandım nerden gördü ki beni acaba diye düşündüm bir an :)

Asyacım ben chicco poly aldım 250 tl ama bizimde iştah sorunumuz var onda yemiyor genelde oylamak için mama sandalyesine oturtup önüne yiyebileceği şeyler koyuyorum 10 dk sonra arkasına dönerek ayağa kalkıp kaçmaya çalışıyor :) durmuyor artık ama sofra düzenine alışması için al bence ruzanın dediği gibi plastik tabak kaşık koy yemese bile beraber oturmayı öğrenir

Kimse üstüne alınmasın benim o:KK1: Seninki canlandı bi an gözümde yerim yaa..Dediğin gibi durmuyolar artık kaçıyolar..bide ben yedirirken tek hamlede kaşığı tek eliyle tutuyo suratıma bi ters bakıyo bi kaşık daha verirsen sonucuna katlanırsın gibi:KK53: ve sonuç galip gelmiş bi bebek üstü başı yemek içinde kalmış bi anne.

Son düzenleme:

saol canım bende ondan almayı düşünüyorum biraz pahalı geldi oturmazsa elimde kalacak ama bir tanıdık satıyormuş chicco polly 150 tl çoçuğu hiç oturmamış ona bir bakmayı düşünüyorum kararsız kaldım yenimi alayım onumu alayım yenisi şuan 300 diyorlar gerçi saraçhanede 250 falandır

beni kimse sormuyor sanırım kimse beni sevmiyor :KK43:

ben herkesi seviyorum canımmm... seni de çok seviyorumm... :KK54::KK54: ama burçakla özel bir bağımız var. o benim ilk göz ağrım, sırdaşım, gardaşım... :KK52::KK52::KK52: ondan dediydim. kötü mü didim ki.. :KK17:

Aaaa ne ayip seni kac kere sorduk..seviliyosun yivrim:KK54:

canımsın hadi bakem öle olsun ben hiç denk gelmedim ama ben burda herkesi seviyorum tam kafa dağıtmalık hepimizin çoçukları yaşıt oyüzden sorunlarımız hemen hemen aynı yememe diş uykusuzluk herkesi seviyorum :KK54:

saol canım bende ondan almayı düşünüyorum biraz pahalı geldi oturmazsa elimde kalacak ama bir tanıdık satıyormuş chicco polly 150 tl çoçuğu hiç oturmamış ona bir bakmayı düşünüyorum kararsız kaldım yenimi alayım onumu alayım yenisi şuan 300 diyorlar gerçi saraçhanede 250 falandır

Chicco polly sağlam bişiy öyle çabuk eskiyecek bişey değil yani az kullanıldıysa hele tercih edebilirsin bence ıslak bezle fazla uğraşmadan silince leke falan kalmıyo . Bizde baktığımızda 279 tl idi jokerde bir modeli şanstan 250 imiş bizde onu aldık

Bende seviyorum sizi sevmesem bi dakka durmam zaten :p
RuZacım seni bir tık fazla seviyorum ilk geldiğimde çok sıcak karşılamıştın

Bende seviyorum sizi sevmesem bi dakka durmam zaten :p
RuZacım seni bir tık fazla seviyorum ilk geldiğimde çok sıcak karşılamıştın

öyle oluyor canım ya.. beni de ilk karşılayan vave idi.. ben de onu çok severim... :KK16::KK16: tabi seni de.. :KK54: vıcık vıcık olduk ya... :KK52::KK52: aşk böcükleri gibi.. :KK16::KK16:

kızlar uyku tulumu almak isteyenlere duyurulur.. lcw outlet iç giyim ve pijama bölümünde uyku tulumu var. utkuya almıştım lcw'den. aynısı. 11.90 TL. 9-12 ayı var sadece ama utkuya oluyor şu anda. 79 cm utku. çok kalın değil. terletmiyor. almak isterseniz tavsiye ederim.. :KK16::KK16:

Aaaaaay hastayimmmm
Kızım önce sonra birlikte şimdi ben
Noluyo yaaa
Tatiliz dedik 9 gündür bi kere dışarı çıktım o da hastaneye gittik off poffff
Moral yerlerde
Kizimin ilaçlarını iciyom
Onun antibiyotiginden de alıyorum prospektusunde emzirenler için uygun yazıyor
Ama ben çok sıkıldım yaaa

X