2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

  • Kızımız Olucak

    OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

    OY: 185 52,6%

  • Ankete Katılan
    352
merhaba arkadaslar nasıp olursa bende ocakta anne olacagım sızler gıbı benıde alırmısınız aranıza
 
merhaba cnmm bende avrupa yakasında avcılarda oturuyorum önceden anadolu yakasındaydım evlenince butarafa geldik benim bu 2 gebeliğim ilkini 9 haftada kalp atışı durdugu için aldırmak zorunda kaldım şimdi başka bi doktora gidiyorum bahçelievler medicalpark Emine Ergül'e gidiyorum çok pozitif bi kadın benim bu gebeliğim geç döllenme bu arada birde 2 ay önce kimyasal düşüğüm var ( bu hamileliğimide paylaşmak istiyorum benim en son adetim 25 mart ama geç döllenme olmuş adetim 10 gün geçti ve idrar testi yaptım çift ama silik hemen Emine hnma gittim kan testi yaptık deger 260 ama 10 gün sonrası için çok düşüktü 2 gün sonra tekrarlayalım dedi ama benim hiç umudum yoktu hep yine kimyasal oldugunu düşündüm 2. kan testini yaptım 903 doktorum eger 2 gün sonrada keseyi görürsek bu sefer oldu dedi vee bennn kesemi perşembe günü gördümmm 4+3 de hiç beklemiyodum umutsuzdumm ama anneler gününden önce hediyem geldii :)))
ayyy kızlarr çok heyecanlıyım oyuzden karma karışık yazdım ama siz anlarsınız benii umarım hepimiz sağlıklı sıhatli alırız bebeklerimizi kucağımıza bu güzel 9 aylık serüveni en güzel şekilde yaşayıp herşeyi birlikte paylaşırız inşallahhh
 
merhaba arkadaşlar,bende aranıza yeni katıldım.aslında buralara alışığım.çünkü 2011 mayıs annesiyim.oğlum var 1 yaşında.şimdi 2.ne hamileyim.benim hikayem bayağı uzun.9 yıllık evliyim.üç kez tüp bebek denedik,olmamıştı.oğlum doğal yollarla geldi.bir daha tüp bebeği 2 yıl sonra yaparım derken 2.kez allahın mucizesi ile hamile kalmışım:) son satım 29 mart.henüz doktora gitmedim. pazartesi gideceğim.kalp atışlarını da duymak için bekledim.inşallah allah nasip ederse sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız hepimiz.
bu arada bilgilerim taze olduğu için sizinle seve seve paylaşırım. pek zaman bulamayabilirim. çünkü oğlumun tam hareketli zamanları. henüz yürümüyoruz ama heryeri karıştırmayı seviyoruz..
 

ayy maşşşalhh allahım oğluna sağlıklı uzun ömürler versin inşallahhh :))
ne güzel biri daha yeni ayaklanmaya başlamışken 2. si geliyo inşallah onuda sağlıklı sıhatli alırsın kucağına :))
yaa bişi sorcam ben daha 5 haftalığım sayılır ve çok gaz sancım oluyo ayrıca sol kasığım ağrıyo normalmi ?
 
normal tuğbacığım. gaz sancın seninle alakaladır büyük ihtimalle.inşallah bebişinde çok gazlı olmaz.:) kasıklarda ağrı bende de olmuştu ilkinde bundada var merak etme canım.hatta dün öyle bir ağrıdıki. birşey oldu eyvah diye düşünmeden edemedim hiç merak etme. yakında bulantılarında başlayabilir.. benimki hafiften başladı..
 

yaaa benim bi kurtajım var kalbi durduğu için aldırmak zorunda kalmıştım üzerine birde kimyasal olunca çok tedirginim buda geç döllenme oyuzden en ufak bişeyde korkuyorum (
ağrım oluyo arkasından hemen akıntım koşa koşa lavoboya gidiyorum bişeymi oluyo diye
geçen hamilelğimde mide bulatım olmamıştı ama sağlıklı olsunda hiç mühim diil olsun çekerim onun için herşeyii :)) senin şimdi tam olarak kaç haftalık olmalı ?
 
Kızlar bu haberi vermek istemezdim size ama benim bebeğimin hayati fonksiyonları durmuş,kalp atışlarını alamadık ve büyümesi 1 haftadır durmuş ben 30 aralık-1 ocak annesi olacaktım ama kısmet değilmiş pazartesi bir kontrolüm daha olacak ve kürtaj olacağım...

listeyi size devrediyorum ama bir kişinin üstlenmesi lazım bu linkten kazen'e özel mesaj gönderin ve listeyi devralmış olursunuz..

http://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=5
 

benimde sat 1 nisan.
bruksel tup bebek merkezinde tup bebek yaptirdik. ve su anda 6. haftami doldurmus bulunuyorum allahinda izniyle.
bugun ilk muayenem vardi. ama vajinadan baktirmadim. endiselendim. hastaneyi aradim onlarda bebegin kalp atislarini duymaniz icin alttan sart dediler.
ne yapmaliyim.???
gebeligin bu donemlerinde vajinal ultrason hakkinda pek bilgim yok. endiseliyim.
gitmem gerekirmi ???
lutfen biraz fikir verin !!!
 


