- 12 Temmuz 2006
- 460
- 144
- 648
ilk defa gebelik yaşıyorum ondan çok paniğim. Ama içimi rahatlattın çok teşekkür ederim haftaya ayın 1 inde kontrolüm var o zaman belli olacak sanırım
ne zaman gittin ilk??nette 6.7 haftalık yazıyor ama inşallah.gönlünden ne geçerse o olsun..bende aynıydım bulantı falan dedim kesin hamileyim:)))
valla canım ben hamileliğimden beri yanıyorum ve düşmüyor..idrar yaparken yanma falan yok değil mi???eğer sıkıntı yoksa normaldir.gittiğinde bi tahlil iste bakalım...ama hamileler normaldede ateşli olurlar normal insanlardan fazla yani...
stressiz ve tevekkullun olmak bu donemde cok onemli once yurekten inanki Rabbim bu evladi sana nasib edecekse her turlu aksilige ragmen kucaginda olacak ama sana dusen tedbir almak ki sen de eminim dikkatli oluyorsundur .sakin is gucu dusunme ne olursa olsun cevrende yardimci olacaklar varsa yardimlarini rica et/kayinvalidem sagolsun on gun bakti bana yemege bile kalkmadim ara sira evde dolastim ve wcye kalktim onun disinda yatagim ve kanepemle butunlesmistimyemene icmene ozellikle su tuketimine dikkat bol bol su ic /moralli ol ben netten hep guzel filmler izledim mutlu oldum kafama hic bir olumsuzluk getirmedim lekelenmem 2.gun gecti kalktim abdestimi aldim oturarak da olsa namazlarimi aksatmadim kiliyor musun bilmem ama duani eksik etme maneviyat bebegini sana baglayacaktir YA HAFIZ(iyi -kötü,küçük-büyük,güzel-çirkin,dogru-yanlış,gizli-açık yapılan bütün iş ve davranışları,bütün incelikleri birlikte zapt edip saklayan,koruyan demektir.) lafzini bol bol oku elini karnina koyup.YA LATIF lafzi seriflerini de oku/allahin izniyle rabbim koruyacaktir.Aksi birsey olursa da bil ki bunda da vardir bir hayir..
anladım canım.kalp atışları değişiyor be güzelim bazılarının bebişinin erken atıyor bazılarının geç.döllenmeyle ilgili.bence seninki duyulur.ama hakikaten değerin çok yüksekmiş....hadi bakalım hayırlısı inşadetim geçtikten 2 gün sonra gittim.
Hayırlısı bakalım,10 gün sonra felan kalp atışları için gideceğiz. Ben alttan istemediğim içn karından bakcaklar, karından bakıncada sanırım geç duyuluyormuş.
Allah herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin.
nşallah geçmiştir gülüm.ama doktordan sen test iste yinede..geçmiş olsun ama korkma bak şimdi ölçtüm ben 37.3 diyor.ama benim hamileliklerimde olur ateş.umarım seninnkide böle bişeydir...yok cnm idrarımı vs kolay yapıyorum
ama bırkac gun once ıdrar yolları enfeksıynu gecırmıstım
ama o zman da ıdarr yapmada sorunum yoktu sadece yuksek ates ve karın agrısı vardı
sımdı olac kullanıyorum
karına grım gectı ama bu ates ara ara gelıyor ve saatlerce kalıyor
hala enfeksıyondan mı yoksa gebelıkten mı bılmıyorum
cunku karnım agrımıyor artık
ıdrarda da sorunum yok
ıltıhap gecmedı mı acaba(((((((((((
test yaptırıcam yarın bakalım ne cıkıcak
sel ; merak ettim drun progesteron ignesi verdi mi
guzelim ezbere konusuyormus gibi olmayayim sadece bu konuda tecrubeliyim diyelim daha once dusuklerim oldu bu kez farkli olacak inaniyorum ama dedigim gibi lekelenmem oldugunda dra gittigimde kalp atislari acaip duzensiz ve zayifti oncesini de bile drum hic mi hic umut vermedi bana hafta icin acil birsye olursa beni ara vs dedi hatta o bile bence olumsuzu dusunuyordu yine de rabbim nasib etti bir sonrkine gittigimizde bebegim gumbur gumbur geliyorum dedi yine de riskteyiz tabi tam anlamiyla rahatlamis degilim ama ne olursa olsun rabbim hayirlisini verecek inaniyorum bebegim benimle kalsa da benden ayrilsa da Rabbim hayirlisini nasib edecek ben elimden gelenin fazlasini yaptim nerdeyse 10 temmuzdan bu yana evden adim atmadim disariya herseyin hayirlisi ..ben inaniyirum senin icin de guzel seyler nasib edecek mevla iyi dusunelim teslimiyet ve inanc bu konuda cok onemli bence.dua dua dua...
yok hiçbirşey vermedi. 2,5 da tahlillerin sonucuna göre görüşücez doktorla yeniden
hakkında hayırlısı canım.ama ben inanıyorumki herşey iyi olacak sen ve bebeğin için.bol su iç ayaklarını kaldır uzanma ağır iş yapma...gerisini rabbime bırak ve bol dua et....
aynen bu topik hepimize huzur ve şifa dağıtıyor
malesef tatlım dün ciddi anlamda teknik bir sorun meydana gelmişgeçmiş olsun
ya ben biraz dinleneyim kızlarmide bulantım dün ve bugün arttı yaa
hoşgeldin..maşallah evet çok yüksek baksana netten kaç haftalarda görünüyor.ya çok erken döllenmiş yada ikiz....QUOTE ]
Teşekkürler cvp için. Ya netten baktım ama anlamadımki. 11 Haziran'dan itibaren mi hesaplamamız gerekiyor?
336. sayfada hgc değerleri yazıyordu..
hoşgeldin..maşallah evet çok yüksek baksana netten kaç haftalarda görünüyor.ya çok erken döllenmiş yada ikiz....QUOTE ]
Teşekkürler cvp için. Ya netten baktım ama anlamadımki. 11 Haziran'dan itibaren mi hesaplamamız gerekiyor?
336. sayfada hgc değerleri yazıyordu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?