• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:Ben hep şöyle dua ediyorum. Allahım bu canı sen bana emanet verdin sen yarattın. Ben elimden geleni yapıyorum sen bana yardımcı ol Allahım diyorum. Senin emanetini taşıyorum sen onu bana bağışla diyorum. Sende herzaman dua et. Kendine de dikkat et Allahın izni ile hiçbirşeycik olmaz. Ayrıca rica ederim ne demek. Burada hepimizin sıkıntılarına çare buluyoruz.:nazar: İnşallah doğumdan sonra burada doğum hikayelerimizi yazmak ve bebişlerimizin hazırlıklarını birbirimize göstermek nasip olur :kkk::kkk::kkk:

aminn canım..

bende hep dua ediyorum daha şimdiden onunla konuşuyorum. Rabbime verdiği bu sevinçten dolayı dua ediyorum onu korumak için elimden geleni yapıyorum inşallah dediğin gibi doğum hikayelerimizi daha güzel haberlerimizi paylaşırız burdan.. Rabbim hepimzin kucağını sağlıkla hayırlısıyla doldurur inşallah:nazar::nazar::nazar:

sevgili anne adaylari artik aranizda olamayacagim bugun kontrolumuz vardi ne yazik ki bebegimin kalbi durmus en gec cumartesi urtaj olmam lazim bugun olamiyorum kan sulandirici kullandigim icin biraz etkisinin gecmesi gerekiyormuss/bu 5.gebeligim ve dusugum olacak bundan sonrasini dusunur muyum bilmiyorum sanmiyorum da sadece sunu diyebiliyorum isyan etmeden HERSEYDE BIR HAYIR VARDIR.Rabbim sagliksiz ve hayirsiz evlat vermesin/icim parca parca ama sizi daha fazla uzmeyeyim evlatlariniza saglikla hayirla kavusmanizi dilerim hayirli dogumlar..

canımmm çok üzüldüm inan ne diyeceğimi bilemiyorum dediğin çok doğru herşeyde bir hayır vardır geç olsun güç olmasın derler senin yaşadığın duyguyu çok ii anlıyorum bende yaşadım allah sana ve eşine sağlık sıhhat versin yine olur inşaallah

sevgili anne adaylari artik aranizda olamayacagim bugun kontrolumuz vardi ne yazik ki bebegimin kalbi durmus en gec cumartesi urtaj olmam lazim bugun olamiyorum kan sulandirici kullandigim icin biraz etkisinin gecmesi gerekiyormuss/bu 5.gebeligim ve dusugum olacak bundan sonrasini dusunur muyum bilmiyorum sanmiyorum da sadece sunu diyebiliyorum isyan etmeden HERSEYDE BIR HAYIR VARDIR.Rabbim sagliksiz ve hayirsiz evlat vermesin/icim parca parca ama sizi daha fazla uzmeyeyim evlatlariniza saglikla hayirla kavusmanizi dilerim hayirli dogumlar..

Canım benim inan zor tuttum kendimi ağlamamak için. Senin yaşadığın acıyı belli etmesen de taa içimde hissettim. Allah inşallah senin mutlu olacağın bir hayat sunar sana. hep mutlu olursun inşallah. Vardır bir hayır canım. Allah'ın vardır bir bildiği. İnşallah yüzün hep güler. herşey gönlünce olsun...:14::14::14::14::14:

GÜNAYDIN ŞEKERLER....

