evet canım ben yazmıştım doktoru aradım sordum herhangi bir sakıncası yokmuş onlar akıntıymış su gibi gelebiliyomuş
cumartesi gitmiştim cnm kontrole herşey iyi bebek iyiydi ama dinlenmeye devam dedi.Öyle yapıorum 2 hafta sonra çağırdı.ense kalınlığı filan dedi sonrada 2li 3 lü testler dedi işte.2 hafta sonra gitcem yani.Ben yalnızdım bide zaten izmitte ailem antepte.Çok şükür annem geldi 2 gün önce yanımda kalıcak biraz 3 ay olana kadar.Saolsun valla geldi geleli temizlik yapıo:) Anne gbisi yok...3 ay dolduktan sonra azalır iyice inş düşük tehlikem...
canım ya banada öyle diyolardı akıntıdır diye gerçi akıntı daha farklı bu normal su olunca korkmuştum ay şuan özele de gitmiyorum devletteyim perşembeyi bekliodum bu gün gezdik güneşimizi aldık komşu teyzelerdeydik biraz çayı kaçırdık ama daha kimseye bahsedemiyorum herkez soruyor şu kalp atışlarını da görsekte komşularımada söylesem bebişimizi
ay şhe cim akıntı su şeklinde damlalı çok değil canım 2 3 damla gibi ama saf su renksiz kokusuz kaşıntımda yok ay şimdiye kadar hiç mantar yaşamadım bebişte de yaşamayız inşlallah
fasulyeciklerin anneleri normalden daha çok dikkat edin bazı doktorlar ilişkide bile prezarvatif öneriyor ilerki aylarda bizim önceki sorunlu olunca doctor amcamız karı koca olmayın demişti
bu sefer hiç bir uyarı yoktu ama eşim zaten geç geliyor ben dolaş ta gel diyorum :) zamanın da bebiş için ben kovalıyodum sinir oluyodum şimdi o dolansın :)
hamiş arkadaşlar merhaba
sormak istediğim bişey var, doktoru guatr testi isteyen var mı? hangi değerleri istediler öğrenebilir miyim? ben doktor değiştirdim de, diğeri bütün kan tahlillerimi istemişti bitek guatr testi eksik dedi yeni doktorum da bunu istedi. hastane dışında yaptıracam da ben
ben de ocak annesiyim 5 ocak gözküyor doğumum 9+3 haftalık hamileyim beni de aranıza alın
Merhaba kızlar topik böyle kalabalıkken bişey paylaşmak istiyorum sizlerle: Bebişimin 10 hafta 5 günlük ultrason resimleri.
Bugün gittik doktora. Çok şükür herşey yolunda,gelişimi normal.
Eki Görüntüle 437462
canım izmittemisin benimde ailem orda 1aya kadar kardeşim gelecek sonrada bana gelecekler ay izmit yazısı bile görünce tuhaf oldum ay izmirdeyim ama izmitin yeri ayrı
ay sevmezmişsin bide :) stadın orlardayız biz kısmet olur tamamlarsak geliriz senide görmeye ay anne gibisi varmı kürtajımda da kardeşim yanımdaydı annemle doğumda da olurlar inşallah nasipse hergün arıyo annem anane noluyoruz olmazsa olmaz diyodun şimdi benden heyecanlısın diyorum istiyo onlarda kuzularımızı
merhaba kızlar .benim buün hep bulantım oldu acab sizin ne zaman başladı bulantılar
Ya kızlar ne dicem benim ultrasonda nede ekranda yolk kesesi diye bişey gözükmüyo doktor herşey normel dedi ama ne bilim kafam karıştı
Ya kızlar ne dicem benim ultrasonda nede ekranda yolk kesesi diye bişey gözükmüyo doktor herşey normel dedi ama ne bilim kafam karıştı
canım benim de ultrasyon görüntülerinde gözükmüo.bende merak ettim dr son kontrolde sordum yolk kesesi gözükmüo die sonra oynattı elini bak işte burda dedi gösterdi.resimde gözükmüyor olaiblir ama dr görüyor sorarsanda gösteriyo zaten küçük yuvarlak bişiy..merak etme yani..
doktorlar herşeyi açıklama gereği duymayabiliyor canım normal dediyse herşey normaldir,sıkma canını.
ne bilim canım zaten doktoru değiştircem ben sormasam bişey sölemiyo deli edio beni
herkese merhaba folbiol kullanıyorum ama 3 gündür folbiolu alınca yediklerimi de çıkarıyorum sizde de oluyor mu?bir de ben 6.haftamdayım acaba kalp atışları duyulur mu artık ilk gebeliğim yardımcı olur musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?