• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
sıtede yıne bı sıkıntı var galıba mesaj yollanmıyor gorunuyor sayfayı ben doldurmusum kızlar aynı mesajla cok ozur:1::1::1:

ben yaptıracagım canım 12.hafta bıttıgı gune randevu aldım cıhangır yılanlıoglundan

bana da 31 agustosta yapacagız dedı..randevuyu bıle aldık ama dün konustuk eşimle istersen yaptırmayalım dedi.. cok hikayeler duyuyoruz sendrom var dedıler ama gayet saglıklı dogdu vs diye.. allah muhafaza bir problem olsa bile aldırma taraftarı degılım.. böyle olunca yaptırmamak daha mantıklı gibi görünüyor.

dogru soyluyorsun tabı ama ne bılelım ben yaptıracagım oncekıler dusuk olunca tedırgınım belkı ıcım bıraz daha rahat olur sonucta kaderımızde olanın onune gecılmıyor

canım bende kan pıhtılasması var ılk 3 dusugumde bılınmıyordu sonrakı gebelıgımde de kan sulandırıcı kullandım ama aspırın kullanmadım belkı sebep bu belkı baska bılmıyorum ama yasayacakmısız ne dıyeyım ama ınanıyorum bu kuzucum benımle kalacak kollarıma saglıkla alacagım onun ıcın cok mukaddes yerlerde dua ettık Rabbım onun hıkmetıyle verdı ınsallah boyle dusunup rahatlamak ıstıyorum gonlum cok rahat bu kez

canım ben cıkıyorum ıftar ıcın hazırlıklar malum gorusmek uzere..selametle Hepınız Allaha emanet olun...

slm kızlar naber oku oku zor bitirdim bayağı hareketliymiş buralar yeni gelen arkadaşlarımız hoşgeldiler

kızlar bu haftalarda kasık ağrısı normalmidir çok hafif bir şekilde ara ara hissediyorum:26::nazar:

bugün çok kötüyüm halsizim aşırı uykum geliyooo iştahım hiç yokk göğüslerim felaket ağrıyooo koltum altıma vuruyo ağrılar kasıklarımdada war ağrı özelliklede sağ solda arada oluyo off :( :19::19::19:

kızlar günaydın
ya ben bişi sorucam hamileliğinizin 5.haftalarında hiç kanamanız oldumu. ben dün gece lavaboya gittim akıntı gibi kanamam yoktu ama peçeteyle silince kan gördüm bu sabahta öyleydi
doktorumu aradım endişelenecek bişi yok yerleşmesinden kaynaklanıyordurbikaç gün kontrol et devam ederse beni bilgilendir dedi. 2 hafta sonra kontrolum var kalp atışlarını duymaya gidicem ama sanki biraz korktum
sizde oldumu böyle kanama

bende 5 haftalıkken aynısını yaşamıştım,korkutmak istemem seni ama düşük tehlikesi olabilir.bence başka doktora git,ben doktorumu gece yarısı aramıştım kan görünce ve sabah hemen gel demişti.rahimde kan bölgesi vardı,progestan ve dinlenme verdi.4 gün sonra kalp atışlarını duydum ve 8+4 deyim çok şükür,şimdilik herşey yolunda.

Back