- 12 Temmuz 2006
- 460
- 144
- 648
ben akrebim zaten ama su grupları nispeten daha hassas oluyor..çevremdeki balıklar da en bariz örneği, benim için :)
evet pek bı sulugozuz o baska :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben akrebim zaten ama su grupları nispeten daha hassas oluyor..çevremdeki balıklar da en bariz örneği, benim için :)
ikili testi yaptıracak mısınız...
ben kararsızım da..
ben yaptıracagım canım 12.hafta bıttıgı gune randevu aldım cıhangır yılanlıoglundan
dogru soyluyorsun tabı ama ne bılelım ben yaptıracagım oncekıler dusuk olunca tedırgınım belkı ıcım bıraz daha rahat olur sonucta kaderımızde olanın onune gecılmıyor
kacıncı haftada düşük oldu canım
canım ben 4 dusugum var ılkı 8 ıkıncı 6 ucuncu 9 dorduncu de 11+5de ne yazık kı
kızlar bu haftalarda kasık ağrısı normalmidir çok hafif bir şekilde ara ara hissediyorum:26:
kızlar bu haftalarda kasık ağrısı normalmidir çok hafif bir şekilde ara ara hissediyorum:26:
kızlar günaydın
ya ben bişi sorucam hamileliğinizin 5.haftalarında hiç kanamanız oldumu. ben dün gece lavaboya gittim akıntı gibi kanamam yoktu ama peçeteyle silince kan gördüm bu sabahta öyleydi
doktorumu aradım endişelenecek bişi yok yerleşmesinden kaynaklanıyordurbikaç gün kontrol et devam ederse beni bilgilendir dedi. 2 hafta sonra kontrolum var kalp atışlarını duymaya gidicem ama sanki biraz korktum
sizde oldumu böyle kanama