2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
yaaa ben bişey sorucam yine benim ayak bileklerim davul gibi oluyo normal miki daha şimdiden bide tuz yemem ben normaldede tuz sevmem hani tuz şişiriyo desem değil

doktoruna danışta magnorm yani magnezyum vitamini kullan tatlım iyi gelcek bak

bebeğinin kalp atışını duyanlar olmuş mutluluktan gözlerim doldu..Kurban olduğum Allah'ım hepimize nasip etsin o güzel sesi duymayı.yavrularımızı bir ömür koynumuzdan ayırmasın

Dr. Yelda doğan'a gidiyorum şimdilik memnunum inşallah böyle devam eder henüz herhangi bir tahlil yaptırmadım kendiside herhangi bir kuruma bağlı değil o durumda ne yapacağım bilmiyorum ((

Arkadaşlar, kötü bir haberim var..
Benimki boş gebelik olabilirmiş.. ((
Bugün 6 hafta 2 gunluk; ultrasonla baktı;
kese var, yolk var, emvriyo yok..
Salı tekrar bakacak eger yoksa kürtaj.
İnanamıyorum, şoktayım, çok mutsuzum.. (((((((((((((((((((((((((((((

canım benim çok üzüldüm ya ( gerçekten herşeyde bir hayır vardır.Allaha sığınalım bol bol dua edelim verende o alanda o.ne desem boş içinde kopan fırtınaları anlayabiliyorum.yanında olduğumuzu unutma lütfen.

canım benimde ilk hamimeliğim aynıyız seninle bende 6+2 yim daha ultrasonda görmedik ama yolk kesesi varda bebek vardır diolar ben öyle duymuştum umudunu kesme rabbim hayırlısıyla verir inşallahhh ufff bende çok tedirgin oluyorum rabbim hepimizi ve meleklerini korusun

canım üzülme bana da aynısını dedi üzdü beni.ama bu haftalarda görülmemesi normalmiş 7. ve 8. haftalarda bebek görülüyormuş.hep bizi korkutuyorlar sakın sıkma canını.ben 2 hafta sonra gidicem başka bir dr bekle bakalım hemen umutsuzluğa kapılma

canım randevum pazartesi ama beklesem mi yoksa tlfnlamı söylesem bilemedim ne dersin ?
seni tanıyosa yani bayadır senin doktorunsa tlf aç sor gülüm 3 gün daha çekme şişliği ama daha yeni başladıysan gittiğindede sorabilirsin sen aile hekimine gidip hamile olduğuna dair kayıt yaptırmadın mı ben gittiğimde ordaki ebe ayakların şişer ağrırsa varis felan olursa magnorm al dedi bende aldım demiştim yani yakınsa sağlık ocağınada gidebilirsin yada tlfon aç sen ya

aaaa benim hiç hbrm yokki bunlardan :S kayıttamı yaptırmamız lazım ? bilmedim şimdi ben onu dr da yakın değil aile hekimizmizde çalışıyorum yani işteyim suan ama tlfn açayım yerindeyse dr kayıt işinide yaptırmam lazım dimi?

iyide cnm 6+2 çok erken gülüm:allahım ne biçim doktor bunlar ya.sakin ol...salı günü git göreceksin bebeğini.saçmalamaış salak....boş gebelikte yolk sacı olmaz nasıl doktor olmuş bu öküz yaaaaaaaaaaaa

Dr. Yelda doğan'a gidiyorum şimdilik memnunum inşallah böyle devam eder henüz herhangi bir tahlil yaptırmadım kendiside herhangi bir kuruma bağlı değil o durumda ne yapacağım bilmiyorum ((
benimkide öyle işte kendi özel iş yerinde bakıyo burhan çetin benim doktorum senin ilk başta gebeliğinin kesinleşmesi kalp atışlarının duyulması lazım bitanem sonra sağlık ocağına gidip aile hekimine hamileyim diye kayıt yaptırıyosun zaten her doktorun yanında mutlaka bi ebe oluyo saolsunlar güzel ilgileniyolar sana dosya açcaklar ve kan tahlillerini yaparlar sana yardımcı olurlar sonra aşılarını felan hep ebeler yapıyolar duydun mu sen kalp atışlarını

Canım arkadaşlarım....

Yolk sacı olmazsa evet boş gebelik denebilir ama yolk sacı olan gebeliklere boş gebelik denemez inanmayın bu öküzlere.günaha giriyorum mübarek günde töbe töbe.geç döllenmiştir panik yapmayın.6 haftada genelde görülmez arakadaşlar.görünenler istisnadır yapmayın ne olur.

bende cok korkuyorum cok geriliyorum hayirlisi ile hepimiz kucagimiza almak nasip olur insALLAH
bendede kanda hamile cikmisim ama pazartesi yeniden kan alacaklar onun bile süphesi icindeyim neden ikinci kez kan aliyorlar diye ,sonra ultrasyon termini verecekler pazartesiyi iple cekiyorum bende tek bu konuya odaklandim baska birsey düsünemiyorumda

evet gülüşüm ham,le olguğunda aile hekimine kayıt yaptırıyosun ama ilk başta bebeğin kalp atışlarını duycaksın yani hamileliğin tescillenmiş olcak sonra aile hekimide gitceksin kayıt için seninle doğuma kadar bi ebe ilgilencek kan tahlillerini yaptırman gereken zamanı olsun aşılarını olsun bi sorun olduğunda onlar seninle ilgilenmek zorundalar hatta bebişin doğduğunda dahi eynı ebe ilgilencek sizinle aşıları için meleğinin kalp atışlarını duy kaydını yaptır bitanem

canım yüreğimizi ferah tutmaya çalışalım ki biraz zor oluyo ama inşallah pazartesi güzel hbrler alıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…