2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Benimki de ayni
Bizimkiler de çubuk kraker yediriyorlar. Gecen parka götürmüşler birisi kucagina almis oğlumu nazil korkmuş yavrum. Bi de nolcak alissin diyorlar cahiller. Eşimin annesi babasi.
Çok ayip ediyorlar.
Bizde de var o bezeden. Dr büyürse bakalim dedi. Büyüyor mu sizinki

Geçmiş olsun. Biz de dusuyoruz hep

Allah zihin açıklığı versin canım inşallah gönlüne göre olur...Sende iki çocuk mu vardı?

Bizimkiler de çubuk kraker yediriyorlar. Gecen parka götürmüşler birisi kucagina almis oğlumu nazil korkmuş yavrum. Bi de nolcak alissin diyorlar cahiller. Eşimin annesi babasi.

Çubuk kraker kurtarıcım benim..dışarda gezerken arabasında sıkıldığında hemen eline tutuşturuyorum bayağı idare ediyor bizi..evde de mesela biz çay içerken misafir filan geldiğinde sehpa çıkarmam gereken durumlarda mama sandalyesine oturtup önüne çubuk kraker veriyorum öylelikle çayımızı vs. içebiliyoruz.

canım çok geçmiş olsun
hemen kötü düşünme, moralini bozma, kafanı rahatlatmak için mutlaka başka bir doktora daha göster
bize de mutlaka güzel haberlerini ver canım

arkadaşlar sürekli okuyorum ama inanın yazamıyorum
iki haftadır sınav haftasındayız, sürekli yazılı yapıp okuyorum
başımı kaşıyacak vaktim yoktu inanın

benim de canım parkımıza sıkıldı
evimize 500 m mesafede iki tane park var
biri büyük biri küçük
dün ankaraya müthiş dolu ve yağmur yağdı
sabah parka gittim bir de ne göreyim
iki park da kanalizasyon suyu altında kalmış
çok moralim bozuldu
başka iki park daha var ama onların da yokuşu ve engebesi var
offfffffffff ya

canım çok geçmiş olsun
geçenlerde Zeynep'in de yanağı mordu
ne zaman ve nasıl oldu inan onu bile bilmiyorum ama
3,4 gün geçmedi yavrumun yanağının morluğu
Eren'in de elinin üstüne ne olduysa yavrumun yarası kabuk bağlamış o zaman fark ettim
ama ne olduğu ve ne zaman olduğu konusunda bir fikrim yok yine
Allahım başka sıkıntılarını ve dertlerini göstermesin inşallah
bunlar önemli değil

kız evlat erkek evlat mevzuu konuşulmuş
ama iki laf edemeden geçemeyeceğim arkadaşlar
rabbim bana ikisini de verdi binlerce şükürler olsun ama
birinin fazla diğerinin daha az sevilmesi ya da
birinin daha kıymetli olması
ya da birinin bakımının diğerine göre daha kolay olması diye bir şey söz konusu bile olamaz
ayırmak mümkün değil birbirlerinden sevgilerini de
ikisine de ölüyorsunuz
ikisine de bitiyorsunuz

cahillik arkadaşlar, duymamalıyız hiçbirini

şimdi yoğurt çorbası yapacağım kızlar
içine de ev yapımı erişte koyuyorum
yeni öğrendim ben bunu
tadını da beğendim
denemek istersiniz belki diye paylaşmak istedim

Gecmis olsun hemen morarıyor taze etleri düşüyor çarpıyor gün içinde..

Sırf onları gıcık etmek için kızı olmayan ın çocugu yok sayılır dıcem bigün...Erkek alıp basını gidiyo kız hep ailesinin yanında olur...halbukı hayırlı evlat olması önemli ama anlamıyorlar...erkek cocukla cok ugrasılıyomuş asıl annelık öyle oluyomus cefakar anne...annelik sadece hareketli cocugun peşinden koşmak gece ıykusuz kalıp gaz cıkarmakmı??? Bunları yapıp ugrasan daha cok anne oluyor gıbı düşünüyorlar ama bunları bakıcısı da yapar annelik çok daha baska türlü bişey bence.

