- 28 Ocak 2012
- 2.942
- 639
- 363
Benimki de ayniMerhaba arkadaşlar nasilsiniz? uzun zamandir giremiyorum. bebisler buyuyor.umarim hepinizin bebisi iyidir.birsey sirmak istiyorum.yemek yiyormu sizinkiler.bizimki sadece 2 cesit corbabirde yogurt yiyor.baskahic bisey yemiyor.kiyamet kopariyor.siz neler yapıyorsun uz?
Bizimkiler de çubuk kraker yediriyorlar. Gecen parka götürmüşler birisi kucagina almis oğlumu nazil korkmuş yavrum. Bi de nolcak alissin diyorlar cahiller. Eşimin annesi babasi.evet sürekli böyle laf söylemeler oluyor tabi onu yedir bunu yedirme şöyle böyle diye ısrarla şeker cıkolata vermeye calısıyorlar...ilerde yemez sımdıden alışsın dıyorlar yemesin ilerde de yemesin şeker ne yapayım yani...ben genelde ters konusabilen bi insanda degılımdır o yüzden sanırım sürekli konuşuyor herkes...yani kızımın sacını kesmeye kalktılar gecenlerde bana sormak yok :):):)
neyse işte ben diyorum ya gece uyumuyo kızım 1 senedir uykusuzum gunduz cok hareketli hiç oturmaz falan diye yok şanslısın erkek cocuk olsa bi baska gece uyumuyolar butun gun sımarıyolarmış...erkeklerde gaz sorunu oluyomus kızlarda hiç olmuyomuş ama benim kızımda da var gaz..sonucta bu kız erkek degıl genetik birazda ama anlamıyorum erkek cocukları oldugu için kendilerini üstün görüyorlar benim anladıgım
Çok ayip ediyorlar.Konuya dalıcam amaaa.bebde blktım bu konudan gerçekten..kv.ve eltim hep bana derler ki erkek çocuğuna nazar değer kız çocğuna değmez...bide diyorlarki klz canl köpek canı gibi kolay kolay çıkmazGerçekten çok gerizekalılar..bunları hatlrladıkca nefret ediyorum..eltim oğlanları var benimde çok Şükür Kızlarım. .kv ler onlara düşkün..hiç umrumda deyil bizden uzak olsunlar yeter. ..
Bizde de var o bezeden. Dr büyürse bakalim dedi. Büyüyor mu sizinkiherkese slm kizlar moralim cok bozuk dunden beri. oglumun kafasinin arkasinda beze gibi bisey farkettim ensesinin ustunde sacinin basladigi yerde diger tarafta da elimiverdikce damari cok belirgin elime geliyo daha once hastayken boynunda bezeler vardi dr enfeksiyondan olur gecer demisti simdi hasta da degil neden boyle ya gece doktora goturdum eliyle bakti parca alinip patalojiye gonderilmesi lazim o zaman anlasilir yag bezesi mi baska bisey mi dedi sok oldum yarin baska bi hastaneye goturecem ins bisey cikmaz kizlar nolur dua edin allah herkesin evladini bagislasin AMIN
bugün kızım suluğundan su içerken kafasına iyice dikip koltuğa tutunarak oynuyodu ayağı kaydı dönerek düştü yere yüzüstü, yerde de dağılmış oyuncakları vardı sol yanağı alnı üzerine gelmiş oyuncakların sol yanağı morardı baya çok, alnı da kızardı, ağladı çok,gördükçe üzülüyorum yanağını,baya baya mor...
Geçmiş olsun. Biz de dusuyoruz hep