2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
ilk defa gebelik yaşıyorum ondan çok paniğim. Ama içimi rahatlattın çok teşekkür ederim haftaya ayın 1 inde kontrolüm var o zaman belli olacak sanırım

stressiz ve tevekkullun olmak bu donemde cok onemli once yurekten inanki Rabbim bu evladi sana nasib edecekse her turlu aksilige ragmen kucaginda olacak ama sana dusen tedbir almak ki sen de eminim dikkatli oluyorsundur .sakin is gucu dusunme ne olursa olsun cevrende yardimci olacaklar varsa yardimlarini rica et/kayinvalidem sagolsun on gun bakti bana yemege bile kalkmadim ara sira evde dolastim ve wcye kalktim onun disinda yatagim ve kanepemle butunlesmistim yemene icmene ozellikle su tuketimine dikkat bol bol su ic /moralli ol ben netten hep guzel filmler izledim mutlu oldum kafama hic bir olumsuzluk getirmedim lekelenmem 2.gun gecti kalktim abdestimi aldim oturarak da olsa namazlarimi aksatmadim kiliyor musun bilmem ama duani eksik etme maneviyat bebegini sana baglayacaktir YA HAFIZ(iyi -kötü,küçük-büyük,güzel-çirkin,dogru-yanlış,gizli-açık yapılan bütün iş ve davranışları,bütün incelikleri birlikte zapt edip saklayan,koruyan demektir.) lafzini bol bol oku elini karnina koyup.YA LATIF lafzi seriflerini de oku/allahin izniyle rabbim koruyacaktir.Aksi birsey olursa da bil ki bunda da vardir bir hayir..

Son düzenleme:
ne zaman gittin ilk??nette 6.7 haftalık yazıyor ama inşallah.gönlünden ne geçerse o olsun..bende aynıydım bulantı falan dedim kesin hamileyim:)))

Adetim geçtikten 2 gün sonra gittim.

Hayırlısı bakalım,10 gün sonra felan kalp atışları için gideceğiz. Ben alttan istemediğim içn karından bakcaklar, karından bakıncada sanırım geç duyuluyormuş.

Allah herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin.

yok cnm idrarımı vs kolay yapıyorum
ama bırkac gun once ıdrar yolları enfeksıynu gecırmıstım
ama o zman da ıdarr yapmada sorunum yoktu sadece yuksek ates ve karın agrısı vardı
sımdı olac kullanıyorum
karına grım gectı ama bu ates ara ara gelıyor ve saatlerce kalıyor
hala enfeksıyondan mı yoksa gebelıkten mı bılmıyorum
cunku karnım agrımıyor artık
ıdrarda da sorunum yok
ıltıhap gecmedı mı acaba (((((((((((
test yaptırıcam yarın bakalım ne cıkıcak

ya ben biraz dinleneyim kızlar mide bulantım dün ve bugün arttı yaa

Allah razı olsun, Maalesef kayınvalidem de biraz uzaklar ama yarın sabah eşimle birlikte gidicz kayınvalideme. Dediklerinide mıh gibi aklımda tutacağımdan emin olabilirsin. Ayrıca benim kanamam sürmüyor dün akşam oldu ve bitti şükürler olsun. Bu gün gittiğim doktor ultrasonda keseyi görünce sağlıklı bir kese görüntüsü değil dedi, düşükle sonuçlanabilir dedi. Ama seninde dediği gibi Rabbim nasip ettiyse hertürlü olur. Çok sağol

anladım canım.kalp atışları değişiyor be güzelim bazılarının bebişinin erken atıyor bazılarının geç.döllenmeyle ilgili.bence seninki duyulur.ama hakikaten değerin çok yüksekmiş....hadi bakalım hayırlısı inş
nşallah geçmiştir gülüm.ama doktordan sen test iste yinede..geçmiş olsun ama korkma bak şimdi ölçtüm ben 37.3 diyor.ama benim hamileliklerimde olur ateş.umarım seninnkide böle bişeydir...

guzelim ezbere konusuyormus gibi olmayayim sadece bu konuda tecrubeliyim diyelim daha once dusuklerim oldu bu kez farkli olacak inaniyorum ama dedigim gibi lekelenmem oldugunda dra gittigimde kalp atislari acaip duzensiz ve zayifti oncesini de bilen drum hic mi hic umut vermedi bana hafta ici acil birsey olursa beni ara vs dedi hatta o bile bence olumsuzu dusunuyordu yine de rabbim nasib etti bir sonrkine gittigimizde bebegim gumbur gumbur geliyorum dedi yine de riskteyiz tabi tam anlamiyla rahatlamis degilim ama ne olursa olsun rabbim hayirlisini verecek inaniyorum bebegim benimle kalsa da benden ayrilsa da Rabbim hayirlisini nasib edecek ben elimden gelenin fazlasini yaptim nerdeyse 10 temmuzdan bu yana evden adim atmadim disariya herseyin hayirlisi ..ben inaniyirum senin icin de guzel seyler nasib edecek mevla iyi dusunelim teslimiyet ve inanc bu konuda cok onemli bence.dua dua dua...

Son düzenleme:

Rabbim meleklerimizi v bizi korusun inşallah ne diyelm

yok hiçbirşey vermedi. 2,5 da tahlillerin sonucuna göre görüşücez doktorla yeniden

hakkında hayırlısı canım.ama ben inanıyorumki herşey iyi olacak sen ve bebeğin için.bol su iç ayaklarını kaldır uzanma ağır iş yapma...gerisini rabbime bırak ve bol dua et....

hakkında hayırlısı canım.ama ben inanıyorumki herşey iyi olacak sen ve bebeğin için.bol su iç ayaklarını kaldır uzanma ağır iş yapma...gerisini rabbime bırak ve bol dua et....

Çok sağol Allah razı olsun canım

aynen bu topik hepimize huzur ve şifa dağıtıyor

malesef tatlım dün ciddi anlamda teknik bir sorun meydana gelmiş geçmiş olsun

ya ben biraz dinleneyim kızlar mide bulantım dün ve bugün arttı yaa

aynen canım ya bnmde 2 gündür feci öğğğ öğğğğ şeklinde bende köşeme çekiliyorum kızlar arada takip ederim sizleri

Kızlar ben ufak ufak kaçıyorum sonuçları alıcam. Gelince yazarım size, kendinize iyi bakın

hayirli haberlerle gel canim

sizlere de iyi gunler iyi dinlenmeler seker anneler ben de cikiyorum selametle...

kızlar bişey sorucam.şimdi hastaneyi aradım tekrardan randevu verdi bana.ben 11 inde gitmiştim tahlil istemişti 13 ünde tahlil sonuclarını göstermiştim adetin gecikirse test yaparız demişiti neyse bende 23 ünde kan verdim şimdi direk doktorun yanına gidip gösterip ultrasonla bakabiliyormuyum.yoksa ilk kez gider gibi para ödeyip mi giricem ne yapmam lazım ? of ya her gidişimde para verirsem yandım demektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…