Kızlar merhabaa doktora gittim bebişi gördük
kalp atısı var maşallah :) bugun 7+3 olması lazımdaı ama 2 gun önden gıdıyormus yanı 7+5
yaa bu benım ıcın çok önemlı bişey cunku öncekıelr hep gerıden gelmsıtı ilaçlarım iğnelerım ıse yarıyo bebegım beslenıyo demekkı
cok sukur beslenıyo kı buyyo öle işte 8 mm imiş tahlıl verdım bugun hepsi çıkmadı 10 gun sonra cıkıcak hemat. tahlılelrımde var
ama idrarda albumın ve bi kaç tahlılde sorun cıkmıs zaten şişlikleırm oluyodu tahlıllerım tamamlansın ıns gidip gorurucem dr ile
albumın ödemle alakalı oluyo ya öle işte ay amma uzattım :) hersey yolunda cok sukur :)
inşallah bende o dediklerinden olurum :)) kalbim rahat hayırlısını diliyorum Allahımdan ama korkuyorumdaçok geçmiş olsun canım.yaa ne kadar çok kanama sorunu yaşayan arkadaş var aramızda.nerdeyse kanama geçirmeyenler azınlıkta.inşallah geçer ve rahatlarsın.aklına kötü şeyler getirme.içini ferah tutmaya çalış.böyle olupta sorunsuz atlatan çok arkadaşımız var.
inşallah Allahım o günleride gösterir bana ve hepimizeekızlar 2012 aralık annelerinin cinsiyetleri belli olmaya başlamış tek tek.demekki 1 ay sonra bizde teker teker cinsiyet haberleri vermeye başlayacağız:))
çok çok saol cnmmm sakinim eşim saolsun sabah ben herşeyden vazgeçmişken o hala herşeyin yolunda olduna inandırmaya çalıştı beni şuanda herşey yolunda bide tekrar kalp atışlarını gördüm kese sağlıklı dedi doktor oyuzdende içim daha rahat :)) evdeyim şimdi dinleniyorumAllah yardımcın olsun canım benim. Sakin olmaya çalış, güzel şeyler düşün. Dinlen...
çok çok saol cnm aminnn hepimizinkini inşallahhAllahın izniyle hiçbir şey olmaz olumsuz düşünme iyi düşün ki iyi şeyler olsun Allah bebişini sana bağışlar inş
canım çok geçmiş olsun inşallah bir daha tekrarlamaz, doktor ne dedi peki neden olmuş tahminde bulundu mu? sen içini ferah tut bakalım bir sorun çıkmaz Allah ın izniyle iyice de dinlen...
tansiyon hamilelikte çok oynak bir şey anladığım kadarıyla ama önemli tabi diyete dikkat etmek lazım tatlım, geçmiş olsun
benim sabah değil de öğleden sonra başlıyor yani çoook kötü değil ama tat tuz bırakmıyor adamda inşallah geçer tez zamanda hepimizin...
