• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Herkese Selam
Ben daha doktorum ve hastanem hakkında karar veremedim? İstanbuldaki arkadaşlar sizler nereye gidiyorsunuz? Memnunmusunuz? Ücretler nasıl?
Ben ilk doğumumu avcılar hospital da nil bilgen vardı onunla yaptım ama çokkkk kalabalık ve 9 ay her gittiğimde saatlerce sıra bekledim. Şimdi daha sakin bir hastane istiyorum. Önerebileceğiniz yer var mı?

canım ben anadolu yakasındayım
medical park göztepeye gidiyorum mehtap yazıcıoğluna
şimdilik memnunum

MErhaba Kızlar,

Dün dokotra gittik eşimle ama içimde hep bi korku.
Aldı bizi ultrasona , sordu bulantın varmı diye yok hiç bi şikayetim dedim. ekrenda kese göründü ama bebek görünmedi.doktorun yüzü düştü eşimi dışarı aldı.
Alttan ultrasona geçti.Çok şükür gördük bebişi kalp atışını..Eşim göremedi tabi.
Ama soğuk ter attık hepimiz.Doktor da 'korkuttu bizi kerata' dedi. Normalde görmemiz lazımdı bu hafta deyince doktor elimiz ayağımız titredi.
Ben 7. haftayı bitirdik sanıyordum ama 6. haftayı bitirmişiz.
Keseyi görmeye gittiğimizde de aynı şey olmuştu şimdiden parmağında oynatıyo bizi .

Ama bi korku oldu yine bende gelişiminde bi sorun yoktur inş. çok sık kontrole çağırıyo doktor. 10 gün sonra tekrar gel dedi.

Tiroıd, kan, torch vb testler istedi.
Şu 3 ayı kazasız belasız atlatırız inş

beni de vajinal ultrasonla muayene etti ..

sonra beyefendi de gelebilir dedi eşimle kalp atışlarını dinledik

biraz çekindim ama bebeğimizi görünce herşeyi unuttum tabi :26:

atlatıcaz inş canım yüreğini ferah tut :nazar:

Kızlar birşey sorabilir miyim?

Bizim son adet tarihimize göre olan haftamız gunumuz bu doktorlala hiç tutmuyor di mi.
Yoksa sadece bende mi farklı oldu.
Hangu doktora gıtsem baska gun hafta diyor.
gebelık yenı ıken boyle farkla rolurmus ama ıkı haftaya yakın farklı dıyen oldu.
Sizde nasıl oldu, sizin hesbaınıza göre kaç haftalık, doktor nekadarlık dedi?
Yazabilir misiniz, merak ediyorum..
Bakalım yakın mı soylemıs doktorlar..

Saolun şimdiden..

Rabbim kolaylık versin..

selam güsel anne adayları ve onların kuzucukları...
umarım herkes iyidir...
bizde kalp atışını duymak için dra gittik eşimle,dr baktı göremedi boş gebelik olabilir dedi nasıl korkuttu bizi anlatamam...
nyseki eşimi dışarı çıkarttı ve vajinal baktı bebişim benimle,rabbime şükürler olsun ama kalp atışını dinletmedi...
kalbi atıyor dedi sadece ve ben biraz kastığım için kendimi sanırm fazla uğraşmak istemedi ondan...
bebişim 7 haftalıkmış şimdiden başladı yaramazlıklarına ufaklık,yalnız 4 gün geriden gidiyor bi sorun olurmu kızlar...
2 hafta önce keseyi görmeye giittiğimizde 2gün geriden geliyordu...
dra sordum normal dedi ama yinede kafama takılıyor....:26::26::26::26::26:

kızlar ya acil cevaba ihtiyacım var 5 haftalık hamileyim gögüslerimde hassasiyet ve şişlik olmuştu ama dünden beri neredeyse eski haline geldiler sizin bi bilginiz varmı neden olabilir acaba çok nerak ettim bişey olacak diye korkuyom :(

Slm kızlar
Ben grip olmuşum bebeğim zarar görür mü ne yapmalıyım?

Bende 6 haftamin icerisindeyim cuma gunu kalp atislarini gormeye gidicem insallah duyarim cok korkuyorum bebegime bisey olur diye

Merhaba herkese
Ben de bi yorgunluk var ki sormayın. Hep uyumak istiyorum.Kasıklarım da çok ağrıyor. 3. hamileliğim ama sanki ilk gibi endişeleniyorum.Aslında normal şeyler çoğumuzun yaşadığı...

