2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

  • Kızımız Olucak

    OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

    OY: 185 52,6%

  • Ankete Katılan
    352

kafasını çevirmeye başladığından beri beşiğinde yatıyor canım.. ben de en başlarda yanımda yatırıyordum ama 3 kişi sığamadık yatağa zaten yanımızda uyusa bile biz de uyuyoruz allah a emanet..
 

haklısın canım Allah hepsini korusun
yarın miniklemizin bayramııı
şimdiden sizlerin ve ufaklıkların bayramını kutluyorum
 

oyy çok fena.. anlayabiliyorum seni.. benimkiler sorunlu olmasalar bile uzakta olduğum için iyiyim böyle.. çat kapı aile yoklamaları olmuyor böyle.. hem düşünsenize eşim 8 kardeş, 4 görümce 3 elti gelse ben mefta olurum anacım!

allah sana boooollll sabır wersin, moralini bozma sakin ol.. 1 yawrunuz war.. sen çalışıyor musun bu arada?
 
Kadın olmak hakikaten çok güçlü olmayı gerektiriyor. Hele anne olmak. Sadece çocuğun için değil, geri kalan her şeyi idare edebilmek için de. Her şeyin üstesinden gelmeye çalışmak... Allah hiçbirimize kaldıramayacağımız yükler yüklemesin...
 

krema hangi krema çiğ krema mı pasta kreması mı? güzel tarif deniycem we yeyceem

pek ben ilgiliyimdir yemek konusunda hatta nefisyemektarifleri.com yazıyorum arada:) tariflerim war bulun beni
 
sağlık ocağına gittik 1 ayda 700 gr almışız çok az geldi bana dişleride çok kaşınıyor dişmi çıkarıyor acaba dedim yok 5 ayda anca dediler.şimdi diş etleri sertleşiyormuş doğal kaşınması salyalar dedi doktor.
 
Son düzenleme:

çalışıyorum canım öğretmenim.benmkiler daha biz bir haftalık evliyken gece saat 11 de çat kapı geliyorlardı.eşimde bozuluyordu ama bana belli etmiyordu ailesi ya....sonra annesine kibarca söylemiş müsait olamayabiliriz gelmeden önce haber verin demiş.annesi ne dese beğenirsin."burası benim oğlumun evi canımız ne zaman isterse o zaman geliriz"velhasılı arsıza laf geçiremiyorsun...halen de öyle...aklına esince çat kapı geliyor,evde değilsek de arayıp ben geldim nerdesiniz diyor,şurdayız burdayız diyoruz.ertesi gün kavga çıkarıyor,niye olduğumuz yerden hemen kalkıp gelmemişiz diye :18:
 

kaşınmaya başladıktan sonra baya bir uzun sürüyormuş çıkması bizim dr da öyle dedi.kilo su az değil bence.bu aydan sonra eskisi gibi ayda 1-1 buçuk kilo beklemeyelim.hareketlendiler artık.büyüdüler de maşallah. normal..sağıklı olsun bebişlerimiz önemli olan da o.
 

Sorma arkadaşım benimki de seninkine benzer bir durum. bende eşim tarafından muzdaribim. 7 aylık hamileyken annesi ameliyat oldu ve 1 ay bizde kaldı. sabah 7 de kalkıp işe giderken sayesinde 6 da kalkıp kahvaltı yaptırıp mutfağı toplayıp öyle gittim. öğle yemeğimi geçiştirirken o var diye öğlenleri yemek hazırladım hep. zaten sıkıntılı dönemimdeydim. dinlenmeye ihtiyacım vardı ama maalesef sürekli ayak üstündeydim. tabi geçmiş olsuna gelen giden de cabası. ardından 40 günde 40ımız çıkana kadar birlikte kaldık. 1.5 ay sona yani şu sıra kontrole geldi. ama tansiyon yüzünden kaldı yine 3 günde gitcek insan 1 haftadır bizde ve daha ne zaman gitceği de belli deil. zaten oğlumda huysuz 2 haftadır. üstüne üstlük sıkıntıdan alerji oldum ve hart hart kaşınıyorum. tabi haliyle yüzüm düşüyor ve eşimle kavga ediyoruz. zaten bizde çocuktan sonra eski aşkımızı kaybettik galiba. üstümde ne kadar yük olduğunu anlamıyo. kendini haklı görüyo. daha önce de annesi yüzünden tartışmıştık her tartışma bişeyleri bitiriyor. kavgaya neden olduğu için annesine sinir oluyorum. suratım asık davranıyorum haliyle. şimdilik halledilcek gb görünmüyo. bakalım napıcaz
 

bu dusucesiz insanlar varya insanin omrunu tuketiyor ya ben ne yapiyim yeni dogum yaptim daha be hastaneden eve gelmeden tr den kaynim gelmisti ve hala bizde ne zaman gidecegide belli degil her yere yazar oldum konu bile actim biraz olsun icimi dokmek ici
 

afedersin ohaaa diycem! tam kayınvalide desene senin ki! canım bunlar böyleyse eşin bile tawrını koysa, mesafeniz yakın.. sizin uzak olmanız en iyisi olur.. tabi imkanınız warsa yapabilirseniz.. yoksa bu kadar yakında hep aynı şeyleri yaşaman olası.. bir de böyle kayınvalidenin sık sık torununun görmesi benimsemesi şımartması war ilerde! çocuk gördüğüyle büyüyecek bu da zor..
 

benim kızım da bu ay 600 gr almış. 3aylık olduk 18'inde.Karma aşısını olduktan 2 gün sonra gündüz 4 saat emmedi.Vermeye çalıştıkça ağladı.Ertesi günü 5 saat emmedi.O günden beri bi öyle bi böyle ayakta,dans ederek,uykuya dalarken,uykudan uyanırken bazen de kendi isteğiyle emziriyorum. Kilosu 5,700 şu an.Ve 2 gündür sabah ve gece önce emziriyorum,arkasından alırsa 60cc mama veriyorum.Bazen mama değil de emdikten sonra göğsümde kalan sütü sağıp kaşıkla tıkıyorum ağzına. Bizim de 10gündür sürekli eli ağzında.nerdeyse bütün parmaklarını sokacak ağzına.

3aylık bebeği olanlar sizin kilolar nasıl?Benim kızım 3,020 kg doğdu.
 
 
bu siteyi bi türlü çözemedim alıntı bile yapamıyorum,hele başka konulara hiç geçemedim:) bu kadar teknoloji özürü olur mu bir insanda:))
 
 

 

canım çok az değil 700 gr bence gayet iyimaşallah
c.tesi kont. var bizim de 700 gr aldıysa inan sevineceğim
10günde 280 gr almıştı 20 gün önce ve tam 5kilo idi 2960 doğdu oğlum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…