- 12 Ocak 2012
- 1.796
- 9
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bebeğimi kaybettim daha küçük olsa da çok içim acıdı bana dua edin
Kızlar merhabalar:)
Şubattan selamlar.Hepimize sağlık hamişliklerr :)
Kalp atışını kaçıncı hafta da gördünüz kızlar.
Doktora gidicem ama hala acabadayım.
tam 5.haftada keseyi gördüm ama
OHH 2 tabak makarna yedim ama sadece ben yemedim haaa birini, bebiş yedi birinide ben patlamak üzereyim uzun zamandır ilk defa böle doyuyorum ::):)
ayşe günaydın senin ve diğer arkadaşların miraç kandilini bende mübarekliyorum
Günaydın herkese güzel hafta sonları diliyorum...
Kendimi hiç iyi hissetmiyorum mide bulantısı geçmiyor,sinüzitim gece kabusum oldu(
Cuma günü düğünümüz var ve hiçbir hazırlık yapmadık
eşimin annesi bugün için alışverişe çıkalım dedi yatıp dinlenmek istiyorum
offff hamileliği rahat geçenlere çok özeniyorumm.......
cnm çok çok geçmiş olsunnn dualrım seninle ama neden oldu noldu ??? allahım en kısa zamanda sağlıklı sıhatli bi bebek nasip etsin inşallahh...bebeğimi kaybettim daha küçük olsa da çok içim acıdı bana dua edin
kızlarrr günaydınnn
hafta içi işten gelip sıcaktan bayıldımm duş alıp uyudum hemen o yuzden gelemedim ( özledim sizii .... şuanda herşey yolunda görünüyo ağrım sızım kesildi sadece mide yanmalarım var biraz ama şimdide kafam ona takılıyo neden ağrım sızım geçti diyee sizde durumlar nasıll ???
Kendimi hiç iyi hissetmiyorum mide bulantısı geçmiyor,sinüzitim gece kabusum oldu(
günaydın canım nerende ağrı sızı vardı da kesıldı :)
benim hiç ağrım sızım yok :) (iğne yerlerim ve öğürmekten kasılmış bazı yerlerım hariç :)
gecen dr gittiğimde kasıgımda batma tipi agrı vardı o kanama alanındanmıs ilacı kullandıkca
agrı gectı dun gene agrıo gibiydi meger çamaşırım çok sıkıymıs ondan olmus dğeiştirdim rahatladım hemen :)
ben bi sorun oldugunu snamıyorum canım...mide yanması benim en sevmediğim şey yemek yeıdkten sonra uzanmamak
lazım ama halsizlik çöküyo gerekırse oturarak uyukluıyorum ama uzanmıyorum :) çok sukur kı mıde yanmam da olmadı
çok sıkıntı bişey ya aman diyeyım dıkkat et bulantımda var zaten bı de yanma öf öf başa çıkamam Allah korusun
Bu arada bi konuya açıklık getirmek istiyorum topik suay arkadasın üzerine idi
bana al demişti ama ben almamıştım fakat nasıl olduysa benim üzerime geçirilmiş topik onu da dün
kızkardeşim söledi topik senin adıan die aa hayrı dğeil ya fln dedim ama baktım cidden benim adıma olmuş
dün arkadaşın birne yazmıştım hatat topik suayın üstüne onun için gün içinde üyeliğini açmıyorum dmeiştim
valla kusura bakamısnalr ben hala suay ın üstünde sanıyordum bu yanlış bilgilendirmeden dolayı kamudan özür dilerim :)
fakat bilgim dışında bi değiştirilme olmuş....ben başvurmamıştım...
yaa hani bebek büyüyo kasıklarda ağrı yapıyo ya bende o yok hiç bu hafta kasık ağrım falan kalmadı normal mi acaba ...
ayyy çok kötü bu mide yanması yaaaa öldürüyo benii...
ayy kuzum yaaa çokmu acıyo iğne yerlerin ben sadece kolumdan vuruyorum Allaha şükür ne morarma ne ağrı hiç bişi olmadı :))
allahım korusun inşallahhh bebeklerimizi haftaya cumartesi randevum var çabuk geçsin yaaa çok merak ediyorum inşallah herşey yolundadır :))
aa ben geçen hafta gördüm ama suay sana devretti sandım muhtemelen kazen zaten sen ilgileniyosun diye sana geçirmiştir hayırlı olsunn cnmmm topikinn :)))
Bu arada bi konuya açıklık getirmek istiyorum topik suay arkadasın üzerine idi
bana al demişti ama ben almamıştım fakat nasıl olduysa benim üzerime geçirilmiş topik onu da dün
kızkardeşim söledi topik senin adıan die aa hayrı dğeil ya fln dedim ama baktım cidden benim adıma olmuş
dün arkadaşın birne yazmıştım hatat topik suayın üstüne onun için gün içinde üyeliğini açmıyorum dmeiştim
valla kusura bakamısnalr ben hala suay ın üstünde sanıyordum bu yanlış bilgilendirmeden dolayı kamudan özür dilerim :)
fakat bilgim dışında bi değiştirilme olmuş....ben başvurmamıştım...
canım o kasıkalr gergınleştiği için agrı yapıyo ama vucut hergun aynı olmayabilir yani bigün çok gergınleşir sonra alışır
bi daha ağrımaz fln oalbilri öyle şeyler bence sorun değil :) sen içini ferah tut :)
ya benım de en baslarda morarıodu ama bu kadar acımıyodu iğne yerlerim şimdi dokundukca acıyo
dün yegenım yaslanıo kucagıma o yaslandıkça nası acıdı yerleri...yanı nromalde bişiy ok dokununca fena
ilk 3 ay göbek sonra nasılsa hep koldan bacaktan yapıcaz die şimdi göbekten dvam ediyorum canım :)
ben de dün gidicektım su kanama alanı kuculmsumu bakıcakalrdı ama gıdemedım artık ksımet bugun gıdeırm ıns ıs cıkısı :)