kızlar benim sağ koltuk altında bir lenf nodülü tespit edilmişti ya işte ben o kolumdan hiç kan aldırmıyordum ama dün baktılar sol kol morarmış eleğe dönmüş hadi bir seferlik alsınlar dedim onda da sağ koldan kan gelmedi ya tüp bozuktu ya bende bir anormallik vardı,bir türlü kan alamadı kadın sonra tüpü değişti diğer koldan aldı ama dün tüm gün sağ kolun ağrıdı boynuma kadar, bugün de sağ memem ağrıyor, kötü bir şey yoktur değil mi geçer herhalde ama bir daha sağ koldan asla kan vermeyeceğim çok korktum çoook
canım Allah yardımcın olsun benimde kanamam var raporluyum evde yatacam 1 hafta Rabbim sorun yaşatmasın inşallah hepimize sağlıklı hayırlı bir şekilde evlatlarımızı versin amin:)
ben henüz duyamadım canım keseyide yeni gördüm zaten bende adet düzensizliği olduğu için dr. sata göre hesaplamıycam dedi dün 10 gün sonra gel dedi ama ben 10 gün bekleyemem pzt. gidecem tekrar ama bir taraftanda karnımda bıçak saplanması gibi sancılar oluyor birde kanamam olunca heralde boş gebelik bu diyorum
slm lar annişler ve bebişleriiiiiiiii
biz daha kalp atışı görmedik daha da 2hafta var ay burayı okudukça dert ettiğim şeylere kızıyorum ama benimde yaş ve kilo var ama bel fıtığı en kötüsü geçmiş olsun canım
ve genelde ilk hamilelikten çok düşük ve kürtajla sonlanan larız oyüzden de hepimiz birbirimiz telaşını üzüntüsünü anlıyabiliyoruz
dün birisi dulger miydi yazmıştı 2 damla su geldi diye bende de dün Sabah öglen oldu su içip dinlendim ama gece tekrar gelince moral bozukluğu son demlerindeydi ama bugün Allaha şükür şuan için iyi akıntı değil sırf su geliyor ilerki hamilelikte tehlikeliymiş ama başlarda hiç bişey denmiyor perşembe sağlık ocağında sorayım bari normal dir inşallah
biz iyiyiz yiyoruz içiyoruz misafir bile ağırlıyoruz ama kalp atışını da duysak rahatlasak bizden bukadar acık güneş almaya dışarı çıkıcaz ay evkadını olmak sıkıcı ve zor ama hamilelikte de büyük rahatlık kolay gelsin çalışan ve bebişlerinin peşinde koşturan anişlere
çok sevindim ayşecim.sende ben gibi 2 doktora birden gidiyorsun değilmi hemotoloji kadın doğum.
bende romotoloji kadın doğum.aman Allah sağlık versinde gerisi teferruat.
aman aman maşallah diyelim iyisin ne güzel ama dediğim gibi şeker düşük diye sakın tatlı hamurişi abartma ama zaten gerekeni biliyorsun yapıyormuşsun da böyle devam et...
zaten şeker değerleri çok değişken bir şey yediğine içtiğine göre bak o gün benim 107 çıktı açlık ama iki gün sonra 90 a düşürebildim çok şükür, öptüm tatlım
bakalım benim sonuçlar yarın çıkacak ama bir şey soracağım bana demir ya da folik asit değerleri için test yapılmadı sanırım acaba yaptırsam mı?
slm arkadaşlar nasılsınız... arada takip edebiliyorum sizi herkes iyidir inşallah. kızlar bende aşırı derece de halsizlik oluyor özellikle sabahları paso yatıyorum. böyle günler nasıl geçer bilmiyorum valla. çalışmıyorum da yalnızım evdeneyse böyle böyle geçiricez heralde günleri. kendinize yii bakın görüşmek üzere..
allah ikimizinde yardımcısı olsun bebeklerimizi bize bağışlasın inşallah yaa ben acile gittiğğim için rapor almadım ama acaba sağlıkocağına gidip alsammı verirlermi acaba ... yaa doktor kanama olabilir eğer kendini yorarsan falan demişti ama yormadımki kendimi azcıktı pıhtı geldi ölüyorum sandım korkudan ama şimdi lavoboya gittim Allahıma şükürler olsun kanamam yok ama korkuyorum yinede inşallah sadece korkutmuştur miniklerimiz bizi ama sağlıklı sıhatli gelicektir :))
kızlar 2012 aralık annelerinin cinsiyetleri belli olmaya başlamış tek tek.demekki 1 ay sonra bizde teker teker cinsiyet haberleri vermeye başlayacağız:))
ay inanmıyorum erken değilmi daha bir ay sonrası sadece erkek olanlar belli olur erkek çabuk gösteriyormuş diyorlar ama bilemiyorum
Kızlar merhabaa doktora gittim bebişi gördük
kalp atısı var maşallah :) bugun 7+3 olması lazımdaı ama 2 gun önden gıdıyormus yanı 7+5
yaa bu benım ıcın çok önemlı bişey cunku öncekıelr hep gerıden gelmsıtı ilaçlarım iğnelerım ıse yarıyo bebegım beslenıyo demekkı
cok sukur beslenıyo kı buyyo öle işte 8 mm imiş tahlıl verdım bugun hepsi çıkmadı 10 gun sonra cıkıcak hemat. tahlılelrımde var
ama idrarda albumın ve bi kaç tahlılde sorun cıkmıs zaten şişlikleırm oluyodu tahlıllerım tamamlansın ıns gidip gorurucem dr ile
albumın ödemle alakalı oluyo ya öle işte ay amma uzattım :) hersey yolunda cok sukur :)
iyi akşamlar kızlarrr
düşük tehlikesi vardiye bi türlü hamileliğimi tadını çıkaramadım
belim çok kötü ağrıyo artık günlük işlerimi bile zorlukla yapıyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/533901-psikolojik-siddet-gordum-hastahanede.html
başıma geleni okuyun arkadaşlar
Okudum arkadaşım,yorumumu da yazdım. geçmiş olsun. Allah bildiği gibi etsin onları.
