Benimki de ayniMerhaba arkadaşlar nasilsiniz? uzun zamandir giremiyorum. bebisler buyuyor.umarim hepinizin bebisi iyidir.birsey sirmak istiyorum.yemek yiyormu sizinkiler.bizimki sadece 2 cesit corbabirde yogurt yiyor.baskahic bisey yemiyor.kiyamet kopariyor.siz neler yapıyorsun uz?
Bizimkiler de çubuk kraker yediriyorlar. Gecen parka götürmüşler birisi kucagina almis oğlumu nazil korkmuş yavrum. Bi de nolcak alissin diyorlar cahiller. Eşimin annesi babasi.evet sürekli böyle laf söylemeler oluyor tabi onu yedir bunu yedirme şöyle böyle diye ısrarla şeker cıkolata vermeye calısıyorlar...ilerde yemez sımdıden alışsın dıyorlar yemesin ilerde de yemesin şeker ne yapayım yani...ben genelde ters konusabilen bi insanda degılımdır o yüzden sanırım sürekli konuşuyor herkes...yani kızımın sacını kesmeye kalktılar gecenlerde bana sormak yok :):):)
neyse işte ben diyorum ya gece uyumuyo kızım 1 senedir uykusuzum gunduz cok hareketli hiç oturmaz falan diye yok şanslısın erkek cocuk olsa bi baska gece uyumuyolar butun gun sımarıyolarmış...erkeklerde gaz sorunu oluyomus kızlarda hiç olmuyomuş ama benim kızımda da var gaz..sonucta bu kız erkek degıl genetik birazda ama anlamıyorum erkek cocukları oldugu için kendilerini üstün görüyorlar benim anladıgım
Çok ayip ediyorlar.Konuya dalıcam amaaa.bebde blktım bu konudan gerçekten..kv.ve eltim hep bana derler ki erkek çocuğuna nazar değer kız çocğuna değmez...bide diyorlarki klz canl köpek canı gibi kolay kolay çıkmazGerçekten çok gerizekalılar..bunları hatlrladıkca nefret ediyorum..eltim oğlanları var benimde çok Şükür Kızlarım. .kv ler onlara düşkün..hiç umrumda deyil bizden uzak olsunlar yeter. ..
Bizde de var o bezeden. Dr büyürse bakalim dedi. Büyüyor mu sizinkiherkese slm kizlar moralim cok bozuk dunden beri. oglumun kafasinin arkasinda beze gibi bisey farkettim ensesinin ustunde sacinin basladigi yerde diger tarafta da elimiverdikce damari cok belirgin elime geliyo daha once hastayken boynunda bezeler vardi dr enfeksiyondan olur gecer demisti simdi hasta da degil neden boyle ya gece doktora goturdum eliyle bakti parca alinip patalojiye gonderilmesi lazim o zaman anlasilir yag bezesi mi baska bisey mi dedi sok oldum yarin baska bi hastaneye goturecem ins bisey cikmaz kizlar nolur dua edin allah herkesin evladini bagislasin AMIN
bugün kızım suluğundan su içerken kafasına iyice dikip koltuğa tutunarak oynuyodu ayağı kaydı dönerek düştü yere yüzüstü, yerde de dağılmış oyuncakları vardı sol yanağı alnı üzerine gelmiş oyuncakların sol yanağı morardı baya çok, alnı da kızardı, ağladı çok,gördükçe üzülüyorum yanağını,baya baya mor...
Mrb canım buradayım arada okuyup çıkıyorum hemen kpss illetiyle uğraşıyorum 1 ay kaldı yumurta kapı oldum bana dua edin cidden çok ihtiyacım var şuaralar duaya zaten stresli bi süreç çocuklarda daha zor çok yıprandım(
Bizimkiler de çubuk kraker yediriyorlar. Gecen parka götürmüşler birisi kucagina almis oğlumu nazil korkmuş yavrum. Bi de nolcak alissin diyorlar cahiller. Eşimin annesi babasi.
herkese slm kizlar moralim cok bozuk dunden beri. oglumun kafasinin arkasinda beze gibi bisey farkettim ensesinin ustunde sacinin basladigi yerde diger tarafta da elimiverdikce damari cok belirgin elime geliyo daha once hastayken boynunda bezeler vardi dr enfeksiyondan olur gecer demisti simdi hasta da degil neden boyle ya gece doktora goturdum eliyle bakti parca alinip patalojiye gonderilmesi lazim o zaman anlasilir yag bezesi mi baska bisey mi dedi sok oldum yarin baska bi hastaneye goturecem ins bisey cikmaz kizlar nolur dua edin allah herkesin evladini bagislasin AMIN
bugün kızım suluğundan su içerken kafasına iyice dikip koltuğa tutunarak oynuyodu ayağı kaydı dönerek düştü yere yüzüstü, yerde de dağılmış oyuncakları vardı sol yanağı alnı üzerine gelmiş oyuncakların sol yanağı morardı baya çok, alnı da kızardı, ağladı çok,gördükçe üzülüyorum yanağını,baya baya mor...
