2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

  • Kızımız Olucak

    OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

    OY: 185 52,6%

  • Ankete Katılan
    352

çok geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşir umarım..yawrum yaa küçücük
sen doktoruna güven..ishal de olsa antibiyotiği bu tedavi de kullanman şart canım..
bu arada lokosit bakteri değil, kan hücresi canım yani alyuvar.. reflor şaşeyi de barsak yapısını normale döndürmek için wermiştir..
 
herkes geçen yıl bu tarih temelleri atmış anlaşılan bizim de zor olmuştu düşüncesi, kararsızdık ama oldu.. bundan önce bir bebeğim 4 aylıkken kalbi durmuştu alınmıştı.. 2 ay sonra kısmet oğlummuş meğerse allahıma şükürler olsun..
 
Günaydın kızlar galiba oğlum döndü oyun halısına sırtüstü koyup mutfağa gitmiştim geldiğimde yüz üstü idi daha eşime bile söylemeden buraya yazıyorum çok mutlu oldum büyüyorlar ya :))) ama yüz üstü yatarken kafasını yana çevirmiyor ya yere gömüp cebelleşiyor ya da kafasını kaldırıyor neyse yakında yana da cevirir bizden yenilikler bu kadar siz de neler var?
 

senın durumda çok can sıkıcıymışş..iyi bile sabretmişsin vallaaa
benimde oğlum var bilmiyorum kısmet olurda ogünleri görürsek evlenınce bu kadar sık boğaz etmem diye düşünüyorum.k.validem evlendiğimiz günden beri onlara gittiğimiz de benımle görüşür eşim yanımda yoksa; oğlum nerde oğlum nasıl oğlum gelmedimi içimden diyorum (hay senın oğluna:))) neyse bende ınadıma kocam bakkala gitti gelır şimdi diyorum:) anlamıyo hala devam ediyor. 40 ucurmaya gittik k.valıdemıde götürdüm herkezin içinde benım oğlucuğum napıyor (eşim için) diyor.. deli oluyorum yaa anlatamam. bununla ılglı ona bişey söyleyemyorum çunku senınde oğlun var görcez bakalım demesine fırsat vermek istemıyrum..eşime söyledım annenın bana sureklı oğlummm vurgulaması yapmasına sinir oluyorum diye. onu savunuyo, cahil o,aklına kötü şey gelmez falan diyo. dedım benım annem sana sürekli kızım nasıl kızım nerde dese hoşuna gidermi. ne o öyle ya ismiyle hitap et ben yokken ne istiyosan söyle...
 
nasılsınız kızlar
ben valla pek iyi değilim
2 gecedir berbat oğlum gaz nedeniylr ne uyku ne bir şey
dün gece sinir bozukuluğundan oğlum ağlarken onunla hüngür hüngür ağladm
eşim kızdı bu çocuğun çok şükür başka problemi yok yapma diye
ama sinirlerim bozuldu
3 ay dediler o da geldi şimdi doktor 6 ay diyor
valla 2.çocuktan korkar oldum şu gaz yüzünde
Bİr an önce geçse de kurtulsa yavrum tabi ben de

bu arada ben de oğlumu yan yatırıp tuvalete gittim dönencesini açtım
geldiğimde sırtüstüydü dönmüş mü düşmüş mü acaba?
bir de daha kafasını tam tutamıyor öne doğru eğiliyor normal mı
 


geçmiş olsun canım sıkma canını geçecektir inş gaz problemi az daha büyüsün. kızımda dik tutunca kafasını öne doğru eğiyor ama yüz üstü yatırınca kafayı hiç yere bırakmıyor. Galiba normal :)
 
kızlar biliyorum hepimiz bebeklerimizin her anıyla mutlu oluyoruz ama bazı anları bizi ayrıca gülümsetir. Hadi bunları yazalım.

kızım şu an ana kucagında yatıyor çorabının biri çıkmış biri duruyor dikkatle ayaklarını kaldırıp şaşkınlıkla onlara bakması çok hoşuma gitti :))) ordan aklıma geldi bu konu sizde neler var bakalım..:))
 

