• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Bana daha belirgin gibi geldi kaça düştü bugün gidip kan ver istersen cnm
Canım Pazar günü ilk pozitifi görünce 36.9 du dün 36.7 bugün de 36.5 adetim yarın bakayım akşama kadar gelen olmazsa kan vericem canım. Bizim aile hekimi istifa etmiş özelden vericem kanı

bende etkisi 7.günde geçmişti ama herkesin bünyesi farklı 11. Güne kadar etkisi devam edebilir. En başından test yapıp kontrol etmek daha iyi olurdu. Bir de henüz çok erken gebelik testi için. İğnenin üstünden 10 gün geçmiş yani tahminen yumurtlamanın üstünden 8-9 gün geçmiştir henüz idrarda görülmeyebilir gebe olsanız bile
Ya aslında ben iğneyi yaparken ilacın çeyreği dışarı aktı baş aşağı tutunca bastım mı ne yaptım o an anlamadım gitti birazı boşa hani ondan acaba 10. Güne etkisi kalmamış olabilir mi diye düşündüm ya en iyisi şöyle bi 3-4 gün daha beklemek

Normal canım emin ol kişiye göre değişiyor misal ben oğlumu 5 gün gecikmeyle 81 le öğrenmiştim
Canım benim bir önceki boş gebelik olmuştu şimdide beş gün gecikmeyle benimde dün 320 çıktı çok endişelendim acaba başka var mı böyle gecikmeye göre düşük betası olup sağlıklı ilerleyen

Kızlar battan 2 gün geçmiş nie bu kadar düşük sizce normalmı
Normal tabiki kaç çıktığı değil bundan sonraki artis önemli herzman geçen bir tanıdığım 7 gün gecikmeyle 40 çıktı sakın takma bunu sevin artık cnm dağlık ocaktaki değer kaç çıktı peki

Canım benim bir önceki boş gebelik olmuştu şimdide beş gün gecikmeyle benimde dün 320 çıktı çok endişelendim acaba başka var mı böyle gecikmeye göre düşük betası olup sağlıklı ilerleyen
Canım senin geç döllenme olabilir bende oğlumu beş gün gecikmeyle 81 değerle öğrenmiştim şimdi önemli olan bidaha kan verdiğin de çıkacak sonuç Allah'ın izniyle bu sefer sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏

Canım ben sabah erken uyanıyorum uyanır uyanmaz yerimden kalkmadan konuşmadan dil altım dan ateşi ölçüyorum. Eğer gebeysen ateşin yüksek ilerliyor adet günü düşüyor eğer adet günü geçince yükselirse gebesin yerleşme düşüşü olmuş oluyor. Gebe değilsen adet düşüşü oluyor. Umarım anlatabildim oğlum hasta kafamı toparlamaya çalışıp yazdim
Çok güzel anlatmışsınız teşekkür ederim benim reglme bikaç gün var deneyeyim bakalım nasıl çıkar merak ettim şimdi

Canım senin geç döllenme olabilir bende oğlumu beş gün gecikmeyle 81 değerle öğrenmiştim şimdi önemli olan bidaha kan verdiğin de çıkacak sonuç Allah'ın izniyle bu sefer sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏
İnsallah lekelenmede olunca baya endişelendim doktorda tekrar boş gebelik yaşayabilirsin deyince iyice korktum ama tekrar tekrar kan vermeyeceğim sanırım haftaya doktora gideceğim varsa kese görünür zaten diye düşünüyorum

Canım Pazar günü ilk pozitifi görünce 36.9 du dün 36.7 bugün de 36.5 adetim yarın bakayım akşama kadar gelen olmazsa kan vericem canım. Bizim aile hekimi istifa etmiş özelden vericem kanı
Anladım.cnm düşüş olması iyi olmamış bekle bakalım ne olcak inşaallah devam eder🙏🏻

Normal tabiki kaç çıktığı değil bundan sonraki artis önemli herzman geçen bir tanıdığım 7 gün gecikmeyle 40 çıktı sakın takma bunu sevin artık cnm dağlık ocaktaki değer kaç çıktı peki
Geçin ay mı 10 la öğrendim bata 4 kala

İnsallah lekelenmede olunca baya endişelendim doktorda tekrar boş gebelik yaşayabilirsin deyince iyice korktum ama tekrar tekrar kan vermeyeceğim sanırım haftaya doktora gideceğim varsa kese görünür zaten diye düşünüyorum
Doktorlar fazla Umut vermemek için hep kötüsünü söylerler sen iyi düşün iyi olsun stres seninde bebek için de iyi değil canım. Sen kanı ne zaman vermiştin

Doktorlar fazla Umut vermemek için hep kötüsünü söylerler sen iyi düşün iyi olsun stres seninde bebek için de iyi değil canım. Sen kanı ne zaman vermiştin
Dün verdim canım gecikmenin beşinci günüydü birde Progesteron da bakmış çok şükür oda bir nebze yüksek o içimi rahatlatıyor geçen boş gebelikte Progesteron düşük olunca hemen kürtaj yapılmıştı bu sefer diyorum belki sağlıklı gider tek umudum o değer 🥺

Dün verdim canım gecikmenin beşinci günüydü birde Progesteron da bakmış çok şükür oda bir nebze yüksek o içimi rahatlatıyor geçen boş gebelikte Progesteron düşük olunca hemen kürtaj yapılmıştı bu sefer diyorum belki sağlıklı gider tek umudum o değer 🥺
Allah'ın izniyle sağlıklı gebelik olacak Perşembe günü tekrar kan ver canım artışa bak

İnsallah bakalım şuan evimde değilim o yüzden buradaki hastaneleri bilmiyorum dönünce doktoruma gideyim dedim ama dayanabilirsem tabii
Benim içinde dua edin ben ateş ölçümü de yapıyorum ateşim düştü yarın adet günü gebe kimyasal olacak galiba yarın gidip kan vericem testler strese koydu beni

Önerebileceğiniz regl ve ovulasyon takip uygulaması var mı ?
Düşünmemeye çalışıyorum olursa olur olmazsa bir daha denerim diyorum ama ne zormuş bu işler 🙈🙈🙈

Back