Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
listede gördüğün bilgileri bana yazıcaksın canım özel mesja atmanı tercih ederım :) bana daha kolay oluyor cunku
burada mesaj aralarınd aolunca unutuyorum gormuyorum vs vs :)
ama snaırırm özel msj atamıosn buraya yaz napalım :)
canım mesja syaın yetersiz demekki en ıyısı buraya yaz sende ekleım ıkınızı de :)
çok teşekkür ederim canım yaş 28 kilo 70 ilk bebiş ve adanadayım doğum 3 ocak
ayy hala inanamıyorum sanki rüya görüyor gibiyim, o listede yer aldığıma inanamıyorum bir türlü..
bu ne garip bir duygu böyle...
bu arada teşekkürler ayşe'cim
ay_she teşekkürler canım :) ismimi görünce daha bi anne gibi hissettim kendimi
Hoş geldiniz 2013 ocak anneleri
hepimize hayırlı uğurlu olsun güzel paylaşımlar dilerim..
aşağıda bulunan listeye isminin ve bilgilerinin dahil edilmesini isteyenler bana özelden mesaj atabilirler
bana ulaşamayanlar ay-she ye mesaj atabilirler
anne yaşı kilosu bebişin doğumu kaçıncı bebiş cinsiyeti ismi son durum yaşadığı il MakaraKukara 25 53 01 ocak ilk bebiş ? ? istanbul rokanane 28 72 03 ocak ilk bebiş ? ? İstanbul ocwmays 24 48 03 Ocak ilk bebiş ? ? Btkubra 22 75 03 ocak ilk bebiş ? ? sebnemm 27 ?? 03 ocak ilk bebiş ? ? bursa kayazelha 22 70 03ocak ilk bebiş ? ? Ankara sahra_211283 28 70 03 ocak ilk bebiş ? ? adana Reputable 24 66 04 Ocak ? ? derennnnn 29 49 04 ocak ilk bebiş ? ? istanbul candost17 27 64 05 ocak ilk bebiş ? ? sivas Yesim83 29 55 5 ocak 2. bebiş ? ? Yurtdışı haydibaby 26 70 06 ocak ilk tüp denemesi ? ? yaprak_ 27 56 07 ocak ilk bebiş ? ? İzmit yarenahsen 36 51 09 ocak 4. bebiş ? ? Elazığ YorgunPenguen 25 ?? 09 ocak ilk bebiş ? ? Manisa kokopelli 37 63 09 ocak ilk bebiş ? ? ?? ekinoxg 36 55 09 ocak ilk bebiş ? ? izmir melekce88 24 75 10 ocak ilk bebiş ? ? İstanbul fikir delisi 31 68 12 ocak 2. bebiş ? ? Ankara pandoo 30 63 13 ocak ? ? Beyrut mbp 28 53 14 ocak ilk bebiş ? ? izmir tugbaemrah 25 67 14 Ocak ilk bebiş ? ? İstanbul BaBLe 24 83 15 ocak 2 bebiş ? ? İstanbul sudenazeren 25 55 15 ocak ilk bebiş ? ? İstanbul mehdu 24 60 15 ocak ilk bebiş ? ? kayseri ayheka 30 54 15 ocak ilk bebiş ? ? istanbul zeynep_sare 26 62 15 ocak ilk bebiş ? ? istanbul papatya3559 30 60 15 ocak ilk bebiş ? ? istanbul fbetuly 25 44 17 ocak 2 bebiş ? ? yalova aperpil 29 67 17 ocak 2 bebiş ? ? ankara zeynepfaz 27 76 17 Ocak ilk bebiş ? ? ay-she+ 24 73 18 ocak ilk bebiş ? ? İstanbul suay 29 53 18 ocak ilk bebiş ? ? Ankara dulger 25 64 18 ocak ilk bebiş ? ? Bursa mathematician 28 65 19 ocak ilk bebiş ? ? Malatya teacher0 27 61 19 ocak ilk bebiş ? ? Bursa brnyns 33 58 22 ocak 3. bebiş ? ? istanbul NewArch 28 70 24 ocak ilk bebiş ? ? istanbul rose01 27 49 25 ocak 2 bebiş ? ? Adana Arzuum_79 32 60 25 ocak ilk bebiş ? ? İstanbul demet35 37 90 26 ocak ilk bebiş ? ? izmir Ozfer 22 85 26 ocak ilk bebiş ? ? izmir sevil01 27 58 27 ocak ikinci bebiş ? ? Van ilkincim 33 54 28 ocak ilk bebiş ? ? istanbul ecrnnaz 32 53 30 ocak 2. bebiş ? ? istanbul eylemsevcan 31 65 30 ocak 2. bebiş ? ? tekirdağ sensiblegirl 29 ?? 31 ocak ilk bebiş ? ? tekirdağ pembetoka 27 78 ?? ocak ikinci bebiş ? ? tekirdağ ? ?
