• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💙💙💙2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 Hepimize Şans Getirsin İnşAllah 🤲💙💙💙🐣

canım biz burda gebe kalmak isteyenleri listeye ekliyoruz maşAllah sen gebe kalmışsın sağlıkla al kucağına 🧿 inşAllah seni listeye eklememe gerek yok 🥰
Benimde eklermisiniz bende gebe kalmaya çalışıyorum bugün test yaptım evde ama yok yine adetime 9 gün var beklemekteyim🥹

Kızzzzlarr az önceki testlerim nasıl koyulaşmış ay çok hecanlandım ama kendimi çok iyi tutuyorum eşime göstermedim silik olan etrafda yok diye düşünüyor sabah silik çıkınca ümidi kesmiştim
Çok güzel maşallah, hangi marka test bunlar 😍

Ayy korktm bi an kotu bsymi diye İçime su serptin ztn kotu bsy olsa soylerdi degilmi doktor aslinda dun degerlendrmistik bugunde degerlndrskmi bilmyrm 🌸
Yok canim korkma sen icini rahat tut. Bugunu bos gecebilirsin istersen. Yarin degerlendirirsiniz hem dinlenmek daha iyi gelecektir 🙏

Yarin ovulasyon koluşir diye dusunuyorum hayirlisi bakalim 🥰Ay kuzum belki ayip olck ama ben b.şlmayi cogu zmn yasayamyrm eşimde erkn bşlma sorunu oldugu için artik kendimden gectim yeterki brlşme olsun diyorum artik 😏doktrada gtti eşime psikolojik dedi 🤦
Bende öyle düşünüyorum bakalım cnm tabiki birleşme olsun ama eşin bu konuda sanada öncelik vermesi gerekiyor biraz bu konuyla ilgili bilgim yok cnm
Kızzzzlarr az önceki testlerim nasıl koyulaşmış ay çok hecanlandım ama kendimi çok iyi tutuyorum eşime göstermedim silik olan etrafda yok diye düşünüyor sabah silik çıkınca ümidi kesmiştim
Ya çok şükür oldu busefer hadi rahatla artık rabbim devaminida getirsin🙏🏻
Rica etsem fotosunu paylasir misin benimle. Bende de var folbiol ama ayni mi acaba kullanayim dedim ama tereddüt etmistim
Bende folbiol kullanıyorum canm sende kullan onu hiç bırakma hatta

IMG_20250103_163437.jpg

Arkadaşım ovulasyon testi yapmış da sizce bu pik midir

Back