• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
arkadaşlarrrrrr ben geldim.önce alıntılarımı yapayım sonra hastaneyi anlatayım :1:

ne demek canım seve seve,burda hepimiz birbirimiz için varız

cok saol canım haklısın iyi ki varsınız hepinizde :1:

tsemavi inşaallah gumbur gumbur seslenır sana yavrucugun bence duyabılırsın

canım bence de duyabilirdim ama sevgili doktorum 2 hafta sonra dedi.bilmiyorum keseyi gördük de bebek yok mu içinde dedim şimdiden görünmez dedi.bende cok sallamadım

hayırlısı olur canım pıt pıtları duyarsın inşallah :16:

canım bence de duyabilirdim ama sevgili doktorum 2 hafta sonra dedi.bekliycem artık napım hem daha büyür net duyulur sevgi pıtırcıgım benim cok merak ediyorum nasıl bişey olcak dogunca :52:

hakikaten öyle..bide ben balık burcu olmasını istemezdim hiç:) hep derdim güçlü olsun dıye, su grubu malum..en büyük örnegı ben, cok hassas ve duygusalım..hele sımdı daha beter oldum hormonlar sagolsun, sacma sapan seylerde bile gözyaslarımı tutamıyorum :)

canım bende dile getirmekten cekiniyordum ama bende hiççç istemezdim allahım o balıklar yok mu ne kadar aciz ve duygusallar off off babam da balık burcu bişey oldugunda omzumda ağlardı ya deli olurdum.ben 16 şubat dogumluyum gecen ay tutsaydı 14 subat tahmini dogum tarihiydi cok istemiştim ama olmadı hatta balık olmasın diye hu ayı es gecmeyi bile düşünmüştüm neyse dedim olmaz diye düşünerek rabbimin takdiri işte.ama bunun da evlilik yıldönümüme sürprizi oldu güzel oldu.şu an koç görünüyor burcu ama genelde 1 hafta önce dogarmıs ya balık olabilir gibi geliyor inş. tam tarihinde doğar da balık olmaz :1:
bu arada balıklar alınmasın kırılmasın.bi balık burcundan bi de yengec burcundan cok cektim.ünideyken oda arkadasım yengecti allahımmmm ne zor yengeclerle anlasmak alıngan kırılgan of offf bi de cadaloz oluyorlar :52: keske benim gibi kova olsaydı deli dolu olurdu hem huyunu suyunu bilirdim ama nasip değilmiş ne yapalım Allahım sağlıklı olsun da artık kendime benzetmeye calısırım.

dün 10 dk gecikmeyle hastaneye gittim.doktorun kapısına tıkladım acan olmadı o an öyle üzüldüm ki.sonra veznede duran kızlara sordum bi daha bakın cıkmadı dediler filan tam kapısının oraya vardım kapı acıldı doktor hazırlanmıs gidiyormus.neyse aldı beni içeriye.bu sefer baya güleryüzlüydü.şaşırdımmmmmmm :52: belki de önceki gittiklerimde kötü gününe denk geldim.hemen gösterdim testimi hamileyim dedim.şaşırdı tuhaf tuhaf baktı suratıma hamilemisin dedi değerime baktı 12 binn diye 3 kere sayıkladı.ama nasıl olur degerin cok güzel ben nasıl farkedemedim filan dedi gülerek.bizde adetini bekliyorduk demi dedi.evet dedim gelmeyince test yaptım sonra kan verdim dedim.23 ünde vermiştim ya ben seni 2 gün önce gördümmü dedi hayır dedim odanıza almadınız ki diyince bozuldu hımmm dedi.sonra hemen ultrasona aldı.baktık.ufacık bi kara göründü boşlukta.evet hamilesin tebrik ederim cok güzel dedi.hani bebek dedim kara seyi gösterdi anammm :1: hemen sordum kalbini ne zaman dinliycez dedim bebek var mı içinde dedim soru yagmuru.kese görünüyor ama bebek daha görünmez dedi 2 hafta sonra gel hem bebeği görürüz hem kalbini dinleriz dedi.bende üstelemedim tamam dedim.gec döllenme filan olmus olabilirmi diye sordum hayır hersey gayet normal zamanında olmus suan cok iyi dedi.gebelikle alakalı testlerden istedi ve bol bol su iç dedi.ultrason fotosunu da verdi.o heyecanla cıktım avmye gittim eşime pembe :52: tişört aldım.kendime de şişe süt(tişörtü saklamak için süt poşetine koydum görmedi.