SİNİR STRES MUTLULUK HEPSİ BİRBİRİNE KARIŞTI.KADIN DOKTORLARDAN NEFRET ETMEMKTE NE KADAR HAKLIYMIŞIM BİRKEZ DAHA GÖRDÜM...YA YEMİN EDERİM BÖYLE BİRŞEY OLAMAZ...SÖZÜM ONA ÖZEL HASTANE.EŞİMLE SABAH 9 DA GİTTİK.İÇERİDE 3 KADIN.BİRİ RAHİM İÇİN GELMİŞ İKİMİZ HAMİLE.DEDİMKİ PARDON AMA BİLSEYDİM MAHALLYİ TOPLAR GELİRDİM BENİ MUAYENE ETMEDEN ÇIKACAKLAR DEĞİL Mİ BAYANLAR DEDİM HAYIR DEDİ EŞİM NASIL YANİ DEDİ CÜMBÜR CEMAATMİ BAKACAĞIZ DEDİ OLMAZ ÖYLE SAÇMALIK GİREMEZSİN NE HİJYEN OLUR NE SAĞLIKLI MUAYENE DEDİ.DAHA ÖNCEKİ BEBEĞİMDE ÖZEL HASTANEDE OLURDU KONTROLLERİM AMA BÖYLE MA AİLE DEĞİL.KADIN ALT TARAFINI TAMAMEN ÇIKARMIŞ ÇATALA ÇIKMIŞ GÜYA PERDE VAR RÜZGAR ESTİKÇE PERDE AÇILIYOR VE HİÇ RAHATSIZ DEĞİL DURUMDAN.DİĞERİ İÇERDE RAHMİYLE İLGİLİ SIKINTILARII GAYET ALENİ BİR ŞEKİLDE ANLATIYOR EŞİM ŞOKTAA:53::53::53::53:HEMEN HİKMET BEYİ ARADIM PAZARTESİ GEL NE İŞİN VAE SENİN ORALARDA DEDİ.
EŞİM BEBEĞİMİN KALBİNE HEMEN BAKIN ALETİ SİLİN EŞİM MİKROP KAPMASIN PAZAR ALANI GİBİ BURASI DEDİ.BAKTI AA BURDA DEDİ.KALBİ ATIYOR BAYA OLMUŞ KALP ATIŞI BAŞLAYALI NEDEN GELMEDİN DEDİ ÇOK İSABETLİ BİR KARAR VERMİŞİM DEDİM,AÇIKLAMA İSTEMİYORUZ YETERLİ DEDİ EŞİM.KAN VE İDRAR TAHLİLİ YAPACAKTI YAZDI EŞİM DEDİKİ ONUDA BÖLE 85 KİŞİ OLARAKMI VERİYORUZ YOKSA SADECE EŞİMİN KANIMI OLACAK DEDİ ALAYMI EDİYORSUNUZ DEDİ KADIN EŞİME EŞİMDE ANLAYIŞINIZA HAYRAN KALDIM DEDİ YAPTIĞINIZ ETİK DEĞİL VE HAMİLELERİN SAĞLIKLARINI CİDDİYE ALMIYORSUNUZ DEDİ.ŞİKAYET EDECEĞİM DEDİ.KONUŞMAYA ÇALIŞSADA NBOŞ...ORADAN ÇIKIP SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNE GİDİP ŞİKAYETTE BULUNDUK,ASKERİ HASTANEDENDE ARACI KOYDUK İNŞALLAH HAMİLELERİ RİSKE EDEMEYECEKLER BİR DAHA.DAHA ÖNCEDE KADIN DOKTORUN BİRİYLE KÖTÜ AMA KORKUNÇ BİR ANIM OLMUŞTU BEBEĞİMLE İLGİLİ.YEMİNLİYDİM.KAFAMDAKİ O TABUYU YIKAYIM DEDİM AMA BİRKEZ DAHA HAKLI ÇIKMAKTAN NEFRET ETTİM.ELBETTE HEPSİ AYNI DEĞİLDİR AMA TÖVBELER OLSUN BİR DAha SAĞLIĞIN HERHANGİ BİR KISMINDA ASLA AMA ASLA KADIN DOKTORA GİTMEYECEĞİM....
YAVRUM SATIYLA UYUMLU,SOLUCANIM BENİM.DİNLEMEK İSTEMEDİM KESEM İYİ AMNİYON SIVIM İYİ...PAZARTESİ CANIM DOKTORUMA GİDİNCE DETAYLARI YAZARIM..ŞİMDİ HEM ÇOK SİNİRLİ HEM ÇOK MUTLUYUM....DARISI BEKLEYEN HERKESE...KALP ATIŞIMIZ BAŞLAYALI 1 HAFTA OLMUŞ MEĞER BOŞUNA KORKUP GİTMEMİŞİM....

en azindan ben elimden geleni sonuna kadar yaptim Rabbim hayir gorseydi verirdi zaten nasib degilmis:((

şuleciğim ne diyeceğimi bilemiyorum.....başka bir doktora daha gitseydin diyeceğim ama anlamsız biliyorum.allah yardımcın olsun canım ne denir ki???

GÜNAYDIN ŞEKERLER....