Parklara önem verilmiyor buralarda..bize yakın ufak bir park var oda pislik içinde yerler kaydırak içleri hep çöp...diğer parklar uzak baya yoluda düz değil tek gidemiyorum gerci oralarda pis çocuk parkı değil çöplük gibi o yuzden bayadır parla götürmüyorum

Cahil yorumlarda son nokta :) Yahu meyve bu, kim iştahla yemiş meyveyi. Yemek iştahla yenir be cancağızım :)

Geçmiş olsun kuzuma. Rabbim beterinden sakınsın canım.
Bizimkisi kendi yatağımızda şaklabanlık yapıp kendini geriye geriye attı bir iki kez.
Oynadık güzel.
Ne bileyim oyun yapıp aklında tutacağını.
Babasının yanındayken kendini olduğu gibi geriye bırakmış, yatak sanmış zahir, güm diye bir ses geldi, Gökalp'in kafası dümdüz :)
Babası "Titanik yaptı, tutamadım" diyor
Yavrum yaa, nasıl da ağladı.

Nerelerdesiniz boşlamazdınız burayı
Canım, ben de okuyup çıkıyordum bu aralar, bizde de sınav haftası. Ters dönmüş hamamböceğine döndüm inan :)

canım çok geçmiş olsun
hemen kötü düşünme, moralini bozma, kafanı rahatlatmak için mutlaka başka bir doktora daha göster
bize de mutlaka güzel haberlerini ver canım
esenmr, canım mutlaka bezedir o, korkma, yazını paptyanın alıntısından gördüm. Güzel haberlerle gelesin inşallah.

papatyacım hani geçenlerde yazmıştın, bizimkiler neredeyse gece hiç uyamıyor diye
Ben de ilk zamanlarınızı düşünüp "Maşallah, nerden nereye" demiştim.
Bir kaç gün sonra Zeyno'nun gece yarısı uyanıp, birkaç saat sonra yattığını yazdın.
Canım yaa, benim nazarım değdi demek
Kız evlat, erkek evlat.
Ayrım olur mu hiç yaaa. Allah Allah. Ne insanlar [insancıklar] var.
Ama bende -daha doğrusu bilinçaltımda- şu var kızlar.
Biz hep mini mini, yumuk yumuk, sevimli mi sevimli bir yavru bekliyorduk. Her anne baba gibi.
Gökalp kurbağa yavrusu gibi doğdu Çirkin mi çirkin. Zayıf mı zayıf. Aman Allah'ım, hani o gece tek doğum yapan ben olmasam bu çocuk benim değil, karışmış derim.
O sebepten, sanki etrafımdaki insanlar Gökalp'i sevmiyormuş gibi geliyordu, ara ara hâlâ öyle gelir. Ne bileyim işte, hafızamda her nasılsa kaldı öyle.
Dolayısıylaaaaa..
Oğlumu ben çok güzel buluyor ve çok çok çok seviyorum

İlk resimlerinden ikisini çirkin ördek yavrusunu görmeniz, misal olması için koyuyorum kızlar.
Birinde pipiyi çarçabuk sansürledim, Büyüyünce kızmasın bana

Çok geçmiş olsun canım inşallah önemli bişey değildir. Başka bi doktora da göstermek de fayda var. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Geçmiş olsun canım. Böyle durumlarda ilaç ya da merhem yoksa vurduğu yere hemen margarin sürün fazla morarmıyor ve şişmiyor. Tecrübeyle sabit

Biraz daha gayret canım az kaldı çocuk olunca zor oluyor ama inşallah sonu güzel olucak.Allah çalışmalarını boşa çıkarmasın. Ben de kışın hazırlanıyordum bi ara aksilikler ard arda gelince bırakmak zorunda kaldım maalesef. Allah yardımcın olsun.

şimdi yoğurt çorbası yapacağım kızlar
içine de ev yapımı erişte koyuyorum
yeni öğrendim ben bunu
tadını da beğendim
denemek istersiniz belki diye paylaşmak istedim
Evet ben de yapıyorum çok güzel oluyor. Afiyet olsun.