sonraaa yolda gelirken ben baya astım surat neyin var filan ded eşim.canım sıkılıyor basım agrıyor dedim.doktora gittim gecen gördüğü yumurta kist olmus catlamamıs hemde büyümüş kistler o yüzden adet olmuyormusum dedim.ee şimdi napıcaz dedi.pazartesiye kadar bekliycez o zamana kadar gelmezse adet söktürücü ilaç vericek,adetimi düzene sokucak o da yaklasık 5-6 ayda olurmus ondan sonra yumurta takibine başlıycakmısız ama buna da şükür ki yumurtam olgunlasıyormuş bazılarının hiç büyümeden düşüp gidiyormus benimkiler büyüyor ama çatlamasında sorun varmıs ona da heralde çatlatma iğnesi yapacak dedi.( iyi senaryo yazmısım ama değil mi baya inandırıcı nerdeyse kendim bile inanacaktım )
bişey demedi üzüldü filan içimden nasıl gülüyorum.ama bana da söyleniyor bi taraftan ben istediğimde yapsaydık böyle seyler olmazdı,ben sana o zaman söylemiştim bi sorun olur hastalık olur bişey olur istediğimiz zamanda olmaz demiştim hep kendi bildiğini okuyorsun al işte şimdi de böyle oldu filan diyor.evde gelince de, sakın agzından filan kacırma annene cok üzülür kadın dedim.eltimin de 3 senedir bebeği olmuyor yumurtası olmuyormus galiba onun da tüp filan denediler inş. onlarında en kısa zamanda olur.kaynanamda onun için cok düşüyordu üstüme korkuyordu bizimde olmazsa diye.torun torun diye kadın her aradığımda sorar var mı bişey olsun artık bişey ben istiyorum ama bakın filan der bende anne cok istiyorsan sen yap bi tane derim zaten siz böyle yapacaksanız ben yaparım bi tane daha der vurur lafı hahaha.anasıyla tutturmuslardı 2-3 aylık evliyken bebek diye bende 1 sene dolsun o zaman demiştim :1: şükür tam 1.senemizde geliyor bize bebişimmmm benim.dün böyle geçti işte nerdeyse tüm konusmaları yazdım kızlar okudunuz ağzınıza sağlık.Yüreğinize sağlık

Rabbim bütün isteyen kardeşlerime nasip etsin en kısa zamanda hayırlısıyla inş. kimseye aratmasın gercekten cok zor

selam kızlar bende mart annesi olacağım inş.benim bebişlerim ikiz keseleri gördük ama kalp atışları 1,5 hafta sonra duyacaz inş.şuan 7+2 haftalıklar rabbim inş sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder.bu arada yaşım 25 bu ikinci gebeliğim ilk gebeliğim erken doğum ve kaybettim bebeğimi cinsiyet tahminii yapan varmış galiba rus takvimi inanmam ama bekliyorum..:49::49:

günaydın kızlar... umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır.

Şalgam suyu soranlar olmuş ben doktoruma sormuştum iki hafta önce acısız iç en fazla bir su bardağı dedi. ben duramadım 4 bardak içtim ve 5 kilocuk kadar ödem tuttu vücudum 3 gün boyunca... bence abartmayın derim.. Benimde tatlılarla aram yok dondurmanın bile limonlusu istiyor canım ne garip bi duygu..

canım ben 4 dusugum var ılkı 8 ıkıncı 6 ucuncu 9 dorduncu de 11+5de ne yazık kı

geçmiş olsun canım :(

kızlar bu haftalarda kasık ağrısı normalmidir çok hafif bir şekilde ara ara hissediyorum:26::nazar:

arada bendede oluyor ama bana doktorum şiddetli ve uzun süreli olursa bilgi ver demişti,aklında olsun

Kızlar birşey sorabilir miyim?

Bizim son adet tarihimize göre olan haftamız gunumuz bu doktorlala hiç tutmuyor di mi.
Yoksa sadece bende mi farklı oldu.
Hangu doktora gıtsem baska gun hafta diyor.
gebelık yenı ıken boyle farkla rolurmus ama ıkı haftaya yakın farklı dıyen oldu.
Sizde nasıl oldu, sizin hesbaınıza göre kaç haftalık, doktor nekadarlık dedi?
Yazabilir misiniz, merak ediyorum..
Bakalım yakın mı soylemıs doktorlar..

Saolun şimdiden..

Rabbim kolaylık versin..

doktorlar son adet tarihine göre hesaplama yaparlar hep,bize göre uymaya bilir ama hesaplama sadece bu şekilde yapılıyor.ama benim öle her gittiğimde farklı çıkmıyor ya sonuçta hep aynı doktora gitmiyomusun?

selam güsel anne adayları ve onların kuzucukları...
umarım herkes iyidir...
bizde kalp atışını duymak için dra gittik eşimle,dr baktı göremedi boş gebelik olabilir dedi nasıl korkuttu bizi anlatamam...
nyseki eşimi dışarı çıkarttı ve vajinal baktı bebişim benimle,rabbime şükürler olsun ama kalp atışını dinletmedi...
kalbi atıyor dedi sadece ve ben biraz kastığım için kendimi sanırm fazla uğraşmak istemedi ondan...
bebişim 7 haftalıkmış şimdiden başladı yaramazlıklarına ufaklık,yalnız 4 gün geriden gidiyor bi sorun olurmu kızlar...
2 hafta önce keseyi görmeye giittiğimizde 2gün geriden geliyordu...
dra sordum normal dedi ama yinede kafama takılıyor....:26::26::26::26::26:

gözün aydın korkutmuş sizi fasulye ama sonuç güzel şükürler olsun.doktorun bilir en doğrusununu 2 gün geriden geliyor ne demek miş ki bende ilk defa duydum,ama bi aksilik olsa doktorun söylerdi diye tahmin ediyorum

kızlar ya acil cevaba ihtiyacım var 5 haftalık hamileyim gögüslerimde hassasiyet ve şişlik olmuştu ama dünden beri neredeyse eski haline geldiler sizin bi bilginiz varmı neden olabilir acaba çok nerak ettim bişey olacak diye korkuyom :(

benimde önceden çok şişti üstüne bile yatamazdım ama şuan indiler iyiler,bence kafana takma

slm kızlar mide bulantısı ve şişkinlikle karşı karşıyayım :(

aynı durum hemen hemen hepimizde var

dün 10 dk gecikmeyle hastaneye gittim.doktorun kapısına tıkladım acan olmadı o an öyle üzüldüm ki.sonra veznede duran kızlara sordum bi daha bakın cıkmadı dediler filan tam kapısının oraya vardım kapı acıldı doktor hazırlanmıs gidiyormus.neyse aldı beni içeriye.bu sefer baya güleryüzlüydü.şaşırdımmmmmmm :52: belki de önceki gittiklerimde kötü gününe denk geldim.hemen gösterdim testimi hamileyim dedim.şaşırdı tuhaf tuhaf baktı suratıma hamilemisin dedi değerime baktı 12 binn diye 3 kere sayıkladı.ama nasıl olur degerin cok güzel ben nasıl farkedemedim filan dedi gülerek.bizde adetini bekliyorduk demi dedi.evet dedim gelmeyince test yaptım sonra kan verdim dedim.23 ünde vermiştim ya ben seni 2 gün önce gördümmü dedi hayır dedim odanıza almadınız ki diyince bozuldu hımmm dedi.sonra hemen ultrasona aldı.baktık.ufacık bi kara göründü boşlukta.evet hamilesin tebrik ederim cok güzel dedi.hani bebek dedim kara seyi gösterdi anammm :1: hemen sordum kalbini ne zaman dinliycez dedim bebek var mı içinde dedim soru yagmuru.kese görünüyor ama bebek daha görünmez dedi 2 hafta sonra gel hem bebeği görürüz hem kalbini dinleriz dedi.bende üstelemedim tamam dedim.gec döllenme filan olmus olabilirmi diye sordum hayır hersey gayet normal zamanında olmus suan cok iyi dedi.gebelikle alakalı testlerden istedi ve bol bol su iç dedi.ultrason fotosunu da verdi.o heyecanla cıktım avmye gittim eşime pembe :52: tişört aldım.kendime de şişe süt(tişörtü saklamak için süt poşetine koydum görmedi.

