2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

  • Kızımız Olucak

    OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

    OY: 185 52,6%

  • Ankete Katılan
    352
listeye eklenmek ısteyen kızlar ilk sayfada lisemız bilgilerınızı tam yazarsanız ekleyeyeım

eksık olunca bı anlamı kalmıyo :)
 


Bilgilerimi size mi paylaşmam gerekiyor?
 

Canim benimde onceki gebeligimde doktorum bahsettigin doktordu kupeli :) mete tarcan :))) kurtajimda orda oldu.. Guzel bi yer ama randevu saatinde gidip 2 saatten fazla bekledigim oluyodu.. Cok yogun.. Bu gebeligimde tercih etmedimmm o yuzden ve bazi nedenlerden dolayi..
 
Son düzenleme:
canım inşallah ikimizinki de en kısa zamanda kesilir.canım sende sancı olmuşmuy du?

Sancı filan olmadı hiç canım.Normal ev temizliğimi yapıodum sonra Yerden bişiy aldım ayağa kalktım birden bişeyler aktıgını hissettim ama baya çoktu hemen lavaboya koştum sonrası dediğim gibi işte.
 
eklendınız kızlar :)

 
benim cok yakın arkadasım medipolde sema ovalıya gidiyor cok memnun
onun dısında leyla altuntas var gene medipolden cok methini duydum ama randevusunu 1 ay sonraya filan anca veriyorlar cok yogun bir hekim

teşekkürler canım....
fiatları nasıl acaba bilen varmı....
 
nasılsınız ,çok saolun desteğiniz için ,haftaya dr gidicem kontrol kanama inş geçer de rahatlarım..suay sen nasıl oldun canım dinleniyodun ya ne durumdasın..
 

bişey olmaz canım.bendede çıkmıştı.doktor bi ilaç verdi.hamilelerde sık rastlanan bişey bu.
midem çok kötü.birazdan gidip bi serum taktırayım.pazar günü takmıştı doktor beni 2 gün rahatlatmıştı biraz ama dünden beri yine çok kötüyüm.
 
merhaba canım.. yazdıklarını okuyunca acayip sevindim.. ben de izmirdeyim :) bu kurs çok guzelmis haber verdigin icin sagol.. onumuzdeki 4-5 gun dügun telasımız var.. bir atlatalım insallah ilgilenicem canım ben de

Çok sevindim canım umarım beraber katılma fırsatımız olur :) Bende de oldu ama doktor sadece bol su içmemi istedi ve ilaç vermedi zaten çok su içen biriyim şimdi içmekten helak oldum :)

ben de ocak annesiyim eklermisiniz sat 22 nisan bursa ilk bebiş yaş 28....... dün gittik kesemizi gördük iki hafta sonra yeniden gidicez hayırlısı hepimiz için:)

ilk_ay_ilk hoşgeldin sende ne güzel çoğalıyoruz. kalp atışlarını duyunca eminim çok çok daha mutlu olacaksın...

ne güzel bi resim olmuş :)


ay_she :) canım bu 56 günde görünen bamya pipi mi yoksa :)))


canım umarım sıkıntıların daha da artmaz ama serum hangi açıdan rahatlatıyor anlayamadım ?
 
Son düzenleme:

ahh o serumlar olmasa zaten napardık
ben de serumlardan henüz kurtulamadım
inş. 12. haftaya kadar gecer, dört gözle bekliyorum 12 hafa dolsun diye
ben bu bulantılar yüzünden yakında bunalıma girebilirm
 

Canim sag salim alirsin insallah bebisini kucagina. Allah gönlüne göre versin .Bende grip oldum cok kötüyüm birde kahverengi lekem gelmisti simdilik gecti bulantim yok daha 6 haftaligim birde troid yüksek cikti doktor hap yazdi onu iciyorum aslinda hamile olmadan öncesi vardi az calisiyor demisti ama simdi hamilelikten herhalde yüsek diyor ben hamile oldugumu ögrendigimde 5 hafta 2 3 günlüktü galiba bebegin ilk resmini verdi kücük ama baya belliydi baktigimizda seklini anliya biliyorduk bakalim hayirlisi herkez icin insallah bulantilarin gecer rahat gecirirsin.
 
ahh o serumlar olmasa zaten napardık
ben de serumlardan henüz kurtulamadım
inş. 12. haftaya kadar gecer, dört gözle bekliyorum 12 hafa dolsun diye
ben bu bulantılar yüzünden yakında bunalıma girebilirm

hayirli olsun sag salim alirsin insallah kucagina saglikli sihatli bulantilarinda gecer insallah cabucak kurtulursun senin kac haftalik oldu .
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…