Alerji olmuş bence cnm. Geçmiş olsun.Eki Görüntüle 1131908
kızlar oğlumun dizleri dünden beri böyle. Dün daha azdı şort giydiriyorum oraya buraya değmiştir ondan olmuştur dedim ama bugün daha da çoğaldı. Kollarında ellerinde ve karın bölgesinde de var bi sırtında yok. Şimdi bu sıcaktan mı olmuştur yoksa alerji falan mı? Ne yapayım doktora falan götürsem mi?
tarif bu canım...
2 yumurta,1çb süt, yarım çb zeytinyağ, 1 Türk kahvesi fincanı irmik, 2 tk fincanı tam buğday unu, 1 doğranmış elma, 1 kabartma tozu, yarım çb su. Çırp pişir. Fırından çıkınca ılıkken üzerine 1 çay bardağı pekmezli suyu gezdir( 3/4 pekmez iki parmak su).
bi de tuzlu kek tarifi var...
Peynirli ıspanaklı kek: 2 yumurta, 1,5 çb süt, yarım çb zeytinyağ ,1tk fincanı irmik , 2 tk fincanı un, biraz dereotu, çörekotu,bir avuç ıspanak, 3 dilim keçi peyniri rendesi, 1 kabartma tozu
tarifler bu blogdan canım bi bakarsın ...
http://guncelannedenyansimalar.blogspot.com.tr/
Canım yine istek gönderdim grubacanım face in varsa Şubat & Mart 2013 Anneleri grubuna üye olursan orada Konyadan daha çok anne bulabilirsin sanırım, burada aktif yazan çok fazla kişi yok zaten... şu pis şeyleri ağzına götürme durumu bizde de sorun nasıl başedeceğimi bilemiyorum...
Kaşıntı falan yok ama bana da alerji gibi geliyor. Bugün yumurta vermedim belki sıcaktan o ağır gelmiştir diye ama değişen bişey yok. Banyo yapıp yatırdım bakalım akşama babamız işten gelince bi doktora gösterelim bakalım. Kızamık falan değildir di mi kızlar?
Canım yine istek gönderdim gruba
https://www.facebook.com/perman.ganat.18 benim üyeliğim bu. Şimdi de kabul edilmezsem daha da teklif etmem :)
Face teki gruba ben de üye oldum kizlar.:)
Yine reddedildim. Üvey evlat gibi hissettim kendimi. Bana gıcık olan birileri var herhalde.bence kızamığa hiç benzemiyo alerji bence de, bizde de hiç kaşıntı yoktu pembe noktalardı heryerinde ve alerji dedi doktor ve de alerji ilacıyla geçti...
ben yazıyorum birazdan grupta canım küzme sen hoşgeldin şimdiden :)
sen de hoşgeldin canım, sonsy seni soruyodu grupta mısın diye öyle hatırlıyorum... ona da yazayım bulsun seni :)
kızlar gruplar arası elçi gibi hissettim kendimi :)
Yine reddedildim. Üvey evlat gibi hissettim kendimi. Bana gıcık olan birileri var herhalde.
Yine reddedildim. Üvey evlat gibi hissettim kendimi. Bana gıcık olan birileri var herhalde.
canım grupta dosyalar bölümünde kadınlar kulübü arkadaşlıkları diye bi dosya var orda burdaki niclerimizle ordaki isimlerimizi falan yazıyorum kim kimdir bilmek için eklesen o dosyaya kendi adını... beni de orada görebilirsin :)
Kaşıntı falan yok ama bana da alerji gibi geliyor. Bugün yumurta vermedim belki sıcaktan o ağır gelmiştir diye ama değişen bişey yok. Banyo yapıp yatırdım bakalım akşama babamız işten gelince bi doktora gösterelim bakalım. Kızamık falan değildir di mi kızlar?
tarif bu canım...
2 yumurta,1çb süt, yarım çb zeytinyağ, 1 Türk kahvesi fincanı irmik, 2 tk fincanı tam buğday unu, 1 doğranmış elma, 1 kabartma tozu, yarım çb su. Çırp pişir. Fırından çıkınca ılıkken üzerine 1 çay bardağı pekmezli suyu gezdir( 3/4 pekmez iki parmak su).
Peynirli ıspanaklı kek: 2 yumurta, 1,5 çb süt, yarım çb zeytinyağ ,1tk fincanı irmik , 2 tk fincanı un, biraz dereotu, çörekotu,bir avuç ıspanak, 3 dilim keçi peyniri rendesi, 1 kabartma tozu
istesen yoğurt yapamazsın ben istemeden yapıyorum :) gece uyanınca inek sütü veriyorum cok fazla beklemesin aglamasın diye yanıma alayım sütü geceden dedim..hafif ısıttım dolaptan cıkınca cok soguk aldım yanıma koydum gece bir baktım katı yoğurt olmus cok katı olmasada baya yogurt olmus....gece yanımda bu sütü nasıl tutarım bılmıyorum soguk verınce içmiyor baska turlude bozuluyor süt...yada gece hazır sütlerden verecegım gercı son haberlerden sonra hangi markaya guvenmeli bılmıyorum..
istesen yoğurt yapamazsın ben istemeden yapıyorum :) gece uyanınca inek sütü veriyorum cok fazla beklemesin aglamasın diye yanıma alayım sütü geceden dedim..hafif ısıttım dolaptan cıkınca cok soguk aldım yanıma koydum gece bir baktım katı yoğurt olmus cok katı olmasada baya yogurt olmus....gece yanımda bu sütü nasıl tutarım bılmıyorum soguk verınce içmiyor baska turlude bozuluyor süt...yada gece hazır sütlerden verecegım gercı son haberlerden sonra hangi markaya guvenmeli bılmıyorum..
tarif bu canım...
bence kızamığa hiç benzemiyo alerji bence de, bizde de hiç kaşıntı yoktu pembe noktalardı heryerinde ve alerji dedi doktor ve de alerji ilacıyla geçti...
Yok yok hiç sanmıyorum kızamığa hiç benzemiyor, endişelenme. Basit bir alerji gibi daha çok. Gidebildiniz mi dr.a? Bir de belki direkt dermatolga gidebilirsiniz, çocuk dr.u da uzmanı değil sonuçta. Dermatolog kesin teşhisi koyar. Geçmiş olsun...
O yogurt olmaz canim, icinde yogurt mayasi olmadan yogurt tutmaz. Sut bozuldugu icin kirilip, oyle gorunuyordur, yemeyin sakin, Allah korusun zehirlenirsiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?