sonraaa yolda gelirken ben baya astım surat neyin var filan ded eşim.canım sıkılıyor basım agrıyor dedim.doktora gittim gecen gördüğü yumurta kist olmus catlamamıs hemde büyümüş kistler o yüzden adet olmuyormusum dedim.ee şimdi napıcaz dedi.pazartesiye kadar bekliycez o zamana kadar gelmezse adet söktürücü ilaç vericek,adetimi düzene sokucak o da yaklasık 5-6 ayda olurmus ondan sonra yumurta takibine başlıycakmısız ama buna da şükür ki yumurtam olgunlasıyormuş bazılarının hiç büyümeden düşüp gidiyormus benimkiler büyüyor ama çatlamasında sorun varmıs ona da heralde çatlatma iğnesi yapacak dedi.( iyi senaryo yazmısım ama değil mi baya inandırıcı nerdeyse kendim bile inanacaktım )
bişey demedi üzüldü filan içimden nasıl gülüyorum.ama bana da söyleniyor bi taraftan ben istediğimde yapsaydık böyle seyler olmazdı,ben sana o zaman söylemiştim bi sorun olur hastalık olur bişey olur istediğimiz zamanda olmaz demiştim hep kendi bildiğini okuyorsun al işte şimdi de böyle oldu filan diyor.evde gelince de, sakın agzından filan kacırma annene cok üzülür kadın dedim.eltimin de 3 senedir bebeği olmuyor yumurtası olmuyormus galiba onun da tüp filan denediler inş. onlarında en kısa zamanda olur.kaynanamda onun için cok düşüyordu üstüme korkuyordu bizimde olmazsa diye.torun torun diye kadın her aradığımda sorar var mı bişey olsun artık bişey ben istiyorum ama bakın filan der bende anne cok istiyorsan sen yap bi tane derim zaten siz böyle yapacaksanız ben yaparım bi tane daha der vurur lafı hahaha.anasıyla tutturmuslardı 2-3 aylık evliyken bebek diye bende 1 sene dolsun o zaman demiştim :1: şükür tam 1.senemizde geliyor bize bebişimmmm benim.dün böyle geçti işte nerdeyse tüm konusmaları yazdım kızlar okudunuz ağzınıza sağlık.Yüreğinize sağlık

Rabbim bütün isteyen kardeşlerime nasip etsin en kısa zamanda hayırlısıyla inş. kimseye aratmasın gercekten cok zor

süpersinnnn :)))) iyi sabrediyosun valla tebrikler.Eşine gerçekten iyi bir süpriz olucak.

selam kızlar bende mart annesi olacağım inş.benim bebişlerim ikiz keseleri gördük ama kalp atışları 1,5 hafta sonra duyacaz inş.şuan 7+2 haftalıklar rabbim inş sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder.bu arada yaşım 25 bu ikinci gebeliğim ilk gebeliğim erken doğum ve kaybettim bebeğimi cinsiyet tahminii yapan varmış galiba rus takvimi inanmam ama bekliyorum..:49::49:

ayyy çok güzel bende hep öle istemiştim ne mutlu sana.allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş.

