• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
çok teşekkür ederim canım inşallah öyle olur. sende bugün keseyi görürsün inşallah ben ilk gittiğimde çok küçüktü kese 3 mm idi :)

ins hakkımzda hayrlısı senn ilk gebelık mı canım..ben ocak ayında bebegmn kalbı durdu kurtaj olmak zrnda kaldm ins bu ilk olacak:nazar:

kızlar günaydın sabahları çok midem bulanıyor çok rahatsız edyor beni.lütfen yardım edin ne yapayım da geçsin.sadece sabahları oluyor sonra geçiyor.ne yapmam lazım

kızlar günaydın sabahları çok midem bulanıyor çok rahatsız edyor beni.lütfen yardım edin ne yapayım da geçsin.sadece sabahları oluyor sonra geçiyor.ne yapmam lazım

gnaydın canım zeytin cekırdegını em cok işe yarıyor ins rahatlatr senıde

tuzlu kraker öneriyorlar canım.aklında bulunsun

tuzlu kraker öneriyorlar canım.aklında bulunsun

tşk ediyorum canım bu arada dr gitmişsin sende görememişsin bebeği sanırım.canım yine senin dr iyiymiş boş gebelik,dış gebelik dememiş sana.bana haftaya gel demişti ben de senin gibi 2 hafta sonra gidicem diğer dr gidicem allah izin verirse..

tşk ediyorum canım bu arada dr gitmişsin sende görememişsin bebeği sanırım.canım yine senin dr iyiymiş boş gebelik,dış gebelik dememiş sana.bana haftaya gel demişti ben de senin gibi 2 hafta sonra gidicem diğer dr gidicem allah izin verirse..

canım senle tarihlerimiz de aynı :1: yoksa senin doktor öyle şeyler mi söyledi sana.ben baya şikayetciydim doktordan önemsemiyor beni diye dün sasırttı beni ilgilendi.yoldayken kızdım ettim herkesin ki 6 haftalıken görünüyor kalp atısı duyuluyor neden bana bakmadı diye ama sabah okudum nette normalmiş 6 haftalıkken keseyi gösteriyorlarmıs 8 haftalıkken kalp atısını dinletiyorlarmıs.belki de birazcık güvenmem lazım doktoruma yoksa kafayı yerim bunu öyle yapmadı şunu şöyle yapmadı diye diye :1:
rabbim kucagımıza almayı nasip etsin canım.rahat davranmaya calısıyorum kötü seyler aklıma getirmemeye calısıyorum.

canım senle tarihlerimiz de aynı :1: yoksa senin doktor öyle şeyler mi söyledi sana.ben baya şikayetciydim doktordan önemsemiyor beni diye dün sasırttı beni ilgilendi.yoldayken kızdım ettim herkesin ki 6 haftalıken görünüyor kalp atısı duyuluyor neden bana bakmadı diye ama sabah okudum nette normalmiş 6 haftalıkken keseyi gösteriyorlarmıs 8 haftalıkken kalp atısını dinletiyorlarmıs.belki de birazcık güvenmem lazım doktoruma yoksa kafayı yerim bunu öyle yapmadı şunu şöyle yapmadı diye diye :1:
rabbim kucagımıza almayı nasip etsin canım.rahat davranmaya calısıyorum kötü seyler aklıma getirmemeye calısıyorum.

canım benim ben salı gittim dr bana kese 1.60 cm (16 mm) dedi.kese var ama içi boş dedi.dış gebelik ya da mol gebelik olabilir dedi eşimi de almadı içeri.bana diyor ki şuan için eşinizin gelmesini uygun örmüyorum diyor.moralimi bozdu ağlattı beni.salı yine gel dedi ama ben gitmicem 2 hafta sonra diğer dr gidicem.arkadaşlarla konuştum onlarda hep 8 haftada görünür 6.haftada görünmez dedi.kadına sinir oldum zatem allaha havale ediyorum onu güvenimi sarsttı tamamen ters konuştu benle.yine senin dr iyiymiş.inşallah bebeklerimizi sağ salim alırız kucağımıza.

canım benim ben salı gittim dr bana kese 1.60 cm (16 mm) dedi.kese var ama içi boş dedi.dış gebelik ya da mol gebelik olabilir dedi eşimi de almadı içeri.bana diyor ki şuan için eşinizin gelmesini uygun örmüyorum diyor.moralimi bozdu ağlattı beni.salı yine gel dedi ama ben gitmicem 2 hafta sonra diğer dr gidicem.arkadaşlarla konuştum onlarda hep 8 haftada görünür 6.haftada görünmez dedi.kadına sinir oldum zatem allaha havale ediyorum onu güvenimi sarsttı tamamen ters konuştu benle.yine senin dr iyiymiş.inşallah bebeklerimizi sağ salim alırız kucağımıza.

haspam cok biliyon deseydin, eşine uygun görmüyormus.benim eşimin haberi olsa beraber gitsek ona mı kalmıs uygun görüp görmemek karın benim karnım cocuk benim çocugum.gösterrim göstermem.ne acayip doktorlar var ya.hiç üzme sen tatlı canını.sen sadece bebişni düşün iyi şeyler düşün.Allaha sıgınalım kötü bişey olacaksa bile rabbimdendir deyip sakin olup calısmalara devam etmek lazım.ama sen hiç aklına kötü şeyler getirme bence de iyi yapmıssın baska doktora git.görünür kesen zaten kese dediği kara bişey :52: yoksa o bebek mi :52:

merhaba arkadaşlar bende 2013 mart annesiyim.. hepimizin hamileliği hayırlı olsun.. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh..

benimde sizler gibi endileşelerim var geçen hafta sat'a göre 5 haftalıktık kan testinde öğrendim ben hamile olduğumu idrar testinde gözükmedi kan testinde de değerim 60,7 di dr gittim aynı gun teste baktı daha çok küçük ultrasonda göremezsiniz dedi ultrasona sokmadı folik asit verdi her sabah içiyorum 30/07/12 ye randevu verdi göremedim die çok endişeliyim günler geçmiyo sanki :(

kızlar az evvel doktordan geldim. 7 haftalık olması gerekirken bebek 6 haftalık göründü. doktor bebek küçük dedi. ama ben biliyorumki geç döllenme oldu. benim adet döngüm yaklaşık 33-35 gün. sanırım bu nedenle 6 haftalık göründü. kalp atışı için bşey demedi. devlet hastanesine gittim. kan ve idrar verdim. sonuçları öğleden sonra göstercem. inşallah bi sorun çıkmaz..

slm senin gittiğin dr özelmi devlet hastanesinde mi görevli? Özel hekim ise benim anlamadığım bu kadar para verip hem moralinizi bozduruyorsunuz ve ağlıyorsunuz yaaaa senin oturduğun ilde kaç tane kadın doğumcu var bir düşünsene sanki gittiğin dr bulunmadık bursa kumaşı bence hemen ve hemen değiştirmelisin . Eşini neden içeri alamıyormuş kiii oda karnındaki bebeğin babası olacak anlamıyorum şu drları :((((

Sarı leblebi veya tuzlu çubuk ye canım.iyi geliyor

kızlar az evvel doktordan geldim. 7 haftalık olması gerekirken bebek 6 haftalık göründü. doktor bebek küçük dedi. ama ben biliyorumki geç döllenme oldu. benim adet döngüm yaklaşık 33-35 gün. sanırım bu nedenle 6 haftalık göründü. kalp atışı için bşey demedi. devlet hastanesine gittim. kan ve idrar verdim. sonuçları öğleden sonra göstercem. inşallah bi sorun çıkmaz..

inş çıkmaz canım iyi şeyler düşün

merhaba arkadaşlar bende 2013 mart annesiyim.. hepimizin hamileliği hayırlı olsun.. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh..

benimde sizler gibi endileşelerim var geçen hafta sat'a göre 5 haftalıktık kan testinde öğrendim ben hamile olduğumu idrar testinde gözükmedi kan testinde de değerim 60,7 di dr gittim aynı gun teste baktı daha çok küçük ultrasonda göremezsiniz dedi ultrasona sokmadı folik asit verdi her sabah içiyorum 30/07/12 ye randevu verdi göremedim die çok endişeliyim günler geçmiyo sanki :(

:nazar::nazar::nazar::nazar:canım hiç korkulacak bir durum değil daha 5 haftalık görünmemesi normal. bence sen hamileliğinin tadını çıkarmaya başla derim. :52::52:

:nazar::nazar::nazar::nazar:canım hiç korkulacak bir durum değil daha 5 haftalık görünmemesi normal. bence sen hamileliğinin tadını çıkarmaya başla derim. :52::52:

canımmm çok teşekkürederimm içimi rahatlattın :) sürekli düşünüyorum şu pazartesi gelse görsem çok rahatlıycam pazartesi göreme ihtimalimiz yüksetir değil mi? :1:

inş çıkmaz canım iyi şeyler düşün

yok ben zaten asla kötü bişey düşünmüyorum. benim zaten döllenme zamanım 20.-25.günler arası. yumurtam çok yavaş büyüyor. o yüzden bebeğin 1 hafta küçük çıkması gayet normal bence... gayet rahatım.. hem de fazlasıyla..:)))