Bizimki dün bol miktarda kaka yapmış, babaannesi altını yıkayıp odaya getirmiş, bu sefer de kadının üstüne başına yüzüne koltuğuna bir güzel işemiş:) Geçen gün de yatağına kaka yapıp kusmuştu musluklar açılıyor babaannede
 
arkadaşlar bana yardım edin moralim çok bozuk,
eşim öğle araları sık sık annesigile gidiyor ben de sinir oluyorum ,
benim ailem burda değil,önceden antepte oturuyorduk hiç böyle sorunumuz yoktu eşim tayinle geldi memleketine,
sorunlar başladı,
şimdi tartıştık,1 aydır ben görüşmüyorum k.valide ile ama kendi her hafta 2 kere öğlenleri gidiyor
önceden gitmezdi sen gitmiyorsan ben de gitmem derdi,
oğlum doğdu doğalı daha bi umursamıyor,garantiye almış gibi sanki,
ben de ailemin yanına giderim dediğimde nereye gidiyorsun öyle kafana esince dedi,
istemiyorum onlar yokmuş gibi yaşamak istiyorum ama olmuyor,
ayrılalım o zman dedim ben de seçimini yap dedim kapattım,
aramadı bir daha da,
offff ne yapmalıyım,
 

Ne var ya kadının oğlum demesinde? İsmiyle hitap edebilirmiş, oğlum diyemezmiş,oğulcuğum diyemezmiş. Yok yeeaaa???? Ona da karışın bari. Ben oğluma oğlum da derim oğulcuğum da derim. Karışan gelinin de alnını karışlarım valla. Onun ilişkisi kendi anasıyla olanı ilgilendirir, benim oğlumla ilişkime kimse karışamaz. Bişey demeyim demeyim diyorum da bazen insanlar kendini ne sanıyor, nelere takılıyor anlamak mümkün değil. Başka hiç işiniz gücünüz derdiniz yok herhalde.
 

Keşke seçim yapmasını söylemeseydin. Neler yaşadığınızı bilemem tabi ama ne olursa olsun onun annesi ve tamamen vazgeçmeyecek tabii ki. Lafını yeme ama usta bir manevrayla dönüş yap bence Onlar yokmuş gibi yaşaman mümkün değil maalesef. Onlarla bir şekilde yaşamayı öğrenmeye çalış. Eşinle bu konuda zıtlaşırsan ters teper. Rahatsız olduğun konuları paylaş elbette ama sinir harbine de girme.
 

senin yine afyonun patlamadı sanırsam

ben onun avukatıyım da cewap wereyim:) sanane o onun düşüncesi saygı duydum ama nedense senin tawrından ötürü sana saygı duyasım yok!
 

seni çok iyi anlıyorum emin ol..
2.çocuktan ben de korkrdım kızım da epey gazlıydı ama geçecek be annesi.. ben de zorlanıyorum iki çocukla zaman zaman ama geçecek diyorum.. oğlum bir gün iyi bir gün gaz şiddetleniyor maalesef.. sakin ol ki ona da yansımasın geginliğin o zaman daha çok ağlıyorlar..
 
senin yine afyonun patlamadı sanırsam

ben onun avukatıyım da cewap wereyim:) sanane o onun düşüncesi saygı duydum ama nedense senin tawrından ötürü sana saygı duyasım yok!

Yoo afyonum gayet patlak :) Ben de onu diyorum bu hanım kızımıza. Kadın oğluna oğlum demiş. SANA NE ? Düşüncesine saygı duymuşmuş. Umarım 30 sene sonra gelinin ya da damadın sana yaptığında da saygı duyabilmeyi başarırsın sevgili düşünceye saygılı insan.
 
Valla ben çözümü şunda buldum: Kayınvalidem bana ters bir şey söyleyince gırgırla karışık söylüyorum lafımı, sonra şöyle bir sarılıyorum, sırtına bir dokunuyorum samimiyetle, hem içimde kalmıyor, hem diyeceğimi diyorum. Mesela benim oğlanın beslenmesine takmıştı, sürekli mama yap, hangi memeni verdin, niye yine onu verdin filan... Kafayı yemiştim!!! Artık dalgaya vuruyorum, babaannesine kalsa hep aç benim oğlum, musluğa bağlıycam sürekli yesin filan diyorum şakayla. Bu sefer o da gülüyor. Sen de oğulcuğum nasıl deyince oğulcuğun iyi gelinciğin de iyi de:) Çok ciddiye almamaya çalışın her hareketini hem size yazık hem çözülmüyor işte.
 
neden annesine gitmesine kızıyorsun seni zorla götürmüyorki kendi istiyorsa gitsin ne var bunda
inş. zamanla düzelir

ooo çok şaşırdım ,annesi tabiki diyecek bu kadar lafı bile sorun ediyorsanız işiniz zor doğrusu
ne derse desin biraz kendinize güvenin ,onun oğlu sizin de eşiniz
sonuçta oartık sizinle evli ,annesi ne derse desin hayat arkadaşı sizsiniz
bunu ego meselesi haline getirmeyin yani
lütfen bayanlar biz de nelere takıyormuşuz
böyle ufak meselelerden huzurunuzu bozmayın
ne kötü durumlar var ALLAH beterinden korusun
şaşırdım doğrusu taktığınız mevzulara
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…