Merhabaa kızlarr ben de ocak annesi olucamn inşallaahh bakalımmm :) :) :)
Allah ım bu sefer nasib eder inşallaahhh
inşallah canım.hayırlı olsun.ilk bebeğinmi.
ilk önce kan değerlerime baktı 10.gün :24,27 12,gün 78 çıkmıştı dediki bu güzel bir artış değil gebe falan değilsin bende nasıl olur daha önce 2 doktoa gösterdim raporları gebelik var dedi.daha sonra usg baktı rahimde kalınlaşma vardedi demek oluor dedim dediki normal gebelik için söylüyoruz bunu sonra kistler falan dedi iyimi kötümü diyorum cevap yok .tekrar kan testi istedi 14.gündü 280.78 gibi rakam çıktı sefer yok yüksek dedi .boş gebelik dış gebelik olabilir dedi istersen ilaç vereyim düşük yap.bende hayır istemiyorum dedim siz dedim keseyi göremediğiniz için böyle konuyorsunuz kan testine göre hamileyim dimi dedim evet dedi.sonra ordan çıktım çok korkuyorum inş.herşey yolunda olur
bence sen hemen başka bi doktora git.içini ferahlat.bidahada o doktorun kapısından bile uğrama.hatta bikaç ay sonra git ve deki bakın bu normal bi gebelikmiş ama siz düşürelim demiştiniz.benim moralimi bozdunuz bari başkalarına böyle yapmayın de.
bu arada ben bu pazar Tr ye gelmeye karar verdim icim sisti burda
gelmeden oncede dr ugrayacagim randavu zaten yarin demisti gec gidicektim carsamba gunu ama simdi yolculuk cikinca
gitmeden gorunmek istedim.
ama cok icim sikiliyor kizlar ya yarin kotu bir haber mi duyacagim
valla dusune dusune hindiye dondum ailemin yanina gideyim biraz moral depolayim dedim
ayni kaygilari yasadikca bulundugum yerlere sigamiyorum.
ne ders calisabiliyorum ne kurslarima devam edebiliyorum hepsini astim hic kafam yerinde degil
insanin morali yuksek olmayinca hicbirseye odaklanamiyor cok umutsuzum kizlar ya diger gebeligimde 9 gun sonra kurtaj olmustum
off bu 9 gunde yiyip bitiricem kendimi biliyorum
belirti filan da tam baslamadi arada bir midem dondu o kadar siddetlenir dedim ama yok birsey oldugu
[/QUOTE]
bence içini bu kadar sıkma.olumlu düşün.iyi şeyler getir aklına.hem herkeste hamilelik belirtileri olmuyoki.ben oğlumda hiç bir belirti yaşamadım mesela.normal diğer insanlar gibiydim.hem yaşayacaksan bile daha erken belirtiler için.
gozumun onune bebegin atmayan kalbinin ultrason goruntusu geliyor surekli
yine ayni seyi gorucem diye bir his var icimde
bugun nedense hic olumlu dusunemiyorum.
hep o siyah beyaz ekran
gözünün önüne pıt pıt atan bir bebek kalbi görüntüsü getir.ben diğer üçünde hiç böyle korkular yaşamamıştım ama burada herkes olumsuz düşününce inanın benide bi korku bastı.sanki normal olarak korkmam gerekiyomuş gibi.bence bol bol dua edip bekleyelim.hem senin canına yazık hemde bebeğin.bak etkilenir sonra bebek...herşey olacağına varır.bence hepimizin herşeyi normal inşallah.