2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Yakari cnm bosver milleti. Bn olsam bn de sinir olurum inan. Erkegi kizi yok ki bu durumun cocukla alakali bi durum. Bazi erkek cocuklar vardir sakindir bazi kiz cocuklar vardir yaramazlikta sinir tanimaz. Yasayan bilir ancak

Şu uykular bi düzene giremiyor tüm dişler çıksa da rahatlasak. Biz de erkenden çıkarıyoruz dişleri ilk dişi 4,5 aylıkken çıkmıştı hatta. Boşver geç çıkması daha iyi diyorlar.

Bizim ev baya sıcak oluyor canım ama bugün hava biraz serinledi yıkamıycam o yüzden. Biz de şortlara başladık ama gece yatarken hala kısa kollu giydirmeye korkuyorum üstünü açıp duruyor çünkü. İnce penye uzun kollu bi tulumu var onu giydiriyorum.

Ben milleti takmayayım dedikçe insanın damarına basıyorlar valla. Dün oğlumla balkonda oturuyoruz meyve yedireyim dedim yan balkona da komşum çıktı (aynı zmnda ev sahibi) oğlum için diyor ki 'yiyor ama iştahla yemiyor'. Çocuk ağzını açıp yiyor işte daha ne yapsın üstüne mi atlasın bilemedim ki kaldım öyle diycek bişey de bulamadım

Yan komşu bi nebze benm kvalidem imada bulunuyor yemiyo diye.gorup gordugu iki saat analizi yapti yani

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet sürekli böyle laf söylemeler oluyor tabi onu yedir bunu yedirme şöyle böyle diye ısrarla şeker cıkolata vermeye calısıyorlar...ilerde yemez sımdıden alışsın dıyorlar yemesin ilerde de yemesin şeker ne yapayım yani...ben genelde ters konusabilen bi insanda degılımdır o yüzden sanırım sürekli konuşuyor herkes...yani kızımın sacını kesmeye kalktılar gecenlerde bana sormak yok :):):)

neyse işte ben diyorum ya gece uyumuyo kızım 1 senedir uykusuzum gunduz cok hareketli hiç oturmaz falan diye yok şanslısın erkek cocuk olsa bi baska gece uyumuyolar butun gun sımarıyolarmış...erkeklerde gaz sorunu oluyomus kızlarda hiç olmuyomuş ama benim kızımda da var gaz..sonucta bu kız erkek degıl genetik birazda ama anlamıyorum erkek cocukları oldugu için kendilerini üstün görüyorlar benim anladıgım

Konuya dalıcam amaaa.bebde blktım bu konudan gerçekten..kv.ve eltim hep bana derler ki erkek çocuğuna nazar değer kız çocğuna değmez...bide diyorlarki klz canl köpek canı gibi kolay kolay çıkmazGerçekten çok gerizekalılar..bunları hatlrladıkca nefret ediyorum..eltim oğlanları var benimde çok Şükür Kızlarım. .kv ler onlara düşkün..hiç umrumda deyil bizden uzak olsunlar yeter. ..

Son düzenleme:

Yok daha neler daha neler duyucaz,
nazar cinsiyet mi soruyomuş erkeğe değeyim kıza değmeyeyim diye...
hele köpek canı lafı kaldırılır gibi değil, bence bu kayınvalideye zamanı gelince sen kadınsın köpek canlısındır sana bişey olmaz demek lazım :) anlasın can nedir ...

Şu laflara sinir oluyorum işte. Bi de büyük olarak örnek olucaklar sözde. Kız ya da erkek ne farkeder ya Allah'ın yarattığı can ikiside. Bu ne kibirliliktir böyle. Her ikisinin de ayrı zorlukları vardır. Kızlara böyle laf ederler beğenmezler ama elden ayaktan düşünce de o kızlar bakar onlara. Kaldı ki kendileri de kadın yani

herkese slm kizlar moralim cok bozuk dunden beri. oglumun kafasinin arkasinda beze gibi bisey farkettim ensesinin ustunde sacinin basladigi yerde diger tarafta da elimiverdikce damari cok belirgin elime geliyo daha once hastayken boynunda bezeler vardi dr enfeksiyondan olur gecer demisti simdi hasta da degil neden boyle ya gece doktora goturdum eliyle bakti parca alinip patalojiye gonderilmesi lazim o zaman anlasilir yag bezesi mi baska bisey mi dedi sok oldum yarin baska bi hastaneye goturecem ins bisey cikmaz kizlar nolur dua edin allah herkesin evladini bagislasin AMIN

inşallah kötü bişey değildir canım, patalojiye gönderlmesi lafı ürkütüyo birden insanı ama yani oraya gidince kötü bişey olmadığı sonucu da ordan geliyo, ama aslında parça almadan önce çekilebilecek bi film vardır bence de başka bi doktora da göster, benim yüzümden bi kitle alındı ve boynumdaki bezeden de şüphelenildi bi film çekildi zararsız bişey olduğu anlaşıldı hiç açılmadı o...

bugün kızım suluğundan su içerken kafasına iyice dikip koltuğa tutunarak oynuyodu ayağı kaydı dönerek düştü yere yüzüstü, yerde de dağılmış oyuncakları vardı sol yanağı alnı üzerine gelmiş oyuncakların sol yanağı morardı baya çok, alnı da kızardı, ağladı çok,gördükçe üzülüyorum yanağını,baya baya mor...

ins canim zaten yarin medipol hastanesine goturecem buyuk bi hastane farkli doktor baksin ins parcaya fln derek kalmaz filmle anlasilir

Gecmis olsun canim. Allah beterinden korusun hemencecik gecer uzulme

cnm cok gecmis olsun

canım çok geçmiş olsun... böyle durumlarda morarma olmasın diye hirudoid diye bir merhem var ondan sürülüyor hamza da bu akşam sehpaya kaşını çarpmıştı biz bir şey olmadı sandık ama sonra bir baktım ki şişmiş kızarmış hemen o merhemden sürdüm.

esenemr canım Allahın izniyle bir şey çıkmaz umarım başka Dr.a da görününün....

Gecmis olsun canim. Allah beterinden korusun hemencecik gecer uzulme

cnm cok gecmis olsun

Teşekkür ederiz hepinize, dışarı çıktık biraz herkes soruyo yanağına ne oldu diye kötü hissediyorum kendimi bakamamış gibi, bi de oyuncaklarının üstüne düştü deyince bakışları bu morluk oyuncaktan mı oldu diye inanmaz gibi oluyo beni cani anne mi sanıyolar ne :) evet sadece koltuğa tutunup suluğunu kafasına dikerek dönüyodu oynuyodu kaydı parkede dönerek yüzüstü düştü sert mika oyuncakların üzerine...

Nerelerdesiniz boşlamazdınız burayı

hakikaten nerdesiniz benim de bugün aklımdaydınız yazarken...

Allah yardımcın olsun gönlüne göre versin canım... emeğin boşa çıkmasın...

Merhaba arkadaşlar nasilsiniz? uzun zamandir giremiyorum. bebisler buyuyor.umarim hepinizin bebisi iyidir.birsey sirmak istiyorum.yemek yiyormu sizinkiler.bizimki sadece 2 cesit corbabirde yogurt yiyor.baskahic bisey yemiyor.kiyamet kopariyor.siz neler yapıyorsun uz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…