Şu laflara sinir oluyorum işte. Bi de büyük olarak örnek olucaklar sözde. Kız ya da erkek ne farkeder ya Allah'ın yarattığı can ikiside. Bu ne kibirliliktir böyle. Her ikisinin de ayrı zorlukları vardır. Kızlara böyle laf ederler beğenmezler ama elden ayaktan düşünce de o kızlar bakar onlara. Kaldı ki kendileri de kadın yani
arkadaşlar sürekli okuyorum ama inanın yazamıyorum
iki haftadır sınav haftasındayız, sürekli yazılı yapıp okuyorum
başımı kaşıyacak vaktim yoktu inanın
benim de canım parkımıza sıkıldı
evimize 500 m mesafede iki tane park var
biri büyük biri küçük
dün ankaraya müthiş dolu ve yağmur yağdı
sabah parka gittim bir de ne göreyim
iki park da kanalizasyon suyu altında kalmış
çok moralim bozuldu
başka iki park daha var ama onların da yokuşu ve engebesi var
offfffffffff ya
şimdi yoğurt çorbası yapacağım kızlar
içine de ev yapımı erişte koyuyorum
yeni öğrendim ben bunu
tadını da beğendim
denemek istersiniz belki diye paylaşmak istedim
Ben milleti takmayayım dedikçe insanın damarına basıyorlar valla. Dün oğlumla balkonda oturuyoruz meyve yedireyim dedim yan balkona da komşum çıktı (aynı zmnda ev sahibi) oğlum için diyor ki 'yiyor ama iştahla yemiyor'. Çocuk ağzını açıp yiyor işte daha ne yapsın üstüne mi atlasın bilemedim ki kaldım öyle diycek bişey de bulamadım
Geçmiş olsun kuzuma. Rabbim beterinden sakınsın canım.bugün kızım suluğundan su içerken kafasına iyice dikip koltuğa tutunarak oynuyodu ayağı kaydı dönerek düştü yere yüzüstü, yerde de dağılmış oyuncakları vardı sol yanağı alnı üzerine gelmiş oyuncakların sol yanağı morardı baya çok, alnı da kızardı, ağladı çok,gördükçe üzülüyorum yanağını,baya baya mor...
Canım, ben de okuyup çıkıyordum bu aralar, bizde de sınav haftası. Ters dönmüş hamamböceğine döndüm inan :)Nerelerdesiniz boşlamazdınız burayı
esenmr, canım mutlaka bezedir o, korkma, yazını paptyanın alıntısından gördüm. Güzel haberlerle gelesin inşallah.
canım çok geçmiş olsun
hemen kötü düşünme, moralini bozma, kafanı rahatlatmak için mutlaka başka bir doktora daha göster
bize de mutlaka güzel haberlerini ver canım
herkese slm kizlar moralim cok bozuk dunden beri. oglumun kafasinin arkasinda beze gibi bisey farkettim ensesinin ustunde sacinin basladigi yerde diger tarafta da elimiverdikce damari cok belirgin elime geliyo daha once hastayken boynunda bezeler vardi dr enfeksiyondan olur gecer demisti simdi hasta da degil neden boyle ya gece doktora goturdum eliyle bakti parca alinip patalojiye gonderilmesi lazim o zaman anlasilir yag bezesi mi baska bisey mi dedi sok oldum yarin baska bi hastaneye goturecem ins bisey cikmaz kizlar nolur dua edin allah herkesin evladini bagislasin AMIN
Geçmiş olsun canım. Böyle durumlarda ilaç ya da merhem yoksa vurduğu yere hemen margarin sürün fazla morarmıyor ve şişmiyor. Tecrübeyle sabitbugün kızım suluğundan su içerken kafasına iyice dikip koltuğa tutunarak oynuyodu ayağı kaydı dönerek düştü yere yüzüstü, yerde de dağılmış oyuncakları vardı sol yanağı alnı üzerine gelmiş oyuncakların sol yanağı morardı baya çok, alnı da kızardı, ağladı çok,gördükçe üzülüyorum yanağını,baya baya mor...
