bişi sorucam bebe aspirinini sana doktormu verdi benim ilk bebeğimin kalp atışları durdugu için aldırmak zorunda kaldım sonra kimyasal düşük hep gittiğim doktorlara söledim kan pıhtılaşması testi yapalım diye hep gerek yok dediler bende kafama göre bebe aspirini aldım hergün bitane içiyorum zararı olmaz dimi
aslinda ben kendi kafama gore basladim ne yalan diyim ama ertesi gun dr gittim ve bana ben daha sormadan aspirine baslayalim dedi
cunku diger bebegimin kurtajinida ayni dr yapmisti
test filan yapilmadi bana. ben acikcasi soyle dusunuyorum simdi cok minik oldugu icin
kilcal damarlarda buluna ka cok akici olmali ama bebek buyudukce damarlarda genisleyecek ve tehlike daha azalicak
bu benim gorusum ne derece dogru bilemem elbette ama ben en az 3 ay kullanmayi dusunuyorum tabi tr de doktorada muhakkak sorucam
ayy maşşallah kalp atışlarını görmüşsünn :)) neden uçakta zorlar ki ?
canim benim rahimde kanama alanlar olusmus digerindede kese cevresinda olusmustu bebegi kaybettim Allah tan bu
kese cevresinde degil ama yinede tehlikeli bol bol dinlen dedi ama bu pek mumkun olmuyor
neyse ucaktada basinctan dolayi birde yolculuk yorgulugundan dolayi dedi.
ama bu ucak uluslar arasi oldugu icin basinci daha iyi ayarliymis sanirim.
ve zaten hic ara vermeyecegiz gece gecicek yolculuk yatarim hep diyorum
ne bileyim digerine de cok onem verdim oda gitti hem tr ye gidersem annam kardesim ilgilenir kizimla benimle daha rahat dinleneblirim.
10 gün önceki haliyle aynı bir ilerleme yok ama için rahat olsun 2-3 gün daha bekleyeim dedi..pazartesi zaten kürtaj olmayacağım o hastanede olmayacağım çünkü çok pahalı ssk karşılamıyor..salı başka doktora gidicem cumada başka bir yerden kürtaj için randevu aldım
canim cok uzuldum ins yinede bir muzice olur
ben bu duygulari yasadim cok iyi anliyorum ama elden brseyde gelmiyor bizde ciktikyola bakalim akibetimiz ne olucak
herseye hazirlikli olmaliyiz. valla ben hamile kaldim seviniyorum elbet ama bu bebegi elimize alicaz anlamina gelmiyor
benim kayiplarim oldugu icin ben cok olumlu dusunemiyorum bu konuda en azindan su haftalarda.
hakkimizda hayirlisi gonul ister bebeklerimizi saglikla kucagimiza alalim cumlesiyle insallah