- 12 Temmuz 2006
- 460
- 144
- 648
ilk defa gebelik yaşıyorum ondan çok paniğim. Ama içimi rahatlattın çok teşekkür ederim haftaya ayın 1 inde kontrolüm var o zaman belli olacak sanırım
stressiz ve tevekkullun olmak bu donemde cok onemli once yurekten inanki Rabbim bu evladi sana nasib edecekse her turlu aksilige ragmen kucaginda olacak ama sana dusen tedbir almak ki sen de eminim dikkatli oluyorsundur .sakin is gucu dusunme ne olursa olsun cevrende yardimci olacaklar varsa yardimlarini rica et/kayinvalidem sagolsun on gun bakti bana yemege bile kalkmadim ara sira evde dolastim ve wcye kalktim onun disinda yatagim ve kanepemle butunlesmistim yemene icmene ozellikle su tuketimine dikkat bol bol su ic /moralli ol ben netten hep guzel filmler izledim mutlu oldum kafama hic bir olumsuzluk getirmedim lekelenmem 2.gun gecti kalktim abdestimi aldim oturarak da olsa namazlarimi aksatmadim kiliyor musun bilmem ama duani eksik etme maneviyat bebegini sana baglayacaktir YA HAFIZ(iyi -kötü,küçük-büyük,güzel-çirkin,dogru-yanlış,gizli-açık yapılan bütün iş ve davranışları,bütün incelikleri birlikte zapt edip saklayan,koruyan demektir.) lafzini bol bol oku elini karnina koyup.YA LATIF lafzi seriflerini de oku/allahin izniyle rabbim koruyacaktir.Aksi birsey olursa da bil ki bunda da vardir bir hayir..
Son düzenleme: