2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

canım yolk sacı nasıl oluyor.ultrason resminden anlayabilir miyiz.?bende de aynı durum vardı dr bana da öyle demişti ama hiç bu tarz şeyler dememişti merak ettim şimdi.beni de bilgilendirir misin

evet tatlım üzme kendini ne biçim doktor bunlar ya hen bebek oluşumu daha 6. haftada anca oluşmaya başlarmış hem yolk kesesi varsa boş gebelik nasıl oluyomuş ki hayret bişi insanın morelini sıfır yapıyolar geç döllenme olmuştur bitanem bozma sen moralini gösterir bebişin inşallah sana kendini

hmmmm o kötü işte ben hiç kalkmıyorum ama gece sahura kalkmak çok zor oluyo senin crl kaç gülüm kaç haftalıksoın ben bugün 7+6 yım ?

bende kalkmak istemiyorum ama tutamıyorum malesef tuvaletimi benim pazartesi günü gittiğimde 8+1 idi 170 cm yani 17 mm idi dr sağlıklı demişti şimdi 8+4 deyim 20 gün sonra gidecem sanırım 2li test de yapılacak

ya canım bende 6 haftalıkken gittiğimde sadece kese vardı ve yolk sacı oluşmaya başlamış demişti ama bebek yoktu henüz ben peki bebek var mı deyince yolk oluşmuşsa bebek vardır ama çok küçük olduğu için görünmez henüz dedi düşünme kötü şeyler yaa..

Son düzenleme:
canım yolk sacı nasıl oluyor.ultrason resminden anlayabilir miyiz.?bende de aynı durum vardı dr bana da öyle demişti ama hiç bu tarz şeyler dememişti merak ettim şimdi.beni de bilgilendirir misin

canım kesenin içinde başka bir yuvarlak daha çok beyaz renkte.bebek tamamen oluşunca o kayboluyor.usg den anlamazsın sen canım ya.yolk sacı olan hiçbir gebelik boş değildir sadece geç döllenmedir.sallayın bu öküzleri başkada bişey demek istemiyorum....

ya ne bileyim işte korkutuyorlar bizi.benim usg de simsiyah bir kese var.geçen hafta 4 haftalık dedi salı günü de 6 haftalık dedi.o dediğinizden benim usg de yok.hayırlısı artık.sağ ol canım bilgilendirdin bizi

hmmm baya fark var aramızda ama güzel gülüm senin miniğinin büyüklüğü de inşallah hep sağlıklı olurlar benimde bidaki kontrolüm 1 ay sonra 2 test içinde yani bütün testlerin tarihlerini bugün sağlık ocağından vercekler hayırlısı bakalım

hmmm baya fark var aramızda ama güzel gülüm senin miniğinin büyüklüğü de inşallah hep sağlıklı olurlar benimde bidaki kontrolüm 1 ay sonra 2 test içinde yani bütün testlerin tarihlerini bugün sağlık ocağından vercekler hayırlısı bakalım

canımsın.usg de göremezsin sen gülüm benim.bende göremem inan kimse göremez.genlede doktor gösterip sölüyor.ha bu bana söylemedi yolk falan.bak güzel düşün güzel olsun.ben inanıyorumki güzel olacak 6 hafata kalp atışı için gerçekten erken be gülüm.....

Herkese merhaba arkadaşlar..Doktordan biraz evvel gelmeme rağmen sormayı unuttuğum bir soruyu sizlere danışmak istedim.9.haftamı yarıladım.Folik asit kullanımı kaçıncı haftaya kadar devam etmeli acaba bileniniz var mı ? Nerede okuduğumu hatırlamıyorum ama,8.haftadan sonra artık bırakabilirsiniz çünkü gerek kalmamıştır gibi bir cümle okumuştum.Yardımcı olursanız sevinirim.

12. haftada bırakıyosun bitanem

selam kızlar nasılsınız ? dün ki izinlerle ilgili bişeyler yazılmış. bilmeyen varsa bende uyarmak isterim. o 2 yıllık doğum izni sadece öğretmenler için değil tüm erkek ve bayan memurlar bebek bekleyen aileler için.ailesinden uzaka olanlar için süper bi imkan.

ben bugün izinliyim yarında.Ankarada bizlere tatildi.ama alev alev gerçekten.ömrümde böyle sıcak görmedim.. ki ben burda doğdum burda büyüdüm.

arzu_mu bende ark.lara katılyorum gözünü korkutma , drbiraz abartmış.yolk sacı olmasa evet boş gebelik olur.ama bunu biz bilirken dr nasıl bilmez o da enteresan.ben senin yerinde olsam dr umu değiştirirdim.enerjisi çok negatif çünkü ... üzülme bebeğini üzme lütfen ...

