kızlar dün doktora gittim. 3,3 mmlik kesemizi gördük:) 4 hafta 5 günlük dedi doktor
hayırlı olsun cnm senin sat kaç bende gitsem görür mü acaba bide haftayı nasıl hesaplıyorlar bir bilgin var mı son hastalık tarihin mi önemli?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar dün doktora gittim. 3,3 mmlik kesemizi gördük:) 4 hafta 5 günlük dedi doktor
hayırlı olsun cnm senin sat kaç bende gitsem görür mü acaba bide haftayı nasıl hesaplıyorlar bir bilgin var mı son hastalık tarihin mi önemli?
benim sat 11 nisan. mm sinden söyledi ne kadarlık olduğunu. en başta göremeyiz çok erken dedi bakmayacaktı ama ben adetim 25günde bir oluyor erken döllenmiştir normale göre falan dedim.ısrar ettim bi baksak falan diye.göremeyiz diye baktı ama gördük:) en güzel 6 haftalıkken görünüyormuş.hem sata göre hem de usg de ölçülerine göre hesaplıyor
bende ocak annesi adayiyim suan 5+ 5 gunluk olduk ilk muaynemiz sali gunu insallah. doktora giden arkadaslar kalp atislarini daha duymadiniz sanirim erken dimi. ben asilamayla hamile kaldim. ALLAH herkese saglikla kucagina alamyi nsib etsin
ben memur olduğum için sadece 12 lira fark verdim.testler için para almıyolar.gerçi ben test falan yaptırmadım.evde idrar testi yapmıştım.sonrada 5 haftalıkken doktora gidip kesemizi gördük.bence kanda beta hcg falan baktırıp boşuna kafanı karıştırma zaten.çok sağol cnm benimde hiç belirtim yok tam heveslenmekte istemiyorum :/ özel ne kadar alıyor test filan içinde çok gidiyor mu?
ben memur olduğum için sadece 12 lira fark verdim.testler için para almıyolar.gerçi ben test falan yaptırmadım.evde idrar testi yapmıştım.sonrada 5 haftalıkken doktora gidip kesemizi gördük.bence kanda beta hcg falan baktırıp boşuna kafanı karıştırma zaten.
gözün aydın canım.çok güzel bir duygu değilmi.inşallah kalp atışlarını duyar iyice seviniriz.bidaha ne zaman çağırdı doktorun.
gunaydınn bacılar
mehducum kan verme bak ben 3 seferdir veriyorum hala kafam karısık deger dusuk geliyo. 4 gun sonrası 635 ama o da dusuk. kızımda tam adet gunu 1000 kusurlerdeydi... neyse saglık olsun. 19 mayısta dr ye gidicem. hem kese hem kalp atısı icin. umarım hic birimiz sıkıntı yasamayız
gunaydınn bacılar
mehducum kan verme bak ben 3 seferdir veriyorum hala kafam karısık deger dusuk geliyo. 4 gun sonrası 635 ama o da dusuk. kızımda tam adet gunu 1000 kusurlerdeydi... neyse saglık olsun. 19 mayısta dr ye gidicem. hem kese hem kalp atısı icin. umarım hic birimiz sıkıntı yasamayız
bende ocak annesi adayiyim suan 5+ 5 gunluk olduk ilk muaynemiz sali gunu insallah. doktora giden arkadaslar kalp atislarini daha duymadiniz sanirim erken dimi. ben asilamayla hamile kaldim. ALLAH herkese saglikla kucagina alamyi nsib etsin
bencede kan vermemek en iyisi.herkeste değişik çıkabiliyo.sonrada herkes birbiriyle kıyaslayıp moralini bozuyo.ben hiç bilmiyom mesela kan değerimi.ama doktorum herşey yolunda,normal bi gebelik dediği için içim rahat.şimdi senin için 19 una kadar zaman geçmez.bende 2 hafta sonrasını bekliyorum kalp atışları için.senin 19 unda ne kadarlık olacak tam olarak.
6+1 de normal ultrasonla gözükür kese ama kalp atışı duyulmaz.nden 13.haftaya kadar vajinal bakıyoki acaba.bu benim 4.gebeliğim hiç vajinal baktırmadım daha.her doktorun uygulaması farklı oluyo tabii.adet tarihine gore 6+1
benim dr 13 haftaya kadar vajinal ultrasonla bakıyo.. eger sorun yoksa kalp atısını duyarız
hep sacma sapan ama dıs gebelik geliyo aklıma :26:
Taze anne adaylarimizin hepsini tebrik ediyorum.4+4 teyim ben de suann.keseyi gormeye bugun cagirdi dr um.ama merak ettigim birsey var.hic akintim yok neredeyse.sizde durumlar nasil
ilk önce kan değerlerime baktı 10.gün :24,27 12,gün 78 çıkmıştı dediki bu güzel bir artış değil gebe falan değilsin bende nasıl olur daha önce 2 doktoa gösterdim raporları gebelik var dedi.daha sonra usg baktı rahimde kalınlaşma vardedi demek oluor dedim dediki normal gebelik için söylüyoruz bunu sonra kistler falan dedi iyimi kötümü diyorum cevap yok .tekrar kan testi istedi 14.gündü 280.78 gibi rakam çıktı sefer yok yüksek dedi .boş gebelik dış gebelik olabilir dedi istersen ilaç vereyim düşük yap.bende hayır istemiyorum dedim siz dedim keseyi göremediğiniz için böyle konuyorsunuz kan testine göre hamileyim dimi dedim evet dedi.sonra ordan çıktım çok korkuyorum inş.herşey yolunda olurAllah Allah! Sasirmis mi bu doktor? Sirf bu bhcg degerleriyle mi boyle bir sonuca varmis yoksa bildigi baska bir sey mi var (usg falan)?
Ben senin yerinde olsam aynen dusundugun gibi baska bir doktora giderdim. Ikinci bir fikir almaktan zarar gelmez. Bir kan testi daha yapar belki, yukselis devam ediyor mu onu da gormus olursunuz.
6+1 de normal ultrasonla gözükür kese ama kalp atışı duyulmaz.nden 13.haftaya kadar vajinal bakıyoki acaba.bu benim 4.gebeliğim hiç vajinal baktırmadım daha.her doktorun uygulaması farklı oluyo tabii.
bizde seni tebrik ediyoruz canım.inş.keseyi görürsün bugün.benim akıntım herzamanki gibi.ne az nede fazla.