herkese merhaba folbiol kullanıyorum ama 3 gündür folbiolu alınca yediklerimi de çıkarıyorum sizde de oluyor mu?bir de ben 6.haftamdayım acaba kalp atışları duyulur mu artık ilk gebeliğim yardımcı olur musunuz
ben de ocak annesiyim 5 ocak gözküyor doğumum 9+3 haftalık hamileyim beni de aranıza alın
kızlar 2 gündür bulantılarım geçti.sadece dün akşam 1-2 saat bulandı.zaten akşamları çok artıyodu bulantım.darısı başınıza.mide bulantısız yaşamak ne büyük bir nimetmiş onu anladım.ve iştahla yemek yiyebilmek .
ya kızlar kafam karıtı çok bana yardımcı olursanız sevinirim tayinciyiz bu ay sonu gitmemiz gerekiyor memleketede çok uzak anca uçakla gidebilirim ilk 14hafta tehlikeli diyorlar ama otobüslede 22saat sürüyor sizin fikirlerinizide alayım dedim etrafınızda var mı uçağa binen şu anda 7haftalık hamileyim gidene kadar 11hafta falan olucak
kizlar merhaba! Cok sükür bebegi ve kalp atislarini gördük gecen hafta bhcg yüksek kesende bos görünüyo diyip beni aglatan doktora göstermek isterdim. birde bende de progestron baslandi.
Canım ben uçağı değil de otobüsle yolculuğu sormuştum, dr.çok uzun olmadıkça gidebilirsin demişti. Uçağı bilmiyorum ama en doğru bilgiyi doktorun verebilir sana.Gitmeden önce kontrolün vardır mutlaka ya da telefonla ulaş sor bence.[/Qbitanesi gidebilirsin dedi diğeri de 14.haftaya kadar yasak dedi 14.haftaya kadarda bekleemiyoruz eşimin işinden dolayı taşınmamız gerekiyor bi daha görüşcem eğer düşük tehlikeen yok derse giderim
Slm kızlar.kimse tatilden bahsetmiyor acaba tatile gidecek olan varmı?denize girmek sakıncalı olurmu sizce?mikrop kapmaktan korkuyorum ama yüzmeninde hamilelere faydalı olduğunu biliyorum.
anladım canım ya bence bi doktoruna sölesene onu sen merak ettım bende valla...
yumurtlama olunca olan akıntı gibi demi şeffaf.....benım sarı sarı gelıo ve yoğun sumuk gibi yanı
Allah Allah bende de mantar vs yok idrar yolu ıltuhabımda yok yenı bakıldı zaten
neye gore değişio acaba
ayy sorma benım kocısım yanasmıo bile bana malum korkuyrouyz bişey olcak die
bu sefer sabredicez diyo.....beklıyoruz yanı bazen canım cok istio ama
bende frenlıyorum kendımı....ufak tefek aşk yapıyoruz sadece ehehehe :)
canım guatr tetsı dekren ts3 ts 4 ve tsh yı kasdedıyrosun sanıyorum cunklu bunalr troid testı
ve gebelıkte önemlı canım zaman gecmeden yaptır mutlaka
canım çok geçmiş olsun bol bol yat dinlen kendini yorma yüksek biyere uzanmaya çalışmakendine dikkat etkızlar günaydın benim kanamam var sabah bi kalktım hiç ağrım sızım yok ama kanamam vardı hatta ufak bi pıhtı düştü aklım çıktı acile gittik hemen bebek ve kese normal kalp atışları var ama çok korkuyorum bişi oluca diye nolur dua edin benim için şimdi yine ilaç kullanmaya başladım ve evdeyim dinleniyorum
canım masallah bebegıne cok guzelMerhaba kızlar topik böyle kalabalıkken bişey paylaşmak istiyorum sizlerle: Bebişimin 10 hafta 5 günlük ultrason resimleri.
Bugün gittik doktora. Çok şükür herşey yolunda,gelişimi normal.
Eki Görüntüle 437462
ya kızlar kafam karıtı çok bana yardımcı olursanız sevinirim tayinciyiz bu ay sonu gitmemiz gerekiyor memleketede çok uzak anca uçakla gidebilirim ilk 14hafta tehlikeli diyorlar ama otobüslede 22saat sürüyor sizin fikirlerinizide alayım dedim etrafınızda var mı uçağa binen şu anda 7haftalık hamileyim gidene kadar 11hafta falan olucak
merhaba kızlar .benim buün hep bulantım oldu acab sizin ne zaman başladı bulantılar
herkese merhaba folbiol kullanıyorum ama 3 gündür folbiolu alınca yediklerimi de çıkarıyorum sizde de oluyor mu?bir de ben 6.haftamdayım acaba kalp atışları duyulur mu artık ilk gebeliğim yardımcı olur musunuz
ayy noldu canım böyle yaacanım Allah yardımcın olsun benimde kanamam var raporluyum evde yatacam 1 hafta Rabbim sorun yaşatmasın inşallah hepimize sağlıklı hayırlı bir şekilde evlatlarımızı versin amin:)
ben henüz duyamadım canım keseyide yeni gördüm zaten bende adet düzensizliği olduğu için dr. sata göre hesaplamıycam dedi dün 10 gün sonra gel dedi ama ben 10 gün bekleyemem pzt. gidecem tekrar ama bir taraftanda karnımda bıçak saplanması gibi sancılar oluyor birde kanamam olunca heralde boş gebelik bu diyorum
cnm ben gidicem ama sanırım denize girmem öyle düşünüyorum şimdilik... bende uçak yolculugu yapıcam biraz korkuyorum.dr a söyledik gitme filan demedi,sadece gitmeden göreyim bi gideceğin gün gel bakalım dedi...ama o günde gitme derse diye korkuyorum... bişey olmaz inş.dimi...uçağın yaptıgı baskı zararlımı olur acaba diyede düşünmeden de duramıyorumSlm kızlar.kimse tatilden bahsetmiyor acaba tatile gidecek olan varmı?denize girmek sakıncalı olurmu sizce?mikrop kapmaktan korkuyorum ama yüzmeninde hamilelere faydalı olduğunu biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?