slm lar annişler ve bebişleriiiiiiiii
biz daha kalp atışı görmedik daha da 2hafta var ay burayı okudukça dert ettiğim şeylere kızıyorum ama benimde yaş ve kilo var ama bel fıtığı en kötüsü geçmiş olsun canım
ve genelde ilk hamilelikten çok düşük ve kürtajla sonlanan larız oyüzden de hepimiz birbirimiz telaşını üzüntüsünü anlıyabiliyoruz
dün birisi dulger miydi yazmıştı 2 damla su geldi diye bende de dün Sabah öglen oldu su içip dinlendim ama gece tekrar gelince moral bozukluğu son demlerindeydi ama bugün Allaha şükür şuan için iyi akıntı değil sırf su geliyor ilerki hamilelikte tehlikeliymiş ama başlarda hiç bişey denmiyor perşembe sağlık ocağında sorayım bari normal dir inşallah
biz iyiyiz yiyoruz içiyoruz misafir bile ağırlıyoruz ama kalp atışını da duysak rahatlasak bizden bukadar acık güneş almaya dışarı çıkıcaz ay evkadını olmak sıkıcı ve zor ama hamilelikte de büyük rahatlık kolay gelsin çalışan ve bebişlerinin peşinde koşturan anişlere
Canım asla günlük temizliğini dahi yapma bak bende azda olsa risk var dedi ilk muayenede yani 6 haftalıkken bende az die günlük temizliğimi yapıordum biliosun 7.hafta da ne biçim kanama geçirdim lütfen dikkat et iş güç önemli deil atlatırsan tehlikeyi yine yaparsın.Bu zamanlarda dikkat etmek gerekio.Dinlen sürekli ayağının altına yastık koy ben öyle atlattım sayılır çok şükür.Sende atlatacaksın inş ama biraz daha dikkat.....
Canım asla günlük temizliğini dahi yapma bak bende azda olsa risk var dedi ilk muayenede yani 6 haftalıkken bende az die günlük temizliğimi yapıordum biliosun 7.hafta da ne biçim kanama geçirdim lütfen dikkat et iş güç önemli deil atlatırsan tehlikeyi yine yaparsın.Bu zamanlarda dikkat etmek gerekio.Dinlen sürekli ayağının altına yastık koy ben öyle atlattım sayılır çok şükür.Sende atlatacaksın inş ama biraz daha dikkat.....
haklısın cnm sağol bilgilendirmen için
ben deli gibi iş yapıyorum dün halı yıkamak istedim su kesikti
aslında durduğum yerde duramayan bi insanım herşeye koşarım ama dediğin çok çok doğru iş güç önemli değil
HERŞEY ARTIK DURSUN ben sadece uzanayım ayın 13 de dr kontrolum var o zamana kadar dediğini yapcam öptüm seni
selam kızlar naber?
slm.seninle bir konu hakkını yazıştım ama konu neydi 2dk.onu düşünüyordum ve buldum
ekmaker
hayırlısı olsun bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?