kızlar günaydın benim kanamam var sabah bi kalktım hiç ağrım sızım yok ama kanamam vardı hatta ufak bi pıhtı düştü aklım çıktı acile gittik hemen bebek ve kese normal kalp atışları var ama çok korkuyorum bişi oluca diye nolur dua edin benim için şimdi yine ilaç kullanmaya başladım ve evdeyim dinleniyorum
yaa ama benim bulantılarım tam gaz devam ediyor
geçmiş olsun inşallah kanamanız kesilir. kendinizi yormayın dinlenin. olumsuz değil olumlu düşünmeye çalışın
kızlar günaydın benim kanamam var sabah bi kalktım hiç ağrım sızım yok ama kanamam vardı hatta ufak bi pıhtı düştü aklım çıktı acile gittik hemen bebek ve kese normal kalp atışları var ama çok korkuyorum bişi oluca diye nolur dua edin benim için şimdi yine ilaç kullanmaya başladım ve evdeyim dinleniyorum
kızlar 2012 aralık annelerinin cinsiyetleri belli olmaya başlamış tek tek.demekki 1 ay sonra bizde teker teker cinsiyet haberleri vermeye başlayacağız:))
ay inanmıyorum erken değilmi daha bir ay sonrası sadece erkek olanlar belli olur erkek çabuk gösteriyormuş diyorlar ama bilemiyorum
ay inanmıyorum erken değilmi daha bir ay sonrası sadece erkek olanlar belli olur erkek çabuk gösteriyormuş diyorlar ama bilemiyorum
kızlar kaçıyorum bu sefer
canım yaa çok tesekkur edeırm huh rahatladım :) zaten canım acayip tatlı cekıo hamıle kaldıgımdan berı
bende dozunu asmadan yemeye calsııyorum meyveyle fln güzel bastırıyorum hanı öle yememe ragmen böle sınrıda cıkınca
acaba dahada mı düşüktü die düşündüm 70 iyiyise ok o zaman aman bir de şeker cıkmasın başıma cidden :)
zatn az az sık sık yıyorum evvedlen diyet yaptıgım için beslenmeyı az bucuk çözdüm :) düzenım o şekılde yanı :)
günde 6-7 öğün şeklınde şu an bulantıalrım oldugu ıcın tam uyamıyorum programa ama yıne de dıkkat edıyorum :)
açıokladıgın ıcın çok tesekkur ederım canım...ben gecen kaybımda perrklampsi yasadıgım ıcın bu albumın dansıte bunlar
çok önemli zaten halı hazırda şişliklerım oluyo bi de tahlıler böle cıkınca acaba dedim...inş canım tamamlansın hemen gösterıcem dr :)
kızlar 2012 aralık annelerinin cinsiyetleri belli olmaya başlamış tek tek.demekki 1 ay sonra bizde teker teker cinsiyet haberleri vermeye başlayacağız:))
günaydın arkadaşlar, sağlıklı günler...
dün tansiyonum birden çıktıi, kızımda yüksek tansiyon sorunu yaşamıştım, tansiyonla beraber şişlikte olmuştu tam 38 kilo almıştımtabi bu kiloların hepsi gitti ama yine öyle olacak diye çok korktum, Allah'a şükür bugün tansiyonum düşük, aman arkadaşlar şimdiden tedbir almakta fayda var, Allahım bebişlerimizi korusun...
canım bende tam 12 haftaya daha çok var nasıl geçecek,ya 12.haftadada geçmezse gibi düşüncelerle moralim bozukken birden azalmaya başladı.yani yüzde 70 azaldı diyebilirim.böyle gitse razıyım yani.hiç ümidini kaybetme canım.rabbim en sıkıştığımız zamanda yetişiyor.tabii inşallah tekrar artmaz benimkide.
günaydın arkadaşlar, sağlıklı günler...
dün tansiyonum birden çıktıi, kızımda yüksek tansiyon sorunu yaşamıştım, tansiyonla beraber şişlikte olmuştu tam 38 kilo almıştımtabi bu kiloların hepsi gitti ama yine öyle olacak diye çok korktum, Allah'a şükür bugün tansiyonum düşük, aman arkadaşlar şimdiden tedbir almakta fayda var, Allahım bebişlerimizi korusun...
canım bende tam 12 haftaya daha çok var nasıl geçecek,ya 12.haftadada geçmezse gibi düşüncelerle moralim bozukken birden azalmaya başladı.yani yüzde 70 azaldı diyebilirim.böyle gitse razıyım yani.hiç ümidini kaybetme canım.rabbim en sıkıştığımız zamanda yetişiyor.tabii inşallah tekrar artmaz benimkide.
hayırlı olsun canım.benimde oğlum 3.5 yaşında.tabii iki tanede ablası var:))
evet canım benimde 2 tane fıtığım var hemde.belim çok ağrıyor.yüzüstü yatınca rahatlıyodum ama artık pek yüzüstüde yatamıyorum.sabahları çok ağrıyor.
canım Allah yardımcın olsun benimde kanamam var raporluyum evde yatacam 1 hafta Rabbim sorun yaşatmasın inşallah hepimize sağlıklı hayırlı bir şekilde evlatlarımızı versin amin:)kızlar günaydın benim kanamam var sabah bi kalktım hiç ağrım sızım yok ama kanamam vardı hatta ufak bi pıhtı düştü aklım çıktı acile gittik hemen bebek ve kese normal kalp atışları var ama çok korkuyorum bişi oluca diye nolur dua edin benim için şimdi yine ilaç kullanmaya başladım ve evdeyim dinleniyorum
buradaki herkes kalp atışlarını duydumu bebişlerininnnnnn???????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?