canım daha fazla gerilme bak pıtırcığın kalp atışlarınıda duymuşsun bundan sonra allah sağlık ve sıhhat versin cnm size
kızlarrrrr et yemeye korkuyorum pişmez falan çiğ olur diye. ama canıö köfte istiyor sizce? yiyimmi sizler yiyormusunuz?
kızlarrrrr et yemeye korkuyorum pişmez falan çiğ olur diye. ama canıö köfte istiyor sizce? yiyimmi sizler yiyormusunuz?
valla canım sağlık müdürüne dedimki eğer detaylı inceleme olmazsa bakanlığa yazı yazacağım zaten hava hastanesindende üs komutanı aramış sağolsun.susulmamalı evet.insansak insanca muamele görmeliyiz....ya canım diğer doktorumda özel hastanede ama odaya üçer beşer almıyor tek tek alıp detaylı bakar bilgilendirir güler yüzlüdür.bayanlara gıcıktım yıkılsın istedim ön yargım olmadı.asla saçımın teline dahi gitmem bittiiii...
ben devlet hastanesine gittim. biri çıkmadan ötekini almadılar. bence o durum doktordan kaynaklanıyor. ben öğretmenim ve derse baladıktan sonra hiçkimseyi, veliyi bile sınıfa almam, teneffüsü bekletirim görüşmek için. doktor elbette ayarlamalı kim girecek kim çıkacak. öyle lakayıtlık mı olur? bi arada represantlar oturuyodu doktorun yanında ALLAHTtan şimdi o durum yok. bi de kadın doğum yani en mahrem durum. e işi var orda başkalarının. ben hemşireden bile çekinirim. KALMIŞKİ BAŞKA HASTANIN KOCASI OLACAK ORDA. ortalığı yıkarım herhalde.
günaydın kızlar çoktandır giremiyodumm annemlerdeydik net yoktu dün doktora gittik şükürler olsun ki bebişimin kalp seslerini duyduk gördük ağlıcaktım o an sevinçten 3 gün geriden geliyodu gelişimi ama tamamlamış bebiş gelişimini artık 8 mart doğum tarihi bu günde kan verdim tam kan sayımı yapıldı inşallah sonuçlar güzel çıkarcrl de 1.24cm doktor iyi dedi ama bebişin neresi başı neresi gövdesi belli değil sizlerin nasıl kızlar bide omg3 ve elevit verdi içinde 19 tane vitamin varmış folbiol + magnorm + coraspirin + progestoran kullanıyorum beynim fırıldak gibi dönüyo doktora dedim döner balkona çıkma çamaşır serme dedi varmı gülüşlerim içinizde bu kadar ilaç kullananlar
oo ne güzel canım gözünaydın bana da gösterdi doktor ama fasülye gibiydi ne olduğunu anlamadım gerçekten..
bu arada ben varım canım hem progestron hemde decavit verdi ikisini içtim mi sarhoş gibi oluyorum yerimden kalkamıyorum eşim taşıyor beni yatağa düşün yani o kadar kötüyüm
yaaa bide beni düşün gülüm beynim fırıldak oluyo dünyanın dönüş hızını hissediyorum sanki ama benden sana tavsiye eleviti yatcağında yada uykun geldiğinde at çünkü o çok fena baş döndürüyo bana doktorum uyucağında iç dedi öyle yaptım yapalı daha iyiyim sabaha kadar çok azalıyo etkisi çok dönmez başın
ya gülüm orası öylede muayenede 42 tl alıyorlar ve adı özel hastane.devlete giderdim 5 kişi gireceksek.kendimi belediyenin toplu sünnetinde sandım yemin ederim.neye uğradığımı şaşırdım.başkalarının eşleri açılan rahimler karınlar.neresi etik neresi vicdanlı...aynı alet silinmeden kaç karına kaç rahime giriyor.tövbe dahada gitmem.elemeyi düşünüyordum bu kadını eledimde...pazartesi kendi doktoruma gideceğim....darısı sizlere canımm inşallahh.ama şikayetimide ettim...
oo ne güzel canım gözünaydın bana da gösterdi doktor ama fasülye gibiydi ne olduğunu anlamadım gerçekten..
bu arada ben varım canım hem progestron hemde decavit verdi ikisini içtim mi sarhoş gibi oluyorum yerimden kalkamıyorum eşim taşıyor beni yatağa düşün yani o kadar kötüyüm
yaaa bide beni düşün gülüm beynim fırıldak oluyo dünyanın dönüş hızını hissediyorum sanki ama benden sana tavsiye eleviti yatcağında yada uykun geldiğinde at çünkü o çok fena baş döndürüyo bana doktorum uyucağında iç dedi öyle yaptım yapalı daha iyiyim sabaha kadar çok azalıyo etkisi çok dönmez başın
ben öğleden sonra sonuçları göstermeye gidicem. şimdilik bişey demedi. bakalım bana ne ikaç verecek ben 1 yıldan fazladır folbiol kullanıyordum. bugün galiba 3 tüp kan aldılar. bende kansızlıkda vardı. önceden bir tüp bile alınınca tüm kanım beynimden çakiliyordu. ama bugün 3 tüp alındı ve hiç eskisi gibi olmadım. kanım artmış galiba. ya hamilelikten ya da folbiolden bilemiyorum.
bende dünden beri gece tam yatacakken atıyorum ama geceleri tuvalet ihtiyacından çok uyanıyorum işte o zaman eşimi dürtüyorum kalk diye yoksa gidersem dönemiyorumeşim de doktor sana ialç mı verdi yoksa içince kafa bulacak başka bişey mi diye takılıyor
hmmmm o kötü işte ben hiç kalkmıyorum ama gece sahura kalkmak çok zor oluyosenin crl kaç gülüm kaç haftalıksoın ben bugün 7+6 yım ?
slm gülüm yok ben finikeye gidiyorum doktorun özel polikliniğine gidiyosum süper bi adam hem çok bilgili hem çok düzel ilgileniyo kan tahlilleri içinde sağlık ocağına gidiyorum nasılsa tüm tahliller ordada yapılıyo saolsunlar ebe hanınlarda güzel ilgileniyo sen nereye gidiyosun antalyada?ayşe'cim selam sen kumlucadamı gidiyorsun dr'a?
kizlar banada bi yardimci olursaniz sevinirim
ben cok gerilerdeyim galiba
sol tarafimin batmasi normalmi sizce?
normal canım arada bir hissettiriyor kendini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?