SİNİR STRES MUTLULUK HEPSİ BİRBİRİNE KARIŞTI.KADIN DOKTORLARDAN NEFRET ETMEMKTE NE KADAR HAKLIYMIŞIM BİRKEZ DAHA GÖRDÜM...YA YEMİN EDERİM BÖYLE BİRŞEY OLAMAZ...SÖZÜM ONA ÖZEL HASTANE.EŞİMLE SABAH 9 DA GİTTİK.İÇERİDE 3 KADIN.BİRİ RAHİM İÇİN GELMİŞ İKİMİZ HAMİLE.DEDİMKİ PARDON AMA BİLSEYDİM MAHALLYİ TOPLAR GELİRDİM BENİ MUAYENE ETMEDEN ÇIKACAKLAR DEĞİL Mİ BAYANLAR DEDİM HAYIR DEDİ EŞİM NASIL YANİ DEDİ CÜMBÜR CEMAATMİ BAKACAĞIZ DEDİ OLMAZ ÖYLE SAÇMALIK GİREMEZSİN NE HİJYEN OLUR NE SAĞLIKLI MUAYENE DEDİ.DAHA ÖNCEKİ BEBEĞİMDE ÖZEL HASTANEDE OLURDU KONTROLLERİM AMA BÖYLE MA AİLE DEĞİL.KADIN ALT TARAFINI TAMAMEN ÇIKARMIŞ ÇATALA ÇIKMIŞ GÜYA PERDE VAR RÜZGAR ESTİKÇE PERDE AÇILIYOR VE HİÇ RAHATSIZ DEĞİL DURUMDAN.DİĞERİ İÇERDE RAHMİYLE İLGİLİ SIKINTILARII GAYET ALENİ BİR ŞEKİLDE ANLATIYOR EŞİM ŞOKTAA:53::53::53::53:HEMEN HİKMET BEYİ ARADIM PAZARTESİ GEL NE İŞİN VAE SENİN ORALARDA DEDİ.
EŞİM BEBEĞİMİN KALBİNE HEMEN BAKIN ALETİ SİLİN EŞİM MİKROP KAPMASIN PAZAR ALANI GİBİ BURASI DEDİ.BAKTI AA BURDA DEDİ.KALBİ ATIYOR BAYA OLMUŞ KALP ATIŞI BAŞLAYALI NEDEN GELMEDİN DEDİ ÇOK İSABETLİ BİR KARAR VERMİŞİM DEDİM,AÇIKLAMA İSTEMİYORUZ YETERLİ DEDİ EŞİM.KAN VE İDRAR TAHLİLİ YAPACAKTI YAZDI EŞİM DEDİKİ ONUDA BÖLE 85 KİŞİ OLARAKMI VERİYORUZ YOKSA SADECE EŞİMİN KANIMI OLACAK DEDİ ALAYMI EDİYORSUNUZ DEDİ KADIN EŞİME EŞİMDE ANLAYIŞINIZA HAYRAN KALDIM DEDİ YAPTIĞINIZ ETİK DEĞİL VE HAMİLELERİN SAĞLIKLARINI CİDDİYE ALMIYORSUNUZ DEDİ.ŞİKAYET EDECEĞİM DEDİ.KONUŞMAYA ÇALIŞSADA NBOŞ...ORADAN ÇIKIP SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNE GİDİP ŞİKAYETTE BULUNDUK,ASKERİ HASTANEDENDE ARACI KOYDUK İNŞALLAH HAMİLELERİ RİSKE EDEMEYECEKLER BİR DAHA.DAHA ÖNCEDE KADIN DOKTORUN BİRİYLE KÖTÜ AMA KORKUNÇ BİR ANIM OLMUŞTU BEBEĞİMLE İLGİLİ.YEMİNLİYDİM.KAFAMDAKİ O TABUYU YIKAYIM DEDİM AMA BİRKEZ DAHA HAKLI ÇIKMAKTAN NEFRET ETTİM.ELBETTE HEPSİ AYNI DEĞİLDİR AMA TÖVBELER OLSUN BİR DAha SAĞLIĞIN HERHANGİ BİR KISMINDA ASLA AMA ASLA KADIN DOKTORA GİTMEYECEĞİM....
YAVRUM SATIYLA UYUMLU,SOLUCANIM BENİM.DİNLEMEK İSTEMEDİM KESEM İYİ AMNİYON SIVIM İYİ...PAZARTESİ CANIM DOKTORUMA GİDİNCE DETAYLARI YAZARIM..ŞİMDİ HEM ÇOK SİNİRLİ HEM ÇOK MUTLUYUM....DARISI BEKLEYEN HERKESE...KALP ATIŞIMIZ BAŞLAYALI 1 HAFTA OLMUŞ MEĞER BOŞUNA KORKUP GİTMEMİŞİM....

