• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💙💙💙2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 Hepimize Şans Getirsin İnşAllah 🤲💙💙💙🐣

Bende öyle düşünüyorum bakalım cnm tabiki birleşme olsun ama eşin bu konuda sanada öncelik vermesi gerekiyor biraz bu konuyla ilgili bilgim yok cnm

Ya çok şükür oldu busefer hadi rahatla artık rabbim devaminida getirsin🙏🏻

Bende folbiol kullanıyorum canm sende kullan onu hiç bırakma hatta

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun inşalleh hepimiz en kısa zamanda tadarız bu duyguyu

Eklentiler

• IMG_2950.jpeg
    IMG_2950.jpeg
    178,9 KB · Görüntüleme: 18
Ay fena yoruldum kaynana kayınpeder görümce elti çaya çağırdım 5 den beri ayaktayım anca oturdum mevlam bir oturanları herzman gelenlere yar ve yardımcısı olsun ben aile binasındayım 8 aydır evliyim 2 veya 3 kez geldiler yemegede anca kendi ailem gelirse çağırıyorum

Daha çok varmış çık az canım 6 kala başla testin çoksa ne marka test yaptın
İl defa yaptım markasını bile hatırlamıyorum şuan 9 gün var regilime ben 1 buçuk yıl önce 6 aylıkken karnımda kalbi durdu cesaret edemedim antidepresan kullanıyordum yeni bıraktım ve gebelik düşünüyorum büfeden ay hiç korunmadık inşallah gebe kalırım çok istiyorum hiç çocuğum yok🥹

Ama trendyolda belki bi test gördüm baya iyi ona bakacağım 200 tl falandı yorumları iyiydi

Back