Sağlıkla gelsin kuzucum da hiç fark etmez :)Ben seninkini erkek gibi hissettim nedense canm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlıkla gelsin kuzucum da hiç fark etmez :)Ben seninkini erkek gibi hissettim nedense canm
Benimde eklermisiniz bende gebe kalmaya çalışıyorum bugün test yaptım evde ama yok yine adetime 9 gün var beklemekteyimcanım biz burda gebe kalmak isteyenleri listeye ekliyoruz maşAllah sen gebe kalmışsın sağlıkla al kucağına inşAllah seni listeye eklememe gerek yok
Çok güzel maşallah, hangi marka test bunlarKızzzzlarr az önceki testlerim nasıl koyulaşmış ay çok hecanlandım ama kendimi çok iyi tutuyorum eşime göstermedim silik olan etrafda yok diye düşünüyor sabah silik çıkınca ümidi kesmiştim
Ovulasyon testi nerelerde satılıyor o test ne için yapılıyor bilgi verirmisinizGünaydınn
ben yine test yaptım ama bu koyulaşmıyor yaaa
kimyasal mı acaba
denemek için ovülasyon da yaptım. lh seviyem artmış
Eki Görüntüle 3534410 Eki Görüntüle 3534411
Yok canim korkma sen icini rahat tut. Bugunu bos gecebilirsin istersen. Yarin degerlendirirsiniz hem dinlenmek daha iyi gelecektirAyy korktm bi an kotu bsymi diye İçime su serptin ztn kotu bsy olsa soylerdi degilmi doktor aslinda dun degerlendrmistik bugunde degerlndrskmi bilmyrm
Rica etsem fotosunu paylasir misin benimle. Bende de var folbiol ama ayni mi acaba kullanayim dedim ama tereddüt etmistimFolbiol kullanıyorum ağustos da başladık denemeye 6 ay olucak
Kuzu ben bu duphaston kullanma konusunda pek tecrübeli degilim. Su an bende kullaniyorum ama kanamami kessin diye kullaniyorum ben. Kullanilmasi dogru mu onu da bilmiyorum açıkçası.
Catlaman oldugunu dusunuyorsan iliski olsun canımKızlar benim çatlamam kesim oldu yaklaşık bir buçuk saattir bir şey yiyip içmeden yaptım bu gece ilişki olmalı mı?
Aşkım ovü testim silik çıktı seni etiketledim fotoğrafa tica etsem bakar mısınCatlaman oldugunu dusunuyorsan iliski olsun canım
Evet olmalı canım hemen degerlendirinKızlar benim çatlamam kesim oldu yaklaşık bir buçuk saattir bir şey yiyip içmeden yaptım bu gece ilişki olmalı mı?
Yarın içmeye basla cnm 10 taneyi hergün bir tane iç bitince başka icmiyorsun
Tamam balım teşekkür ederim baya silikleşmiş baya belli değil mi çatladığıYarın içmeye basla cnm 10 taneyi hergün bir tane iç bitince başka icmiyorsun
Bende öyle düşünüyorum bakalım cnm tabiki birleşme olsun ama eşin bu konuda sanada öncelik vermesi gerekiyor biraz bu konuyla ilgili bilgim yok cnmYarin ovulasyon koluşir diye dusunuyorum hayirlisi bakalim Ay kuzum belki ayip olck ama ben b.şlmayi cogu zmn yasayamyrm eşimde erkn bşlma sorunu oldugu için artik kendimden gectim yeterki brlşme olsun diyorum artik doktrada gtti eşime psikolojik dedi
Ya çok şükür oldu busefer hadi rahatla artık rabbim devaminida getirsinKızzzzlarr az önceki testlerim nasıl koyulaşmış ay çok hecanlandım ama kendimi çok iyi tutuyorum eşime göstermedim silik olan etrafda yok diye düşünüyor sabah silik çıkınca ümidi kesmiştim
Bende folbiol kullanıyorum canm sende kullan onu hiç bırakma hattaRica etsem fotosunu paylasir misin benimle. Bende de var folbiol ama ayni mi acaba kullanayim dedim ama tereddüt etmistim
Evet canım kesin çatladı busefer benceTamam balım teşekkür ederim baya silikleşmiş baya belli değil mi çatladığı
Bence de çok şükür bu akşam da geçsin inşalka bu sy beni bulur inşallah isteyen herkesin olur bu ay çok özen gösterdim yaEvet canım kesin çatladı busefer bence
Amin inşallah cnmBence de çok şükür bu akşam da geçsin inşalka bu sy beni bulur inşallah isteyen herkesin olur bu ay çok özen gösterdim ya
Çok erken henüz yapmayın benceKızlar yarın çatlama gününden itibaren 8.gün test yapsam çok mu erkendirr
Di mi bence de çok erken birinin söylemesi daha iyi oluyor amaÇok erken henüz yapmayın bence