canım hem sevinci hemde stresi aynı anda yaşamıssın ama eşin ve sen yerdeng öğe kadar haklısınız.. ama sen yinede sinirlenme stres yapma bak ne güzel kalp atışlarını duymuşsun bunun mutluluğuna sarıl darısı bizim basımıza bizde kontrolumuzde duyarız inşallahkalp atışlarını :nazar::nazar:

GÜNAYDIN ŞEKERLER....

Benim de yaşadığım bazı seyler sonucunda kadın Dr lara önyargım oluştu mecbur kalmadıkta gıtmıyorum. Kafaları dalgın oluyorlar ya da bazen seni aşağı görüyor, güleryüz yok vs vs İyi olanlara sözüm yok

canım hem sevinci hemde stresi aynı anda yaşamıssın ama eşin ve sen yerdeng öğe kadar haklısınız.. Ama sen yinede sinirlenme stres yapma bak ne güzel kalp atışlarını duymuşsun bunun mutluluğuna sarıl darısı bizim basımıza bizde kontrolumuzde duyarız inşallahkalp atışlarını :nazar::nazar:

ya gülüm orası öylede muayenede 42 tl alıyorlar ve adı özel hastane.devlete giderdim 5 kişi gireceksek.kendimi belediyenin toplu sünnetinde sandım yemin ederim.neye uğradığımı şaşırdım.başkalarının eşleri açılan rahimler karınlar.neresi etik neresi vicdanlı...aynı alet silinmeden kaç karına kaç rahime giriyor.tövbe dahada gitmem.elemeyi düşünüyordum bu kadını eledimde...pazartesi kendi doktoruma gideceğim....darısı sizlere canımm inşallahh.ama şikayetimide ettim...

ÇOK BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN. İANKİ ÇOK ÜZÜLDÜM. ama sakın inancını kaybetme ve olumsuz düşünme. benim teyzem tam 10 yıl çocuk düşürerek geçirmiş şimdi 3 tane evladı var. eminimki bir sonrakinin kalbi gümbür gümbür atacak. sakın aklına lumsuzu getirme. en kısa zamanda inşallah yine hamile olduğunu duyurursun...

slm arkadaslar ,bende nasipde mart annesi olacagim kizlar insALLAH
bendende sali gunu doktor kan almisti ,bugün sonucunu ögrenmek icin aradim
hamileymisim , ama pazartesi yine kan alacaklarmis sonra ultrasyon randevusu vereceklermis sizce bu normalmi
bide ben oruc tutuyorum sizlerden tutan varmi..

dün 10 dk gecikmeyle hastaneye gittim.doktorun kapısına tıkladım acan olmadı o an öyle üzüldüm ki.sonra veznede duran kızlara sordum bi daha bakın cıkmadı dediler filan tam kapısının oraya vardım kapı acıldı doktor hazırlanmıs gidiyormus.neyse aldı beni içeriye.bu sefer baya güleryüzlüydü.şaşırdımmmmmmm :52: belki de önceki gittiklerimde kötü gününe denk geldim.hemen gösterdim testimi hamileyim dedim.şaşırdı tuhaf tuhaf baktı suratıma hamilemisin dedi değerime baktı 12 binn diye 3 kere sayıkladı.ama nasıl olur degerin cok güzel ben nasıl farkedemedim filan dedi gülerek.bizde adetini bekliyorduk demi dedi.evet dedim gelmeyince test yaptım sonra kan verdim dedim.23 ünde vermiştim ya ben seni 2 gün önce gördümmü dedi hayır dedim odanıza almadınız ki diyince bozuldu hımmm dedi.sonra hemen ultrasona aldı.baktık.ufacık bi kara göründü boşlukta.evet hamilesin tebrik ederim cok güzel dedi.hani bebek dedim kara seyi gösterdi anammm :1: hemen sordum kalbini ne zaman dinliycez dedim bebek var mı içinde dedim soru yagmuru.kese görünüyor ama bebek daha görünmez dedi 2 hafta sonra gel hem bebeği görürüz hem kalbini dinleriz dedi.bende üstelemedim tamam dedim.gec döllenme filan olmus olabilirmi diye sordum hayır hersey gayet normal zamanında olmus suan cok iyi dedi.gebelikle alakalı testlerden istedi ve bol bol su iç dedi.ultrason fotosunu da verdi.o heyecanla cıktım avmye gittim eşime pembe :52: tişört aldım.kendime de şişe süt(tişörtü saklamak için süt poşetine koydum görmedi.

