slm kızlar işlerin yoğunluğun fazla takip edemiyorum , ya bu aralar içimde çok kötü korku var sanki kontorle gittiğimde bebeğime bişey olacak diye çok korkuyorum ve ara ara adet ağrısı gibi ağrılarım oluyorum yardım edinn lütfennn
hayır 3. aydan sonra vitamin vereceğini söyledi doktor
ilk üç ay genelde folcasit kullanılıyor, onun dışnda pek vitamin verilmiyor diye biliyorum
Kızlar
Hamilelik takvimimde (imzam da da görebilirsiniz)
Bebeğinizin doğmasına 8,5 ay kaldı. Ultrason ekranında bebeğinizin kalp atışlarını görebilirsiniz.
8,5 ay mı? :S Sanki daha az kalması lazım ama... ? Sat 24 Nisan
merhabalar ,istanbulda hastahanelerde doğuma hazırlık kursları ile ilgili bilgisi olan var mı
ben de istiyorum ama daha erken gibi geliyor biraz daha geçsin şöyle 4 ay falan olsun karnım şişsin öyle giderim dedim
kızlar ben hiç balık yiyemiyorum yaa resmen tiksinti geldi...
Kızlar
Bebeğinizin doğmasına 8,5 ay kaldı. Ultrason ekranında bebeğinizin kalp atışlarını görebilirsiniz.
merhabalar ,istanbulda hastahanelerde doğuma hazırlık kursları ile ilgili bilgisi olan var mı
bişey sorucam?
senin 9. hafta ya adet tarihin nedir? ben bu hesaplamayı hiç anlayamıyorum yaa..nasıl 9. haftada oluyor, çözemedim bir türlü..
tatlım endişe etme
ben 1 aydır beyaz peynir, çubuk kraker ve cornflakes dışında hiçbişey yiyemiyorum sürekli bir mide bulantısı çekiyorum
bunun için çok korkuyordum bebeğim gelişemeyecek diye sürekli düşünüp üzülüyodum
ptesi kontrole gittik herşeyi normal gelişimi tam
kanımızdaki vitamin depolarından besleniyolr, bizi bitiriyolar yani:)
kendimiz için yemeliyiz, yiyebiliyorsan ne mutlu
ben yiyemiyorum malesef
selamlar
ben doğru dürüst yemek yapamıyorum diye komşum bir tencere yemek getirmiş, meşhur kalablaık yenecek bir yemek! içi de bir sürü etnasıl zorladım kendimi yaa bebeğim beslenemiyor diye korkmaya başladım yumdum gözümü yedim sonra kendimi öğürürken buldum vitamin kullanan war mı bu arada? elevit? ben kullanıyordum doktor 12.aydan sonra dedi bıraktım.. kullansam mı ne yapsam beslenemiyorum yaa
Kızlar
40 hafta 10 aya nasıl tekabül oluyor ,anlamadım ..neyse ben bu konuları kafam basmıyorbebegin normal dogum suresi 40 hafta buda 10 aya tekabul ediyor normalde.
Memorial martda düzenlemiş bir daha düzenler inşallah ben de takip ediyorum.Bulursam burdan haberdar ederim siz de haberdar ederseniz sevinirim.
Kızlar bana da haber verin, ben de araştırmaya başladım.
Bugün 6+2 yim. Haftaya p.tesi günü kontrolümüz vardı, ancak geçen hafatasonu çok az bir kanama oldu, 1 gün sürdü, geçti... Çok tedirgin oldum, ve dayanamayıp bugün gittim doktora.
Bebeğimiz ilk kalp atışını ve kendini gördüm 6 mm daha :) çok güzel bir duygu, Allah nazarlardan saklasın hepimizi, tüm isteyenlere bu duyguyu yaşamayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?