kızlar yemege gittim geldim, birazda işim vardı ben dönesiye maşallah döktürmüşünüz yetişicem diye canım cıktı

:) sabah sahurdan sonra uyuyamadım yazayım dedim detaylarıyla.teşekkür ediyorum.haklısın valla burdaki herkes kesin hamişsin dedi ama hep bi korku vardı içimde şükürler olsun bakalım artık sakin sakin bekliycem 2 hafta biraz büyüsün pıtırcak.senaryoyu yazmamdaki büyük katkısı olan CANDAŞ arkadasıma sonsuz teşekkürlerimi bir borç bilirim

dışında görünen keseydi sanırım benim daha cok dikkatimi siyah olan cekti doktor da onu gösterdi zaten.buraya atayım diye utrason fotosunu cektim ama buraya atabilmem için faceye atmam gerekiyor telden attıgım için de herkes görüyor ben onu özelleştirene kadar yayılır aman Allah koruusun :) sabah erken saatte atarım inş.yada telimin ara kablosunu bulursam

ayy canım benim de kardeşim bingöl yedisu da asker.rütbeli değil askerliğni yapıp gelicek inş. oralarda yaşanmazmıs söylediğine göre bizim köy bile burdan güzel diyor.hiç bişey yokmus Allah yardımcınız olsun ne diyeyim

canım cok üzüldüm Allahım yardımcın olsun inş.Rabbim bir daha bu acıyı yaşatmasın sana da kimselere de.umudunu kaybetme Rabbim nasip edecektir inş.

hehe candaşım saolsun o fikir verdi yoksa aklıma gelmezdi.bende salladıkca salladım ama.Allahım o durumlara düşürmesin kimseyi tabi de.inş. güzel olur bakalım.şaşkınlıkla sevinç arasında kalacak ama sen hani hastaydın nasıl sen şimdi hamilemisin gercekten diye sayıklar durur artık.bende merak ediyorum aslında nasıl tepki verecek.bi de kızarmıs sen benden nasıl saklarsın bunca gün diye

kızlarrrrr et yemeye korkuyorum pişmez falan çiğ olur diye. ama canıö köfte istiyor sizce? yiyimmi sizler yiyormusunuz?

ayyy canım bu kadar pinpirikli olma iyice pişir ye.valla ben sucuk bile yiyordum.pişmiş ama artık sucuk yemycem et tavuk ve balık tüketmemiz gerekiyor zaten.

canım bi sürü arkadas zaten cvp yazmıslar sen sıkma canını.hersey yolundadır inş.

teşekkür ederim bitanem :)))

tsemavi, canım ne demek rica ederim.ama eşin hamile olduğunu duyunca cidden şok olacak ve kesin inanamayacak. naptı kistim varmış deyince üzüldümü ? erkekler önemsiyo onu sanırım ...

arkadaşlar bi sorum olacak..3 gün annemlerde olacagım (ben gyno ferro sanol kullanıyorum..demir+folik asit+b12 ) ilacımı evde unutmusum..yenisini alayım mı.. 3 gün kullanmasam bişey olur mu..9. haftaya girdik bugun

biliyorum canım inşallah yarın kalp atışlarını duyacağım.... Sağlık ocaklarında her tahlil yapılmıor bakalım hayırlısı yaa o vakit gelsin düşünürüz artık

arkadaşlar bi sorum olacak..3 gün annemlerde olacagım (ben gyno ferro sanol kullanıyorum..demir+folik asit+b12 ) ilacımı evde unutmusum..yenisini alayım mı.. 3 gün kullanmasam bişey olur mu..9. Haftaya girdik bugun

ne kadar erken başlatıyorlar ya...sen al yinede canım ya ne olur ne olmaz işini şansa bırakma derim....

tsemavi, canım ne demek rica ederim.ama eşin hamile olduğunu duyunca cidden şok olacak ve kesin inanamayacak. naptı kistim varmış deyince üzüldümü ? erkekler önemsiyo onu sanırım ...

bence de valla hemde acayip şok olacak.bi de becerebilirsem bi yerden pasta alıcam üzerine de bir sen bir ben bir de bebek mi yazdırsam diye düşünüyorum nasıl olur sizce ?

üzüldü canım ama cok belli etmedi de söylendi durdu.benim istediğim zamanda yapsaydık böyle seyler olmazdı hep kendi kafana göre takılıyorsun sonunda da üzülüyorsun işte böyle filan bi sürü konustu durdu bende cok saol ya cok güzel moral oluyorsun deyince de kıyamadı ama sen suclusun bi kere de dediğimi yapsan olmaz sanki falan gibilerinden konustu durdu.okuyabilirsen sabah uzunn uzun yazdım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…