2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Alerji olmuş bence cnm. Geçmiş olsun.

Ben de aldim tarifi cnm

Canım yine istek gönderdim gruba

https://www.facebook.com/perman.ganat.18 benim üyeliğim bu. Şimdi de kabul edilmezsem daha da teklif etmem :)

bence kızamığa hiç benzemiyo alerji bence de, bizde de hiç kaşıntı yoktu pembe noktalardı heryerinde ve alerji dedi doktor ve de alerji ilacıyla geçti...

Canım yine istek gönderdim gruba

https://www.facebook.com/perman.ganat.18 benim üyeliğim bu. Şimdi de kabul edilmezsem daha da teklif etmem :)

ben yazıyorum birazdan grupta canım küzme sen hoşgeldin şimdiden :)

Face teki gruba ben de üye oldum kizlar.:)

sen de hoşgeldin canım, sonsy seni soruyodu grupta mısın diye öyle hatırlıyorum... ona da yazayım bulsun seni :)

kızlar gruplar arası elçi gibi hissettim kendimi :)

canım grupta dosyalar bölümünde kadınlar kulübü arkadaşlıkları diye bi dosya var orda burdaki niclerimizle ordaki isimlerimizi falan yazıyorum kim kimdir bilmek için eklesen o dosyaya kendi adını... beni de orada görebilirsin :)

Yine reddedildim. Üvey evlat gibi hissettim kendimi. Bana gıcık olan birileri var herhalde.

Bende katiliyim araniza, oglum 21mart2013dogumluuu, suan 14aylik ..
Sunnet ettirmeyi düsünüyoruz.

Yine reddedildim. Üvey evlat gibi hissettim kendimi. Bana gıcık olan birileri var herhalde.

3 grup yöneticisine de yazdım biri cvp yadı bekliyo tekrar üyelik isteği göndermeni söyledi isteklerde göremiyo, heralde daha öncesinde diğer grup yöneticilerinden biri reddetti :) bu sefer olucak hadi bi daha gönder :)

Tmm cnm bakiyorum

Yok yok hiç sanmıyorum kızamığa hiç benzemiyor, endişelenme. Basit bir alerji gibi daha çok. Gidebildiniz mi dr.a? Bir de belki direkt dermatolga gidebilirsiniz, çocuk dr.u da uzmanı değil sonuçta. Dermatolog kesin teşhisi koyar. Geçmiş olsun...

çok teşekkür ederim, hemen bu gece deneyeceğim:)

istesen yoğurt yapamazsın ben istemeden yapıyorum :) gece uyanınca inek sütü veriyorum cok fazla beklemesin aglamasın diye yanıma alayım sütü geceden dedim..hafif ısıttım dolaptan cıkınca cok soguk aldım yanıma koydum gece bir baktım katı yoğurt olmus cok katı olmasada baya yogurt olmus....gece yanımda bu sütü nasıl tutarım bılmıyorum soguk verınce içmiyor baska turlude bozuluyor süt...yada gece hazır sütlerden verecegım gercı son haberlerden sonra hangi markaya guvenmeli bılmıyorum..

gece muhallebisini nasıl yapıyorsunuz?normal pirinç unundanmı??hangi marka kullanıyorsunuz..doktor bıze tahıllı aptamıl önermişti ama malum içime sınmedı son haberlerden sonra gerçi onda varsa hepsinde vardır mutlaka..artık gdo suz mısır olmadıgını söylüyorlar, içinde mısır olan herseyde gdo varmış zaten

bence uyanınca cezvede hemen oda ısısına gelene kadar azıcık ısıtsan yeter zaten o arada 1-2 dakika baba oyalıycak mecburen, en iyisi bu gibi, mama veriyoken ben hiç termosla su almadım yanıma biz öyle yapıyoduk acıkınca ağlardı biberonu verene kadar ama yine de eşim oyalardı her seferinde ve ben cezvede su ısıtıp yeni yapardım, termos tavsiye etmişlerdi almıştım hem de iyi bi marka ama o kadar kötü kokuyo ki içinde su içime sinmedi, sadece 1-2 kere dışarı çıktığımızda kullanmıştım sonra ondan da vazgeçtim kaynatılmış soğumuş mama suyumu ölçüp yanımda taşıyodum benmari usulü ısıttım hep, bazen o termosla normal çeşme suyu kaynatıp götürdüm bi kaseyle birlikte onda ısıttım mama suyunu bazen de gittiğimiz yerden bi kase kaynamış su istiyodum mama suyunu içine koymak için...

Cnm 200 ml kutu sütü ağzını açmadan odanda tutabilirsin. Kızın uyaninca makasla ağzını kes biberona bosalt olmaz mı? ?benim aklıma bu geldi. Öpüyorum.

Tatli olanını sıkça yapıyorum kızım ve ben çok seviyoruz. Hatta geçen gün arkadaşım gelince o da yedi ve cok beğendi. Biz büyükler icin de cok sağlıklı bir atıştırmalık. Tuzlu olanı denemedim ama denicem en yakın zamanda.

bence kızamığa hiç benzemiyo alerji bence de, bizde de hiç kaşıntı yoktu pembe noktalardı heryerinde ve alerji dedi doktor ve de alerji ilacıyla geçti...

Dün acile gittik kan tahlili falan yaptılar bişey çıkmadı. Doktor viral döküntü dedi normal bişeymiş çocuklarda oluyormuş.Allerset verdi 3 gün kullanıp tekrar gidicez bi de kulağının içi kızarmış dedi ona da bakarız dedi. Karşı komşuma anlatıyorum işte bizim de bi tanıdığın çocuğuna öyle demişler kulak iltihabı olmuş çok çekmişler diyor korkutuyor beni de

O yogurt olmaz canim, icinde yogurt mayasi olmadan yogurt tutmaz. Sut bozuldugu icin kirilip, oyle gorunuyordur, yemeyin sakin, Allah korusun zehirlenirsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…