fikirdelisi dış gebelik ihtimali benimde hep aklıma geliyodu ama doktor keseyi görünce rahimin içinde yani normal gebelik dedi.inş.2 hafta sonra bebeği görür kalp atışlarını duyarızda boş gebelik te olmadığını görürüz.bide boş gebelik diye bişey var bildiğiniz gibi.yani kese var ama içinde bebek yok.gerçi çok az gözüküyor bu olasılık.aklımıza iyi şeyler getirelim.yani no problem bence.rabbim yanımızda inş.
ilk önce kan değerlerime baktı 10.gün :24,27 12,gün 78 çıkmıştı dediki bu güzel bir artış değil gebe falan değilsin bende nasıl olur daha önce 2 doktoa gösterdim raporları gebelik var dedi.daha sonra usg baktı rahimde kalınlaşma vardedi demek oluor dedim dediki normal gebelik için söylüyoruz bunu sonra kistler falan dedi iyimi kötümü diyorum cevap yok .tekrar kan testi istedi 14.gündü 280.78 gibi rakam çıktı sefer yok yüksek dedi .boş gebelik dış gebelik olabilir dedi istersen ilaç vereyim düşük yap.bende hayır istemiyorum dedim siz dedim keseyi göremediğiniz için böyle konuyorsunuz kan testine göre hamileyim dimi dedim evet dedi.sonra ordan çıktım çok korkuyorum inş.herşey yolunda olur
ilk önce kan değerlerime baktı 10.gün :24,27 12,gün 78 çıkmıştı dediki bu güzel bir artış değil gebe falan değilsin bende nasıl olur daha önce 2 doktoa gösterdim raporları gebelik var dedi.daha sonra usg baktı rahimde kalınlaşma vardedi demek oluor dedim dediki normal gebelik için söylüyoruz bunu sonra kistler falan dedi iyimi kötümü diyorum cevap yok .tekrar kan testi istedi 14.gündü 280.78 gibi rakam çıktı sefer yok yüksek dedi .boş gebelik dış gebelik olabilir dedi istersen ilaç vereyim düşük yap.bende hayır istemiyorum dedim siz dedim keseyi göremediğiniz için böyle konuyorsunuz kan testine göre hamileyim dimi dedim evet dedi.sonra ordan çıktım çok korkuyorum inş.herşey yolunda olur
10 gun dedigin adet gecikmesi degil dimi? iliskiden sonraki 10. gun mu?
hani deger katlanınca iyiydi. 2 gunde 3 katından da fazla :26:
10.gün birleşmeden sonraki 10.gün adetime 4 gün kala yaptım.
artışlar kötümü 14.günde 280.87 çıktı
gozumun onune bebegin atmayan kalbinin ultrason goruntusu geliyor surekli
yine ayni seyi gorucem diye bir his var icimde
bugun nedense hic olumlu dusunemiyorum.
hep o siyah beyaz ekran
inşallah canım.hayırlı olsun.ilk bebeğinmi.Merhabaa kızlarr ben de ocak annesi olucamn inşallaahh bakalımmm :) :) :)
Allah ım bu sefer nasib eder inşallaahhh
bence sen hemen başka bi doktora git.içini ferahlat.bidahada o doktorun kapısından bile uğrama.hatta bikaç ay sonra git ve deki bakın bu normal bi gebelikmiş ama siz düşürelim demiştiniz.benim moralimi bozdunuz bari başkalarına böyle yapmayın de.ilk önce kan değerlerime baktı 10.gün :24,27 12,gün 78 çıkmıştı dediki bu güzel bir artış değil gebe falan değilsin bende nasıl olur daha önce 2 doktoa gösterdim raporları gebelik var dedi.daha sonra usg baktı rahimde kalınlaşma vardedi demek oluor dedim dediki normal gebelik için söylüyoruz bunu sonra kistler falan dedi iyimi kötümü diyorum cevap yok .tekrar kan testi istedi 14.gündü 280.78 gibi rakam çıktı sefer yok yüksek dedi .boş gebelik dış gebelik olabilir dedi istersen ilaç vereyim düşük yap.bende hayır istemiyorum dedim siz dedim keseyi göremediğiniz için böyle konuyorsunuz kan testine göre hamileyim dimi dedim evet dedi.sonra ordan çıktım çok korkuyorum inş.herşey yolunda olur
gözünün önüne pıt pıt atan bir bebek kalbi görüntüsü getir.ben diğer üçünde hiç böyle korkular yaşamamıştım ama burada herkes olumsuz düşününce inanın benide bi korku bastı.sanki normal olarak korkmam gerekiyomuş gibi.bence bol bol dua edip bekleyelim.hem senin canına yazık hemde bebeğin.bak etkilenir sonra bebek...herşey olacağına varır.bence hepimizin herşeyi normal inşallah.gozumun onune bebegin atmayan kalbinin ultrason goruntusu geliyor surekli
yine ayni seyi gorucem diye bir his var icimde
bugun nedense hic olumlu dusunemiyorum.
hep o siyah beyaz ekran
adet tarihine gore 6+1
benim dr 13 haftaya kadar vajinal ultrasonla bakıyo.. eger sorun yoksa kalp atısını duyarız
hep sacma sapan ama dıs gebelik geliyo aklıma :26:
inşallah canım.hayırlı olsun.ilk bebeğinmi.
Kızlar İstanbul Avrupa Yakasında oturan varmı? Doktora nereye gidiyorsunuz? Tekrar tekrar söylüyorum kimse hiçbirşey için kötü düşünmesin karanlık fikirleri silin aklınızdan herşey hepimiz için çokkkk ama çokkkk güzel olacak. Ben geçen yıl Ocak Ayında hamile kalmıştım 6. haftada kalp atışları duyulmadığı için bebeği almak zorunda kaldılar. O zamanda 2012 Eylül anneleri forumuna giriyordum o kadar kötü şeyler okuyordum ki hep içimde bir kaybetme korkusu vardı ve kötü düşüne düşüne allah başıma verdi o yüzden pozitif düşüncenin gücüne inanıyorum ve hepinizin de böyle düşünmesini istiyorum. Seneye bunları okuduğumuz zaman gülüp geçeriz inşallah :))))))
canım ktesekkurler ınsallahh :) Allah ım sağlık sıhhat versın pıtırcıkalrımıza
merhaba canım ben avrupa yakasında oturuyorum
ama hemofılılı oldugum ıcın ben devlet hastanesıne devam edıcem aynı zamanda da
bahçelievlerde safa veya meltem hastanesine gitmeyi düşünüyorum ara ara bakalımm :)
Meltem Hastanesi bana çok yakın ama ben orayı düşünmüyorum Arkadaşım iki ay önce doğum Yaptı Zeytinburnu Avrasya Hospital'da Bir bayan doktora gidiyordu ve çok memnundu mutlaka ona gitmemi söylüyor sanırım ilk önce oraya gideceğim bende. :26:
cok guzel deger, rahatladin mi? :)
Benim 18 dpo'da (4 gun gecikme) 2414 cikmisti, cok yuksek bu, ya ikiz ya bir kromozomal bozukluk var. ben ilk ihtimale bel bagladim, ikincisini dusunmek istemiyorum. 24undeki ultrasona kadar gun sayiyorum. bu bhcg de dusuk cikti mi dert yuksek cikti mi dert, bence seninki tam guzel cikmis, endiseye mahal vermeyecek turden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?