sonraaa yolda gelirken ben baya astım surat neyin var filan ded eşim.canım sıkılıyor basım agrıyor dedim.doktora gittim gecen gördüğü yumurta kist olmus catlamamıs hemde büyümüş kistler o yüzden adet olmuyormusum dedim.ee şimdi napıcaz dedi.pazartesiye kadar bekliycez o zamana kadar gelmezse adet söktürücü ilaç vericek,adetimi düzene sokucak o da yaklasık 5-6 ayda olurmus ondan sonra yumurta takibine başlıycakmısız ama buna da şükür ki yumurtam olgunlasıyormuş bazılarının hiç büyümeden düşüp gidiyormus benimkiler büyüyor ama çatlamasında sorun varmıs ona da heralde çatlatma iğnesi yapacak dedi.( iyi senaryo yazmısım ama değil mi baya inandırıcı nerdeyse kendim bile inanacaktım )
bişey demedi üzüldü filan içimden nasıl gülüyorum.ama bana da söyleniyor bi taraftan ben istediğimde yapsaydık böyle seyler olmazdı,ben sana o zaman söylemiştim bi sorun olur hastalık olur bişey olur istediğimiz zamanda olmaz demiştim hep kendi bildiğini okuyorsun al işte şimdi de böyle oldu filan diyor.evde gelince de, sakın agzından filan kacırma annene cok üzülür kadın dedim.eltimin de 3 senedir bebeği olmuyor yumurtası olmuyormus galiba onun da tüp filan denediler inş. onlarında en kısa zamanda olur.kaynanamda onun için cok düşüyordu üstüme korkuyordu bizimde olmazsa diye.torun torun diye kadın her aradığımda sorar var mı bişey olsun artık bişey ben istiyorum ama bakın filan der bende anne cok istiyorsan sen yap bi tane derim zaten siz böyle yapacaksanız ben yaparım bi tane daha der vurur lafı hahaha.anasıyla tutturmuslardı 2-3 aylık evliyken bebek diye bende 1 sene dolsun o zaman demiştim :1: şükür tam 1.senemizde geliyor bize bebişimmmm benim.dün böyle geçti işte nerdeyse tüm konusmaları yazdım kızlar okudunuz ağzınıza sağlık.Yüreğinize sağlık

Rabbim bütün isteyen kardeşlerime nasip etsin en kısa zamanda hayırlısıyla inş. kimseye aratmasın gercekten cok zor

ooo ne güzel senaryo yazmışsın canım sen öyle ama güzel sürpriz olacak bende çok isterdim böyle sürpriz bir şekilde haber vermeyi ama bizimki tedaviyle olunca pek sürpriz olmadı eşin çok sevinecektir kalp atışlarını beraber görürsünüz artık gözünaydın canm :38:

selam kızlar bende mart annesi olacağım inş.benim bebişlerim ikiz keseleri gördük ama kalp atışları 1,5 hafta sonra duyacaz inş.şuan 7+2 haftalıklar rabbim inş sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder.bu arada yaşım 25 bu ikinci gebeliğim ilk gebeliğim erken doğum ve kaybettim bebeğimi cinsiyet tahminii yapan varmış galiba rus takvimi inanmam ama bekliyorum..:49::49:

hoşgeldin kaybın için üzüldüm ama rabbim 2 tane göndermiş ardından sağlıkla kucağına alırsın inşallah:38: topikte ikizler artıyor hayırlısı bakalım :9:

merhaba arkadaşlar bende 2013 mart annesiyim.. hepimizin hamileliği hayırlı olsun.. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh..

