ben de hiç duymadım canım kesin kasıt var :)
kızlar kimse duymadıgına göre yeni kullanıcının dediği gibi kasıt var sanırım :):):) sürekli söylenmesinden anlıyorum zaten de acaba aranızda böyle laflarla karsılasan varmı diye sorayım dedim.ben bu yaşıma kadar hiç böyle bir laf duymamıştım sanırım kendileri uydurmuş bu lafı,kendilerini daha değerli göstermek için..kız cocugu olan anne sayılmaz cocuk büyüttüm yoruldum diyemez şeklinde bir mantık..
komiklermiş gerçekten, hadi öyle olsun diyelim erkek çocuk yetiştirmek daha zor olsun, e bu pozitif bişey mi yani kendilerine pozitif pay çıkarıyolar,
kızı erkeği yok canım yetiştirmeye bağlı özgür olsun özgüvenini kazansın bahanesiyle başıboş bırakılan çocuklar arsız oluyo kızı erkeği yok deyiveririm sanırım ben üstüste söylenip damarıma basılırsa ve kasıt sezersem, bi de üstüne bir iki örnek kouveririm onların haricinde kızlı erkekli ama anlayıversinler kızım sana söylüyorum gelinim sen anla :)
bazen şaşırıyorum kendime çok mu fenayım :) hayır çok fenalara karşı fena olabiliyorum sanırım :)
Şu uykular bi düzene giremiyor tüm dişler çıksa da rahatlasak. Biz de erkenden çıkarıyoruz dişleri ilk dişi 4,5 aylıkken çıkmıştı hatta. Boşver geç çıkması daha iyi diyorlar.
Bizim ev baya sıcak oluyor canım ama bugün hava biraz serinledi yıkamıycam o yüzden. Biz de şortlara başladık ama gece yatarken hala kısa kollu giydirmeye korkuyorum üstünü açıp duruyor çünkü. İnce penye uzun kollu bi tulumu var onu giydiriyorum.
bizimki gece tamamen üstü açık uyuyo, uyandıkça örtersem bi süre üstünde duruyo, kısa kolllu ve altta ince pijama ya da şortla, gece klima çalıştırmıyorum ama 26 derece falan oluyo odası nemi de %50 nin üzerinde hep 52-53 falan...
Ben milleti takmayayım dedikçe insanın damarına basıyorlar valla. Dün oğlumla balkonda oturuyoruz meyve yedireyim dedim yan balkona da komşum çıktı (aynı zmnda ev sahibi) oğlum için diyor ki 'yiyor ama iştahla yemiyor'. Çocuk ağzını açıp yiyor işte daha ne yapsın üstüne mi atlasın bilemedim ki kaldım öyle diycek bişey de bulamadım
buna güldüm canım, başka derdi mi yok komşunun sabah akşam yemesini görsem iştahlı mı yiyo iştahsız mı analizini yapmak aklıma gelmez :)
minnacık çocuk çiğnemesi yutması bile yeni olay yeni bi zorluk onun için... iştahlı yese nolcakmış ki hem :)
ona da çok iştahlı olmasın obez olur sonra karnını doyursun yeter derdim heralde :)
bu gün ters tarafımdan mı kalktım ne kendime şaşırıyorum şu an...
ama benzer şeylerden ben de çok bunalıyorum, yazdıklarım kadar sert tersleyemesem de... herşeye bi yorum bi eleştiri... süt niye veriyorum veriyosam o sütü niye veriyorum niye o kadar veriyorum, öğün sıralamam yanlış akşam yemekle yatılmaz meyve akşam verilmez uyku daha küçük 2 kere uyuması lazım yemiyosa aç dursun zorla yediğinin bi faydası yok artık ısırarak yemesi lazım yapma böyle üşür bacağı açık daha giydirme emzik veriyo musun hala ama bıraksın onu artık büyüdü .... bir sürü bir sürü şey....
bırakın ben dert edeyim kime ne dimi...