dün 10 dk gecikmeyle hastaneye gittim.doktorun kapısına tıkladım acan olmadı o an öyle üzüldüm ki.sonra veznede duran kızlara sordum bi daha bakın cıkmadı dediler filan tam kapısının oraya vardım kapı acıldı doktor hazırlanmıs gidiyormus.neyse aldı beni içeriye.bu sefer baya güleryüzlüydü.şaşırdımmmmmmm :52: belki de önceki gittiklerimde kötü gününe denk geldim.hemen gösterdim testimi hamileyim dedim.şaşırdı tuhaf tuhaf baktı suratıma hamilemisin dedi değerime baktı 12 binn diye 3 kere sayıkladı.ama nasıl olur degerin cok güzel ben nasıl farkedemedim filan dedi gülerek.bizde adetini bekliyorduk demi dedi.evet dedim gelmeyince test yaptım sonra kan verdim dedim.23 ünde vermiştim ya ben seni 2 gün önce gördümmü dedi hayır dedim odanıza almadınız ki diyince bozuldu hımmm dedi.sonra hemen ultrasona aldı.baktık.ufacık bi kara göründü boşlukta.evet hamilesin tebrik ederim cok güzel dedi.hani bebek dedim kara seyi gösterdi anammm :1: hemen sordum kalbini ne zaman dinliycez dedim bebek var mı içinde dedim soru yagmuru.kese görünüyor ama bebek daha görünmez dedi 2 hafta sonra gel hem bebeği görürüz hem kalbini dinleriz dedi.bende üstelemedim tamam dedim.gec döllenme filan olmus olabilirmi diye sordum hayır hersey gayet normal zamanında olmus suan cok iyi dedi.gebelikle alakalı testlerden istedi ve bol bol su iç dedi.ultrason fotosunu da verdi.o heyecanla cıktım avmye gittim eşime pembe :52: tişört aldım.kendime de şişe süt(tişörtü saklamak için süt poşetine koydum görmedi.

sonraaa yolda gelirken ben baya astım surat neyin var filan ded eşim.canım sıkılıyor basım agrıyor dedim.doktora gittim gecen gördüğü yumurta kist olmus catlamamıs hemde büyümüş kistler o yüzden adet olmuyormusum dedim.ee şimdi napıcaz dedi.pazartesiye kadar bekliycez o zamana kadar gelmezse adet söktürücü ilaç vericek,adetimi düzene sokucak o da yaklasık 5-6 ayda olurmus ondan sonra yumurta takibine başlıycakmısız ama buna da şükür ki yumurtam olgunlasıyormuş bazılarının hiç büyümeden düşüp gidiyormus benimkiler büyüyor ama çatlamasında sorun varmıs ona da heralde çatlatma iğnesi yapacak dedi.( iyi senaryo yazmısım ama değil mi baya inandırıcı nerdeyse kendim bile inanacaktım )
bişey demedi üzüldü filan içimden nasıl gülüyorum.ama bana da söyleniyor bi taraftan ben istediğimde yapsaydık böyle seyler olmazdı,ben sana o zaman söylemiştim bi sorun olur hastalık olur bişey olur istediğimiz zamanda olmaz demiştim hep kendi bildiğini okuyorsun al işte şimdi de böyle oldu filan diyor.evde gelince de, sakın agzından filan kacırma annene cok üzülür kadın dedim.eltimin de 3 senedir bebeği olmuyor yumurtası olmuyormus galiba onun da tüp filan denediler inş. onlarında en kısa zamanda olur.kaynanamda onun için cok düşüyordu üstüme korkuyordu bizimde olmazsa diye.torun torun diye kadın her aradığımda sorar var mı bişey olsun artık bişey ben istiyorum ama bakın filan der bende anne cok istiyorsan sen yap bi tane derim zaten siz böyle yapacaksanız ben yaparım bi tane daha der vurur lafı hahaha.anasıyla tutturmuslardı 2-3 aylık evliyken bebek diye bende 1 sene dolsun o zaman demiştim :1: şükür tam 1.senemizde geliyor bize bebişimmmm benim.dün böyle geçti işte nerdeyse tüm konusmaları yazdım kızlar okudunuz ağzınıza sağlık.Yüreğinize sağlık

Rabbim bütün isteyen kardeşlerime nasip etsin en kısa zamanda hayırlısıyla inş. kimseye aratmasın gercekten cok zor

:16::16::16::16:
oku oku bitiremedimm ee tebrikler tatlım doktorda onayladı artık hamileliğini ee biz biliyorduk da neyseee :1::1: :54::54::54:
güzel senaryo yazmışsın bravooo :8::8::8: :9::9::9::9:
eee hediyeyi 29unda mı wercen eşineeee erkenmi wericeksinnn :38::71::71::69::69: ne romantikkkkk yaaa:23::23: :9::9:

haspam cok biliyon deseydin, eşine uygun görmüyormus.benim eşimin haberi olsa beraber gitsek ona mı kalmıs uygun görüp görmemek karın benim karnım cocuk benim çocugum.gösterrim göstermem.ne acayip doktorlar var ya.hiç üzme sen tatlı canını.sen sadece bebişni düşün iyi şeyler düşün.Allaha sıgınalım kötü bişey olacaksa bile rabbimdendir deyip sakin olup calısmalara devam etmek lazım.ama sen hiç aklına kötü şeyler getirme bence de iyi yapmıssın baska doktora git.görünür kesen zaten kese dediği kara bişey :52: yoksa o bebek mi :52:

dediğn doğru zaten eşimi almayınca sinir oldum kadına.kese var kocaman ama içi boş diyor.kesenin içi zatem simsiyah görünüyor senin de öyle galiba.bana dese ki kese var ama bebek daha oluşmamış bekleyelim sonra gel desin.hiç yapıcı konuşmuyor hep yıkıcı konuşuyor.allah iyi dr çıkarsın karşımıza canım

Back