benimde sizler gibi endileşelerim var geçen hafta sat'a göre 5 haftalıktık kan testinde öğrendim ben hamile olduğumu idrar testinde gözükmedi kan testinde de değerim 60,7 di dr gittim aynı gun teste baktı daha çok küçük ultrasonda göremezsiniz dedi ultrasona sokmadı folik asit verdi her sabah içiyorum 30/07/12 ye randevu verdi göremedim die çok endişeliyim günler geçmiyo sanki :(

ultrasonda görülmez erken daha stres yapma görünceye kadar geçmiyo günler bilirim :38:

kızlar az evvel doktordan geldim. 7 haftalık olması gerekirken bebek 6 haftalık göründü. doktor bebek küçük dedi. ama ben biliyorumki geç döllenme oldu. benim adet döngüm yaklaşık 33-35 gün. sanırım bu nedenle 6 haftalık göründü. kalp atışı için bşey demedi. devlet hastanesine gittim. kan ve idrar verdim. sonuçları öğleden sonra göstercem. inşallah bi sorun çıkmaz..

o testler rutin yapılıyor bende yaptırdım inşallah sonuçlar olumlu çıkar ben 6 haftalıkken keseyi gördük 10 gün sonrada bebişi ve kalp atışlarını gördük 10 gün sonra gidince sende görürsün bebişini ve pıt pıtlarını :16:

GÜNAYDIN ŞEKERLER....

ay canım yaa sen bir heyecanla git en güzel anılarını mahvetsinler :20: :19: neyse bebişini görmüşsün rabbim sağlık nasip etsin inşallah :16:

Allah yardımcın olsun canım Rabbim en kısa zamanda anne olmanı nasip eder acılarını unutturur inşallah..

ya gülüm orası öylede muayenede 42 tl alıyorlar ve adı özel hastane.devlete giderdim 5 kişi gireceksek.kendimi belediyenin toplu sünnetinde sandım yemin ederim.neye uğradığımı şaşırdım.başkalarının eşleri açılan rahimler karınlar.neresi etik neresi vicdanlı...aynı alet silinmeden kaç karına kaç rahime giriyor.tövbe dahada gitmem.elemeyi düşünüyordum bu kadını eledimde...pazartesi kendi doktoruma gideceğim....darısı sizlere canımm inşallahh.ama şikayetimide ettim...

şikayetini etmekle iyi etmişsin kesinlikle dediğin gibi yaşattıkları hiç etik değil biz o kadar titizlenip özel hastanelere gidiyoruz ama yaşatılanlar çok kötü bende özel hastaneye gidiyorum inşallah sorunlar yaşamam iyi bi dr arıyoruz ama bilmiyorum tanımıyorumda Rabbim yardımcımız olsun

slm arkadaslar ,bende nasipde mart annesi olacagim kizlar insALLAH
bendende sali gunu doktor kan almisti ,bugün sonucunu ögrenmek icin aradim
hamileymisim , ama pazartesi yine kan alacaklarmis sonra ultrasyon randevusu vereceklermis sizce bu normalmi
bide ben oruc tutuyorum sizlerden tutan varmi..

Tahlil istiyorlar normal. Ultrasonla da keseye bakarlar. Ben oruç tutamıyorum. Midem bulanıyor

şikayetini etmekle iyi etmişsin kesinlikle dediğin gibi yaşattıkları hiç etik değil biz o kadar titizlenip özel hastanelere gidiyoruz ama yaşatılanlar çok kötü bende özel hastaneye gidiyorum inşallah sorunlar yaşamam iyi bi dr arıyoruz ama bilmiyorum tanımıyorumda Rabbim yardımcımız olsun

valla canım sağlık müdürüne dedimki eğer detaylı inceleme olmazsa bakanlığa yazı yazacağım zaten hava hastanesindende üs komutanı aramış sağolsun.susulmamalı evet.insansak insanca muamele görmeliyiz....ya canım diğer doktorumda özel hastanede ama odaya üçer beşer almıyor tek tek alıp detaylı bakar bilgilendirir güler yüzlüdür.bayanlara gıcıktım yıkılsın istedim ön yargım olmadı.asla saçımın teline dahi gitmem bittiiii...

GÜNAYDIN ŞEKERLER....

canım daha fazla gerilme bak pıtırcığın kalp atışlarınıda duymuşsun bundan sonra allah sağlık ve sıhhat versin cnm size:49::nazar:

kızlarrrrr et yemeye korkuyorum pişmez falan çiğ olur diye. ama canıö köfte istiyor sizce? yiyimmi sizler yiyormusunuz?

Back