Selam..yedim içtim geldim:))çok kaynamış çokk..okudum ama valla alıntı yapamıcam iftar bulaşık çay ortalık çocuğu uyut ev topla derken bittim...yeni gelenler hoşgeldiniz maşallah ne bereketli topik olduk....

kızlar bu kasık ağrılarınız akşama kadar sürüyomu sizinde benim haala sol kasığım ağrıyor korkmaya başladım :53::nazar:

selam kızlar,

sağlık ocağında ultrason olduğunu öğrenmem çok iyi oldu bi ara giderim belki :34:

doktor progestan verdi pazartesiden beri alttan kullanıyoum sabah 1 akşam 2 tane.

içilincede bi kısmını vucut atıyordur ama çoğunluğu çamaşırıma çıkıyor bebişe bi faydası oluyormudur.

insallah oluyodur, bildigim kadariyla bi sure sirtustu yatman gerekiyo koyduktan sonra

Kızlar birşey sorabilir miyim?

Bizim son adet tarihimize göre olan haftamız gunumuz bu doktorlala hiç tutmuyor di mi.
Yoksa sadece bende mi farklı oldu.
Hangu doktora gıtsem baska gun hafta diyor.
gebelık yenı ıken boyle farkla rolurmus ama ıkı haftaya yakın farklı dıyen oldu.
Sizde nasıl oldu, sizin hesbaınıza göre kaç haftalık, doktor nekadarlık dedi?
Yazabilir misiniz, merak ediyorum..
Bakalım yakın mı soylemıs doktorlar..

Saolun şimdiden..

Rabbim kolaylık versin..

canim farklilik olabiliyo tabi, ozellikle ilk haftalarda, sanirim 10-12. haftalarda en dogru tahmin yapiliyo, zaten doktor sorun degil dediyse tamamdir insallah:49:

selam güsel anne adayları ve onların kuzucukları...
umarım herkes iyidir...
bizde kalp atışını duymak için dra gittik eşimle,dr baktı göremedi boş gebelik olabilir dedi nasıl korkuttu bizi anlatamam...
nyseki eşimi dışarı çıkarttı ve vajinal baktı bebişim benimle,rabbime şükürler olsun ama kalp atışını dinletmedi...
kalbi atıyor dedi sadece ve ben biraz kastığım için kendimi sanırm fazla uğraşmak istemedi ondan...
bebişim 7 haftalıkmış şimdiden başladı yaramazlıklarına ufaklık,yalnız 4 gün geriden gidiyor bi sorun olurmu kızlar...
2 hafta önce keseyi görmeye giittiğimizde 2gün geriden geliyordu...
dra sordum normal dedi ama yinede kafama takılıyor....:26::26::26::26::26:

doktor sorun degil dediyse sorun degildir Allah'in izniyle, rahat ol sen, sevgili kayranin dedigi gibi 'iyi dusunelim iyi olsun:34:

kızlar ya acil cevaba ihtiyacım var 5 haftalık hamileyim gögüslerimde hassasiyet ve şişlik olmuştu ama dünden beri neredeyse eski haline geldiler sizin bi bilginiz varmı neden olabilir acaba çok nerak ettim bişey olacak diye korkuyom :(

biraz daha bekle bakalim, kan testi filan yaptirmis miydin daha once, bi tekrarla istersen, artisa gore doktoruna danisirsin

Slm kızlar
Ben grip olmuşum bebeğim zarar görür mü ne yapmalıyım?

canim bol bol dinlen bisey olmaz insallah, atesinin 38in ustune cikmamasi lazim, sen ne olur ne olmaz doktorunu bi ara, o yonlendirsin

kızlar bu kasık ağrılarınız akşama kadar sürüyomu sizinde benim haala sol kasığım ağrıyor korkmaya başladım :53::nazar:

agri degil kanama tehlikeli, 8. haftanin sonlarina dogru azaliyo baya, ama gecmiyo tabi, dinlenmek en iyi ilac, ben bol bol uzaniyorum, tavsiye ederim:49:

hanimlar cok sukur bugun uzun zamandir ilk kez kendimi iyi hissettim, yani bir hamilenin olabilecegi kadar iyi tabi:1: hala yorgunluk, bulanti ve mide yanmasi var ama uzun zamandir ilk kez yemek yiyebildim, ama yine de dinleniyorum tabi firsat buldukca, insallah sizler de iyisinizdir, herkesi kocaman sevgiler:54:

Back