Bu arada
ocakanneleri.com ve ocakbebekleri.com Her yaşta ocak bebeklerinin rehber sitesi....
takip çizelgesi yapmak isteyenler;Lilypie - Pregnancy ticker scene selection
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-çizelge bölümüne girin.. kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..
merhaba arkadaşlar. aranıza yeni katıldım, kısmetse ocak ayında anne olacağım bende:))))dün bebeğimi gördüm, 2 hafta sonra kalp atışlarını duyacağım inş:)) sizleri sürekli takip ediyorum, birçoğunuz mide bulantılarından şikayet etmişsiniz ama ben de bulantı falan yok:))) sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. bide göğsüm falan da ağrımıyo, şimdiden endişelenmeye başladım acaba sütüm olmayacak mı diye; çok erken biliyorum ama???? arkadaşlar bir de size birşey soracağım; doktorum tahlil yapmıştı, tüm değerlerin normal dedi. sadece folik asit kullanmaya devam et dedi. acaba sizler farklı bi ilaç kullanıyor musunuz? vitamin, kan hapı falan...yoksa ilerleyen dönemlerde mi başlayacağız kullanmaya? hepimize sağlıcakla kucağımıza bebişlerimiz almayı nasip etsin allah:)
kızlar gece yatınca bi sorun yoktu. sabah hazırlanmak icin uyandıgımda inanılmaz bel agrısı yasadım. zor kalktım yataktan yururken bile cok siddetliydi. simdi ise geldim sabahki siddeti yok ama beni cok rahatsız ediyo kalkarken, oturdugumda, yurudugumde agrı var. hani bel cukuru vardır ya tam orası :26: bebege bi zararı olur mu acaba?
canım yaa bel ağrısını bana sor sen kızıma hamileyken tüm hamileliğim sırt ve bel ağrısıyla geçti oturuyorum ağrıyor yürüyorum ağrıyor yatıyorum ağrıyor bildiğin kabustu yani...kızım 3 yaşında ve gayet sağlıklı çok şükür yani bebeğe bir zararı yok şekerim olan anneye oluyor inşallah senin benimki gibi ağır geçmez tabi herkes aynı olmuyor..... şu anda 6.haftamdayım ve yine belim ağrıyor şimdiden başladı yani allah yardımcımız olsun...
sevgili ocak anneleri bir konuda yardım istiyorum siz süt oarak nasıl süt içiyorsunuz? ben aslında light süt almak istiyorum ama onlarda hep uht. hem uht olmayan öyle ünlük süt varmı? şimdi şişede günlük süt alıyorum.
birde ekmek konusu siz hangi ekmekleri tüketiyorsunuz çavdar kepekli yada tam buğday? mide bulantılarım başladı ve aç kalamıyorum devamlı karnımı tok tutmaya calışıyorum ama ilo alıcam diye korkuyorum birde çubuk kraker aldım onu yiyorum arada? önerisi olan varsa sevinirim nasıl geçirebilirim yada neler yiyebilirim özellikle diyetisyene giden varsa onlar yardımcı olabilirler mi bana.
