• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Kızlar iğnemin 10. Günü bugün test yapsam mı ya 9 günde testte çıkar mı acaba bilgisi olan var mı
bende etkisi 7.günde geçmişti ama herkesin bünyesi farklı 11. Güne kadar etkisi devam edebilir. En başından test yapıp kontrol etmek daha iyi olurdu. Bir de henüz çok erken gebelik testi için. İğnenin üstünden 10 gün geçmiş yani tahminen yumurtlamanın üstünden 8-9 gün geçmiştir henüz idrarda görülmeyebilir gebe olsanız bile

IMG_20250114_100515.jpg
IMG_20250114_100502.jpg
testimde koyulaşma olmuyor galiba ateşim de baya düştü yarın adet günüm gene kimyasal mi acaba

Canm iyiyim çok şükür bı belirtim vs yok sadece akıntım var ben hep kaset test yaptım bakarken kör olacak derecede silik çizgiler gördüm ya da görmek istedim bilmiyorum ovülasyon testlerinde de tam pik görmediğim için şu gün regl tarihim diyemiyorum ama en koyu güne bakarsak bat 15 Ocak gösteriyo inşallah güzel haberi alırım o kadar ihtiyacım var ki bu ay bu habere Rabbim nasip eder inşallah çok istiyorum 🥹 bekliycem artık test yapmıyorum zaten gecikme olursa yaparım yoksa da doktor kontrolüm var Perşembe günü bakalım o ne diyecek 🫶🌸
Olanda da olmayanda da hayır vardır canım kendini üzme olumsuza alıştır ki her zaman olumlu olursa mutlu ol ben kendimi olumsuza alıştırdığım için şu anda hiç üzülmüyorum olsaydı çok sevinirdim tabii ki. Vücut ısım 36.4'e düştü ama anlam veremiyorum vücudum çok sıcak yani Ateş ölçerim bunu çıkarmasına çok şaşkınım eşim bile soğumamışsın ki diyor çok garip bir sabah

Canım umarım kimyasal değildir. Yerleşme düşüşü olabilir. Benim de yarın adet günüm ikimizin de yarındı sanırım. 36.4 oldu bu sabah dil altım🥺 kol altım da 36.2den 36.0 benim belli ama umarım senin ateş yerleşme düşüşüdür🤲🏼
Pazar günü ilk pozitifi gördüğüm de ateşim 36.9 du dün 36.7 ye düştü bugün 36.5 oldu canım 😔 Ekim'de kimyasal geçirdim buda öyle olacak diye korkuyorum

Ben göremedim canım 😐
Canım yoğunluktan sana yazamamışım ben kusura bakma yazdıklarını okumuştum geçen gün yani Doktorlar bu kanama için ne diyor ben anlamıyorum Sen yumurtlamış mıydın Yani kanaman adet kanı ise 14 gün öncesi yumurtlamış olman gerekiyor mantıken

Eki Görüntüle 3536728 Eki Görüntüle 3536729 testimde koyulaşma olmuyor galiba ateşim de baya düştü yarın adet günüm gene kimyasal mi acaba

Pazar günü ilk pozitifi gördüğüm de ateşim 36.9 du dün 36.7 ye düştü bugün 36.5 oldu canım 😔 Ekim'de kimyasal geçirdim buda öyle olacak diye korkuyorum

Canım umarım kimyasal değildir. Yerleşme düşüşü olabilir. Benim de yarın adet günüm ikimizin de yarındı sanırım. 36.4 oldu bu sabah dil altım🥺 kol altım da 36.2den 36.0 benim belli ama umarım senin ateş yerleşme düşüşüdür🤲🏼
Ateşi nasıl ölçülüyosunuz bi zamanı ya da özel bi şeyi var mı

Ateşi nasıl ölçülüyosunuz bi zamanı ya da özel bi şeyi var mı
Canım ben sabah erken uyanıyorum uyanır uyanmaz yerimden kalkmadan konuşmadan dil altım dan ateşi ölçüyorum. Eğer gebeysen ateşin yüksek ilerliyor adet günü düşüyor eğer adet günü geçince yükselirse gebesin yerleşme düşüşü olmuş oluyor. Gebe değilsen adet düşüşü oluyor. Umarım anlatabildim oğlum hasta kafamı toparlamaya çalışıp yazdim

Ya içim ferahladı aynı sat bat olan arkadaşın 900 ya dedim bi aksilik var dış boş kimyasal
İçin rahat olsun kiminin döllenme erken olur değeri yüksek olur kimininse geç olur değer düşük olur. Şimdi önemli olan iki gün sonrası stres yapma canım inşallah diğer sonucunda güzel olur 🙏

Back