Mrb canım buradayım arada okuyup çıkıyorum hemen kpss illetiyle uğraşıyorum 1 ay kaldı yumurta kapı oldum bana dua edin cidden çok ihtiyacım var şuaralar duaya zaten stresli bi süreç çocuklarda daha zor çok yıprandım(
Evet ben de yapıyorum çok güzel oluyor. Afiyet olsun.şimdi yoğurt çorbası yapacağım kızlar
içine de ev yapımı erişte koyuyorum
yeni öğrendim ben bunu
tadını da beğendim
denemek istersiniz belki diye paylaşmak istedim
Sırf onları gıcık etmek için kızı olmayan ın çocugu yok sayılır dıcem bigün...Erkek alıp basını gidiyo kız hep ailesinin yanında olur...halbukı hayırlı evlat olması önemli ama anlamıyorlar...erkek cocukla cok ugrasılıyomuş asıl annelık öyle oluyomus cefakar anne...annelik sadece hareketli cocugun peşinden koşmak gece ıykusuz kalıp gaz cıkarmakmı??? Bunları yapıp ugrasan daha cok anne oluyor gıbı düşünüyorlar ama bunları bakıcısı da yapar annelik çok daha baska türlü bişey bence.
Pipiye sansüre bayıldım yalnızİlk resimlerinden ikisini çirkin ördek yavrusunu görmeniz, misal olması için koyuyorum kızlar.
Birinde pipiyi çarçabuk sansürledim,Büyüyünce kızmasın bana
Eki Görüntüle 1139042 Eki Görüntüle 1139043 Eki Görüntüle 1139042 Eki Görüntüle 1139043
arkadaşlar sürekli okuyorum ama inanın yazamıyorum
iki haftadır sınav haftasındayız, sürekli yazılı yapıp okuyorum
başımı kaşıyacak vaktim yoktu inanın
benim de canım parkımıza sıkıldı
evimize 500 m mesafede iki tane park var
biri büyük biri küçük
dün ankaraya müthiş dolu ve yağmur yağdı
sabah parka gittim bir de ne göreyim
iki park da kanalizasyon suyu altında kalmış
çok moralim bozuldu
başka iki park daha var ama onların da yokuşu ve engebesi var
offfffffffff ya
canım çok geçmiş olsun
geçenlerde Zeynep'in de yanağı mordu
ne zaman ve nasıl oldu inan onu bile bilmiyorum ama
3,4 gün geçmedi yavrumun yanağının morluğu
Eren'in de elinin üstüne ne olduysa yavrumun yarası kabuk bağlamış o zaman fark ettim
ama ne olduğu ve ne zaman olduğu konusunda bir fikrim yok yine
Allahım başka sıkıntılarını ve dertlerini göstermesin inşallah
bunlar önemli değil
kız evlat erkek evlat mevzuu konuşulmuş
ama iki laf edemeden geçemeyeceğim arkadaşlar
rabbim bana ikisini de verdi binlerce şükürler olsun ama
birinin fazla diğerinin daha az sevilmesi ya da
birinin daha kıymetli olması
ya da birinin bakımının diğerine göre daha kolay olması diye bir şey söz konusu bile olamaz
ayırmak mümkün değil birbirlerinden sevgilerini de
ikisine de ölüyorsunuz
ikisine de bitiyorsunuz
cahillik arkadaşlar, duymamalıyız hiçbirini
Gecmis olsun hemen morarıyor taze etleri düşüyor çarpıyor gün içinde..
İlk resimlerinden ikisini çirkin ördek yavrusunu görmeniz, misal olması için koyuyorum kızlar.
Eki Görüntüle 1139042 Eki Görüntüle 1139043 Eki Görüntüle 1139042 Eki Görüntüle 1139043
canım bi de 2 tane şubat mart anneleri grubu var face de, bizimki Şubat & Mart 2013 Anneleri 652 üyesi olan grup, bi de 2013 Şubat Mart Anneleri diye bi grup var 193 üyelik ... 652 üyelik olandayız biz...
İlk resimlerinden ikisini çirkin ördek yavrusunu görmeniz, misal olması için koyuyorum kızlar.
papatyacım hani geçenlerde yazmıştın, bizimkiler neredeyse gece hiç uyamıyor diye
Ben de ilk zamanlarınızı düşünüp "Maşallah, nerden nereye" demiştim.
Bir kaç gün sonra Zeyno'nun gece yarısı uyanıp, birkaç saat sonra yattığını yazdın.
Canım yaa, benim nazarım değdi demek
Kız evlat, erkek evlat.
Ayrım olur mu hiç yaaa. Allah Allah. Ne insanlar [insancıklar] var.
Ama bende -daha doğrusu bilinçaltımda- şu var kızlar.
Biz hep mini mini, yumuk yumuk, sevimli mi sevimli bir yavru bekliyorduk. Her anne baba gibi.
Gökalp kurbağa yavrusu gibi doğduÇirkin mi çirkin. Zayıf mı zayıf. Aman Allah'ım, hani o gece tek doğum yapan ben olmasam bu çocuk benim değil, karışmış derim.
O sebepten, sanki etrafımdaki insanlar Gökalp'i sevmiyormuş gibi geliyordu, ara ara hâlâ öyle gelir. Ne bileyim işte, hafızamda her nasılsa kaldı öyle.
Dolayısıylaaaaa..
Oğlumu ben çok güzel buluyor ve çok çok çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?