Ztn anneliğin ne demek olduğunu tam anlasalar bu lafları etmezler canım. Ama ben de çok cevap verebilen birisi değilim maalesef böyle durumlarda cevap vermek lazım aslında benim içimde kalıcağına ona dert olsun di mi? :)

Pipiye sansüre bayıldım yalnız Kız bunların neresi çirkin her hali sevilir bunların. Can bunlar cann

kötü olmuş,zor olur 2 çocukla... bizim parkta da salıncakların kemerleri yok kopuk, kaç kere şikayet ettim neyse bi tanesi yenilenmiş sadece, onu da 1 gün sonra çocuklar koparmış yine........

sağol canım,oluyo ister istemez, bugün de baya baya mor, bişey de sürmedim hiç bekliyoruz bakalım geçsin, bunlar hiçbişey tabi Allah başka dert vermesin...

benim de aklıma gelmişti senin yazdıkların bi keresinde eren zeynebi eziyo diye üzülmüştün snra da zeynep ereni kandırıyo diye... 2 çocuğu olan anlar demiştin ya... nasıl ayrılır hakikaten erkekmiş kızmış...

Gecmis olsun hemen morarıyor taze etleri düşüyor çarpıyor gün içinde..

sağol canım ben de ummamıştım o düşmeden sonra böyle moraracağını...

hiç de değil annesi her halleri güzel ...

canım bi de 2 tane şubat mart anneleri grubu var face de, bizimki Şubat & Mart 2013 Anneleri 652 üyesi olan grup, bi de 2013 Şubat Mart Anneleri diye bi grup var 193 üyelik ... 652 üyelik olandayız biz...

Yok canım doğru gruba istek yollamıştım, küstüm daha da istek yollamam :)

Ay canım çok tatlisin. Gökalp in simdiki haliyle alakası yokmus. Benim kiz da cok cirkin ecis bucus biseydi. Cok zayifti ve bir hafta gec dogdugundan cildi burusuk burusuk tu. Gun geçtikçe guzellesti çok şükür. İnsan ne de olsa cocugum güzel olsun istiyor. Şimdi güzel bi kiz oldu. Senin esin sivasliydi degil mi?? Merkezden mi? Ben merkezden sivasliyim ve dogumumu orda yaptim.

herkese selam kizlar soran ilgilenen herkese cok tesekkurler boynundaki bezeler iki uc hafta once enfeksiyon gecirmistik ondan oldugunu bildigim icin dert etmedim cogu bebekte oluyomus zaten ensesinin ustunde bi tane daha farkedince korktum bugun baska bi hastaneye gittik once cerrahtan mi yoksa cocuk dr dan mi sira alacagimi bilemedim sonra cerrah eliyle bakti siz cocuk dr a gidin korkmayin dedi onemsiz gibi bi surat ifadesi takindi rahatladim dr a gittik o da muayene etti korkulacak gibi biseye benzemiyo ama iciniz rahatlasin diye ultrason cekelim dedi persembeye randevu aldik ins o da temiz cikar dr a dedim ki dun gece dr parca alalim isterseniz dedi dedim guldu hemen parca mi alinir cocuktan dedi simdi persembeyi bekliyoruz gelisimi de iyiymis ortalamada dedi 10.5 kg,78,5 cm boy sonuclari iyi ciksin bi fakiri sevindirecem ins

asyaseyhan masallah bebegine allah saglik sihhat versin insallah

Zeynep ilk defa böyle kalktı, oturdu iki saat
inşallah da son olur
ay maşallah deyin teyzesi
3 gündür hiç uyanmıyorlar ama ben bu gece uyansınlar da süt içsinler diye aç yatırdım
çünkü yoğurt da yediremiyorum bu aralar
kalsiyumu sadece peynirden alıyorlar
o da yetmiyordur diye içim rahat etmiyor

ayyyy bu duygu bir tek bende var zannediyordum
benim sezaryenim çok güzeldi ama sonrası felaketti
bebekleri kucağıma bile almak istemedim
görür görmez de aşık olmadım onlara
hatta kayınvalidem eve gelince bebekleri kucağıma veriyordu
al kızım konuş diyordu
ama içimden gelmiyordu
çok güzel gelmiyorlardı bana
kusurlarını görüyordum ve zannediyordum ki herkes onları çirkin görüyor

hala da bebeklerimin kusurlarını görebiliyorum
erenimin bacakları pek düzgün değil
Zeynep'imin kirpikleri az gibi
sizler kuzularınızı mükemmel mi görüyorsunuz yoksa kusurlarını görüp, kendinize itiraf edebiliyor musunuz?
merak ettim de ))))
sevip sevmeme meselesi değil bu
sakın yanlış anlamayın kızlar
hepimiz ölüyoruz yavrularımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…