selam kızlar herkese
Benim şuan çok başım dönüyor. Dün çok midem bulandı bugün olmadı sabahtan ama başım dönüyor. Sizin oluyor mu ?
bende acı varbenim ilk hamileliğim ama bi şey sormak istiyorum.18 mayısta dr gittmiştim,herşey normal,kalp atışı vs..
ama benim göğüslerimde hiç değişiklik yok,ne büyüme ,ne acı
sizinde öyle mi ?
çünkü göğüslerde acı,sertleşme olur diye biliyordum.
ya bayanlar sizde çok tuvalete gidiyomusunuz? Çok sık tuvaletim geliyo ya bazen gece bile gidiyorum uykudan uyandırıyo.
selam kızlar herkese
Benim şuan çok başım dönüyor. Dün çok midem bulandı bugün olmadı sabahtan ama başım dönüyor. Sizin oluyor mu ?
bende acı varhatta gece yatakta çok rahatsız oluyorum.
evt canım bende çok sık gidiyorum
gecede aynen hem su içmeye, hem tuvalete, hemde oğlum için kalkınca uykumu bile alamıyorum((
Slm kiZlar Bişey sorcam ama biraz çekiniyorum ya sizdede cinsel isteksizlik varmı yoksa bendemi bı sorun var ??
süper bişey eline sağlık paylaştığın için
Canım desteğin için tşkler. Sen beni anladın...
Bu arada o gece doktor göremedi ultrasonda 4700 b hcg ile...
Ertesi sabah hemen başka bir doktora gittim 8 mm lik kesemizi gördüm. Normalde 3 mm den sonra çok net görünüyor. Bizimki 8 mm olmuş teyzesi :) Talihsizlik ki ultrason görüntüsü konusunda hiçbir bilgisi olmayan bir doktora rast gelmişim.
benim de dun 4500du kese ne zaman gorunur acaba?
Slm kiZlar Bişey sorcam ama biraz çekiniyorum ya sizdede cinsel isteksizlik varmı yoksa bendemi bı sorun var ??
bende de var sankı cnmya
bende de var sankı cnmya
Ay tek olmadığıma sevindim Canim çünkü isteksizlik var Buda kendimi bı garip hissettiriyor ama normal bı durum sanırım
bende de var sankı cnmya
Ay tek olmadığıma sevindim Canim çünkü isteksizlik var Buda kendimi bı garip hissettiriyor ama normal bı durum sanırım
bende de var sankı cnmya
kızlar size bişey sorcam yaa ben eve tanbsiyon aleti almak istiyorum dijital
sizin kullandığınız bi marka var mı ? veya alırken nelere dıkkat edeım
nasıl gidiyo kızlar inş iyisinizdir,bende dün dr gittim kesenin etrafında kanama varmış ve düşük tehlikem varmış çokk üzüldüm,ilaç kullanıyorum.Rabbim hayırlısını nasip etsin inşdikkat edin kendinize...
nasıl gidiyo kızlar inş iyisinizdir,bende dün dr gittim kesenin etrafında kanama varmış ve düşük tehlikem varmış çokk üzüldüm,ilaç kullanıyorum.Rabbim hayırlısını nasip etsin inşdikkat edin kendinize...
Mrb kızlar bu aradabugün dr. kontrolüm var öğleden sonra bakalım ne diyecek
selam bayanlar, minik bebişler
nasılsınız inş. herşey yolundadır. işyeri cekilmiyor
baş dönmesi bendede var. sersem gibiyim bide, enerji dolu değilim yani. şöyle bi fırsat olsada kafamı koysam modundayım sürekli .
kızlar içinizde en deneyimli olarak söylüyorum,ilk 3 ay çok zor geçiyor yani insana çok uzun geliyor,bir türlü bitmek bilmiyor ama 3 aydan sonra nasıl geçtiğini hiç anlamayacaksınız.hamileliğin tadını çıkarmaya başlayacaksınız karnınızda çıkmaya başlayınca kendinizi tam hamilelik moduna sokacaksınız.etraftan ilgi alaka falan.ve bir bakıyosunuz 5 aylık ,7 aylık derken 9 ay gelmiş çatmış.yani şu 1,5-2 ayıda bi atlattıkmı tamamdır allahın izniyle.ben resmen gün sayıyorum 1 gün daha geçti diye.yarın 8 haftalık olucam ve kalıcak 4 haftam inş.doktorum 12. haftadan sonra bulantıların hafifler demişti.3 çocuğumdada böyleydi bundada böyle oldu yine 3 ayın bitmesini dört gözle bekliyorum ama bir türlü geçmiyoooor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?