• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
hamileliğin ilk aylarında ücretsiz izin alınabiliyor mu? ben daha 2 yıllık öğretmenim..heralde bu belli bi yılı tamamlayanlar ıcın gecerlıdır, öyle degıl mı?

yok tatlım oyle degıl benım meslekte 10 yılım bıttıgı ıcın ucretsız ızın hakkım var 1 yıla kadar bu torba yasa ıle 5 yıldan sonrası herkes ıcın degıstırıldı.yanı 5 yıllık ogretmen olan herkez mazeret belırtmeksızın 1yıla kadar ızın alabılıyor ama ucretsız tabı

Son düzenleme:
Nehir canım bende alttan progestan kullanıyorum onun etkisi büyük sanırım.

çalışanların Allah yardımcısı olsun ilk aylarda kimseye sölemekte olmuyor.doktor bana dinlen yat dedi çalışıyor olsaydım baya zor olurdu.

bence de ozel sektoru de kapsamalı herkes memur degıl kı adaletsızlık olmamalı

yani dimi ama sanki özelde çalışan hamile değilmi onu etkilemiyomu sıcaklar ne saçma bişey ne kadar adaletsiz ve mantıksız bir düşünce ama napıcaksın işte :(

hanımlar bu arada baya bır mart annesı olacagız :)cok sukur sayımız oldukca fazla

aynen valla herkes iyi çalışmış desenize :))

suleyüksel arkadaşım, sen de öğretmensin galiba. doğum izninin çalışılan süreyle alakası yok. önceden 1 yıla kadardı son torba yasayla 2 yıla kadar ücretsiz izin alabiliyorsun. eğer eşin de evlet memuruysa çocuk bakımı için o da 2 yıla kadar ücretsiz izinalabiliyor. bu sana kalmış. ister 3 ay alırsın ister 1 yıl ister 20 ay. en fazla 24 ay alabilirsin...

Son düzenleme:
çalışanların Allah yardımcısı olsun ilk aylarda kimseye sölemekte olmuyor.doktor bana dinlen yat dedi çalışıyor olsaydım baya zor olurdu.

ben kımseye soylemeyı dusunmuyordum ama lekelenme oldu ıgne olmam gerektı e gıt gel ,gel de soyleme

suleyüksel arkadaşım, sen de öğretmensin galiba. doğum izninin çalışılan süreyle alakası yok. önceden 1 yıla kadardı son torba yasayla 2 yıla kadar ücretsiz izin alabiliyorsun. eğer eşin de evlet memuruysa çocuk bakımı için o da 2 yıla kadar ücretsiz izinalabiliyor. bu sana kalmış. ister 3 ay alırsın ister 1 yıl ister 20 ay. en fazla 24 ay alabilirsin...

arkadasımız hamılıelıgın ılk ayklarından bahsedıyor ama..sizin dediğiniz doğum sonrası ızın..o dedıgınız gıbı tabi

hamileliğin ilk aylarında ücretsiz izin alınabiliyor mu? ben daha 2 yıllık öğretmenim..heralde bu belli bi yılı tamamlayanlar ıcın gecerlıdır, öyle degıl mı?

hayır asla öyle bişey yok. sen de devlet memuruysan 2 yıla kadar ücretsiz izin alabilirsin.

Nehir canım bende alttan progestan kullanıyorum onun etkisi büyük sanırım.

kullanmak çok tuhaf herşey bebiş için inşallah faydası oluyodur.

ben kımseye soylemeyı dusunmuyordum ama lekelenme oldu ıgne olmam gerektı e gıt gel ,gel de soyleme

şimdiden düşünürler çalışacakmısın çalışmayacakmısın diye:47:

arkadasımız hamılıelıgın ılk ayklarından bahsedıyor ama..sizin dediğiniz doğum sonrası ızın..o dedıgınız gıbı tabi

eğerki hamileliğin ilk aylarında almayı düşünüyorsa doğum sonrasında 2 yıldan kalan süreyi alabilir. ğerki tehlikeli bir hamileliks heyet raporu alması bence daha iyi olur. sonuçta maaş az bi para değil...

hanımlar bu arada baya bır mart annesı olacagız :)cok sukur sayımız oldukca fazla

hakikaten öyle..bide ben balık burcu olmasını istemezdim hiç:) hep derdim güçlü olsun dıye, su grubu malum..en büyük örnegı ben, cok hassas ve duygusalım..hele sımdı daha beter oldum hormonlar sagolsun, sacma sapan seylerde bile gözyaslarımı tutamıyorum :)

hakikaten öyle..bide ben balık burcu olmasını istemezdim hiç:) hep derdim güçlü olsun dıye, su grubu malum..en büyük örnegı ben, cok hassas ve duygusalım..hele sımdı daha beter oldum hormonlar sagolsun, sacma sapan seylerde bile gözyaslarımı tutamıyorum :)

bende balık sanıyordum geç döllenme olmuş koç olacak sanırım.koç burcunuda hiç sevmem :50:

yok hayatım benım bahsettıgım dogum ıznı degıl ucretsız ızın o ayrı .benım nıyetım tabı rabbım de kısmet ederse eylulden ıtıbaren ucretsız ıznımı alıp 2 3 ay sonra goreve baslayaıp dogum oncesı ıznımı almak hayırlısı tabı

benım balık olmasından yana bı sıkayetım yok hatta sevınıyorum belkı de benımle aynı gun dogar 23 subatta 39.haftamız bıtıyor belkı anasıyla aynı gun gelır bana super bır hedıye olur..
ben de balıgım cocukken herseye aglardım ama sımdı gayet mantıklı sakınım bıraz karakter bu :)

benım balık olmasından yana bı sıkayetım yok hatta sevınıyorum belkı de benımle aynı gun dogar 23 subatta 39.haftamız bıtıyor belkı anasıyla aynı gun gelır bana super bır hedıye olur..
ben de balıgım cocukken herseye aglardım ama sımdı gayet mantıklı sakınım bıraz karakter bu :)

benimde eşimle doğum günüm aynı gün. 28 şubat 1 hafta erken doğarsa 28 şubata denk gelebilir üçümüz birden kutlarız :))))))

ben akrebim zaten ama su grupları nispeten daha hassas oluyor..çevremdeki balıklar da en bariz örneği, benim için :)

imdesire canım benım bahsettıgım normal ucretsız ızın hıc alakası yok dogumla falan
ben sunu soylemek ıstedım ben 10 yıllık memurum zaten bır ucretsız ızın hakkım var eger kullanırsam ben de dıyorum kı madem bu hakkım var benım gebelıgım de rısklı ben de hıc kendımı kasmadan ucretsız ızın hakkımı bu sekılde degerlendırmek ıstıyorum 2 -3 ay neyse sonrasında da goreve baslayıp dogum oncesı ızın tarıhım gelmıs oluyor onu baslatırım Allahın ıznıyle cok guzel denk gelmıs oldu Rabbım cok guzel nasıb ettı

heyet raporu demıssın ama o da oyle kolay alınmıyor kı .e ugrasırım bulabılırsem elbette almayı denerım ama olmazsa da bu donemlerı rıske atmak ıstemem okulda nobetı vs dınlenmek en guzelı

Son düzenleme:
Back