çok üzüldüm canım,allah sabırlar versin..aslında biraz daha beklesen. 8.haftada bile duyanlar var..
 
canım hiç korkma. ben ilk hamileliğimde ilk zamanlar hep vajinal baktılar.kalp atışını duyana kadar. doğru söylemişler.hiçbirşey olmaz merak etme. yakınmış hemen hemen.. benimde sat 29 mart. sen git baktır. kalp atışlarını allahın izni ile duyarsın...sadece rahat ol.bebeğini kucağına alacağına odaklan allahın izni ile..bende o yollardan geçtim,çok iyi bilirim.en güzeli sabır ve huzur...benim oğlum çok şükür yanımda şimdi.hatta pepeye bakıyor:) biri de karnımda hemde doğal yolla.sende iyi düşün iyi olsun
 

hiç endişelenme canım,iyi düşün iyi olsun.ben hep ilk hamileliğimde öyle düşündüm ve hamileliğim çok güzel geçti.biz şu anda 6+1 im sanırım... benimde ilk tüp bebeğim ile hamile kalmıştım ama kalp atışları oluşmamıştı..inşallah bu güzel geçer,hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun canım.rahat ol.bebişinle konuş..
 


o zaman ben aksam esim isten cikinca hastanenin jinekoloji acil servisi var.oraya gideyim. cunku randevuyu yakin bir tarihe vermezler.
 


o zaman ben aksam esim isten cikinca hastanenin jinekoloji acil servisi var.oraya gideyim. cunku randevuyu yakin bir tarihe vermezler.
 
cnm çok çok üzüldüm allahım en kısa zamanda sğlıklı sıhatli bir bebek nasip etsin inşallah :)) umarım süpriz yapar ve kalbinin attığını görürsün allahım yardımcın olsun...

öle yapmaya çalışıyorum cnmm inşallahta hakkımda hayırlısı olur :)) benim biraz ağrım var uyusam biraz iyi gelicek galiba ben kaçıyorum görüşmek üzereee :)))
 

Canim seni o kadar iyi anliyorum ki..bende ilk bebegimin kalp atisini 8. Haftada duymama ragmen 12. Hafta ikili test icin gittigimde kalp atsinin durmus oldugunu ogrenmistim. Cok aci cektim ama sorunun pesini birakmadim..arastirdim butun testleri yaptirdim ve kan pihtilasmasi oldugunu ogrendim. Vucudumdaki pihti bebegin ince beslenme damarlarini tikayinca bebegim beslenemediginden kalbi durmus meger. 6 ay sonra yine hamileyim bu kez corasprin, innohep adli gobekten vurulan igneyi ve bemiks adli vitamini kullaniyorum.. Bebegime simdiden o kadar baglandim ki Allahim bu kez insallah bebegimizi bize bagislar. Hersey yolunda giderse dokuz ay boyunca her gun igne vurulmaya devam etcem. Onun icin herseye deger. Bu kez daha umutluyum.. Allahim kimseyi umutsuz birakmasin yavrularimizi korusun.. Amin..
 
çok üzüldüm canım,allah sabırlar versin..aslında biraz daha beklesen. 8.haftada bile duyanlar var..

şu an 8. haftamdayım canım 7+5 yani pazartesi günü 8+2 olacak geç döllenme olduğu için doktorum 30 aralık yada 1 ocak demişti,sadece kalp değil kesenin içinde bebek minicik bir nokta geçen haftadan bu yana sadece kese büyümüş bebekte bir büyüme belirtisi yok,pazartesi netleşecek herşey...
 
sende stresi anliyorum canim bende de var o korkuyor ama nasip neyse onu yasariz Allaha havale etmek lazim biraz
ins bu bebekleri kucaklarimiza aliriz.

canim sen birsey kullaniyormuydun ben onlem olsun diye aspirine basladim.
bence sende basla ins cok guzel gelismeler olur. bir mucize olur ve bebeginin atislari baslar kendine buyur
 
canim sen birsey kullaniyormuydun ben onlem olsun diye aspirine basladim.
bence sende basla ins cok guzel gelismeler olur. bir mucize olur ve bebeginin atislari baslar kendine buyur

asprine ne?yok bişey kullanmıyorum sadece folik asid o kadar?zaten pazartesi randevum 1 günde ne değişir ki kullansam bile...
 
Merhaba arkadaşlar. Bende bugün öğlden sonra test yaptım Kızlar ilk size yazıyorum direk hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yazdı. zaten adetimden 5 gün geçmişti yani bugün beşinci gün. ondan öncesinde 1 aydır midem bulanıyordu hafif hafif o da ilginç. ve son adetime yakın göğüsleim baya hassaslaştı ağrıyordu ama geçiyordu şimdi daha yeni hafifledi ağrısı onun dışında hiç belirti yok. 3,5 senedir istiyorduk ve ancak nasip etti rabbim inşaallah. daha eşim bile bilmiyor süprz yapıcam ona doktoru falan da 8 aydır bıraktığımız için hiç şüphe bile etmez. nasıl süpriz yapsam onu düşündüm bugün hep.
bende daha dr gitmedim p.tesi inş. dr tavsiyelerinipaylaşalım lütfen birinin söylemediğini unuttuğunu burdan öğreniziriz en azından. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…