Şalgam suyu soranlar olmuş ben doktoruma sormuştum iki hafta önce acısız iç en fazla bir su bardağı dedi. ben duramadım 4 bardak içtim ve 5 kilocuk kadar ödem tuttu vücudum 3 gün boyunca... bence abartmayın derim.. Benimde tatlılarla aram yok dondurmanın bile limonlusu istiyor canım ne garip bi duygu..

evet fazla tuz ödeme yapar dikkat.benimde tatlıyla pek aram yok hep tuzlu ve ekşi yiyesim var
ama canım öle daha pek bişey çekmedi şimdiye kadar
ayy olsada yesem diye bişey demedim hiç daha

günaydınnn güzel anneler
çok şükür bu sabah gayet iyi hissediyorum kendimi
güzelce kahvaltımı ettim şimdilik çok iyiyim inş böle devam eder
herkese hayırlı günler diliyorum

s.a arkadaslar ben dun dr a gdecegim dedım ya gttim ben gtmeden 10 dk önce dr amelyata grms 1 saat srer dedıler bend bugne aldm öglene ins hayrlı habrler verr dr

s.a arkadaslar ben dun dr a gdecegim dedım ya gttim ben gtmeden 10 dk önce dr amelyata grms 1 saat srer dedıler bend bugne aldm öglene ins hayrlı habrler verr dr

a.s bende bugün doktora gideceğim yavrucağımın kalp atışlarını dinlemek için umarım güzel haberler alırız çok korkuyorum ellerimin bomboş kalmasından allah hakkımızda hayırlısını versin,sen de mi kalp atışı için gideceksin umarım her şey gönlümüzce olur

a.s bende bugün doktora gideceğim yavrucağımın kalp atışlarını dinlemek için umarım güzel haberler alırız çok korkuyorum ellerimin bomboş kalmasından allah hakkımızda hayırlısını versin,sen de mi kalp atışı için gideceksin umarım her şey gönlümüzce olur

ins canım içini ferah tut yavrun senınle ve hersey cok guzel olacak allahın ıznıyle...ben ilk kez gdıorum canım

Korkma tatlım güzel düşün güzel şeyler olsun inş

merhaba ben sormuştum şalgamı,bugün doktora gittiğimde soracaktım,sormama gerek kalmadı o zaman teşekkür ederim bilgilendirme için,bende normalde acayip tatlı yerdim şimdi görünce midem bulanıyor,sürekli ekşi yiyorum hatta abartıp direk limon yediğim bile oluyor :))

hayırlı sabahlar kızlarr

ikiz annesi hoşgeldin
hayırlı evlat olsun inş.
Rabbim hepimize de kucağımıza almayı nasip etsin.

merhaba ben sormuştum şalgamı,bugün doktora gittiğimde soracaktım,sormama gerek kalmadı o zaman teşekkür ederim bilgilendirme için,bende normalde acayip tatlı yerdim şimdi görünce midem bulanıyor,sürekli ekşi yiyorum hatta abartıp direk limon yediğim bile oluyor :))

afiyet olsun :) sayfalar o kadar hızlı ilerliyorki alıntı yapamadım kusura bakma.. acılı şalgamı ve acıyıda hamilelikte hemoroid tehlikesi var diye yasakladı.. insan vücudunu tanıyamıyor resmen her zevkimiz her şeyimiz değişti.. acaba ne zaman normale döneceğiz ?

ins canım içini ferah tut yavrun senınle ve hersey cok guzel olacak allahın ıznıyle...ben ilk kez gdıorum canım

çok teşekkür ederim canım inşallah öyle olur. sende bugün keseyi görürsün inşallah ben ilk gittiğimde çok küçüktü kese 3 mm idi :)

bende yanen direkt limon yedim çok hem mide bulantımada iyi geliyodu
ama tansiyonum yerlere düşünce vazgeçtim ister istemez

Back