merhaba arkadaşlar İstanbul Anadolu yakasından sgk anlaşmalı hastane ve doktor önerileriniz varsa paylasır mısınız lütfen. Muayene ve doğum paralarını da yazarsanız cok sevinirim.
merhaba canım.. yazdıklarını okuyunca acayip sevindim.. ben de izmirdeyim :) bu kurs çok guzelmis haber verdigin icin sagol.. onumuzdeki 4-5 gun dügun telasımız var.. bir atlatalım insallah ilgilenicem canım ben deTatlı anneler merhaba ,
Topiği bugün keşfettim ve çok mutlu oldum aynı kaderi paylaşacağımız aynı dili konuşacağımız destek olabileceğimiz arkadaşlarımızın olması çok güzel.İnşallah aynı zamanlarda hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız bebeklerimizi.Ben 8 haftalık hamileyim ,ilk gebeliğim ve izmir'de yaşıyorum . Bebeğim olmadan önce ileriye yönelik doğum konusunda hem doğumu sağlıklı hemde rahat geçirmek adına varolan kursları araştırmaya başladım. Bunun üzerine İzmir'de Ege Üniversitesinin açmış olduğu EGESEM kurslarında DOĞUM ÖNCESİ EĞİTİM VE HAZIRLIK SINIFI olduğunu duydum Kurslar Ege ünV. içinde verilecek. 36 hataya kadar kurs veriliebiliyor. ve 8 hafta sürüyor.Eşlerle beraber katılım olabiliyor. Doğuma bilinçli gitmemiz için bu kursların önemli olduğunu düşünüyorum.Yanlız kursun açılabilmesi için yeterli çoğunluk bekliyorlar. Ön talep alınıyor. Ona göre kurs açılacak. Eğer bu konuda adım atmak isterseniz beklemeyin derim.. hatta tanışıp hep beraber bu kurslara gidebiliriz İzmirli anneler. katılımınızı bekliyorum yada en azından duyduğumuz gördüğümüz annelere iletelim.
Kızlar ben de ocak annesi olucam inşallah :) 2 gün sonra sıpamın kalp atışlarını duycaz nasipse, çok heycanlıyım.İlk bebeğim benim :) Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize. Benim çok bulantım olduğu için beslenemiyorum oğru düzgün, 2 ayda 1 kilo vermişim umarım bir sakıncası yoktur miniğime. Süt falan da içemiyorum tabi... C.tesidoktora gidince sorucam hep. Benim gibi beslenmesinde sıkıntı yaşayan var mı, doktorunuza sordunuz mu? bi problem olurmuymuş... Bir de yumurta falan da yiyemiyorum ben, çok tiksiniyorum Hİç birşey koymuyoda bebeğimi besleyememe düşüncesi beni kahrediyo, zorluyorum kendimi ama hep kusuyorum
Kızlar ben de ocak annesi olucam inşallah :) 2 gün sonra sıpamın kalp atışlarını duycaz nasipse, çok heycanlıyım.İlk bebeğim benim :) Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize. Benim çok bulantım olduğu için beslenemiyorum oğru düzgün, 2 ayda 1 kilo vermişim umarım bir sakıncası yoktur miniğime. Süt falan da içemiyorum tabi... C.tesidoktora gidince sorucam hep. Benim gibi beslenmesinde sıkıntı yaşayan var mı, doktorunuza sordunuz mu? bi problem olurmuymuş... Bir de yumurta falan da yiyemiyorum ben, çok tiksiniyorum Hİç birşey koymuyoda bebeğimi besleyememe düşüncesi beni kahrediyo, zorluyorum kendimi ama hep kusuyorum
evet arkadaşlar lütfen benimde ihtiyacım var hala karar veremedim nereye devam etsem gebelik boyunca...istn.anadolu yakasındakiler nerelere gidiyorsunuz
listenin son hali kızlar :)
ben de listeye dahil olmak istiyorum ancak özel mesaj yollayamıorum şuanda. Yardımcı olabilir misiniz?