• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
inşallah duyarsın gülüm.bende korkudan gitmedim hayal kırıklığına uğramayayım die gitmedim yarın 9 da randevum var hayırlısı bakalım....

güzel hamişler nasılsınız :21:ayy istanbul feci nemli :52:soğuk ve esen bir yer arıorum nafile üstelik ne yesem midem bulanıcak gibi hissediyorum:18: kızlar bnm cumartesi kontrolüm var 6+5 olucam o zaman inşaallah:49: kalp atışlarımız duyulurmu çok heyecanlıyım da:52::nazar:

inşallah güzel haberlerle dönersiniz ikiniz de :16:

güzel hamişler nasılsınız :21:ayy istanbul feci nemli :52:soğuk ve esen bir yer arıorum nafile üstelik ne yesem midem bulanıcak gibi hissediyorum:18: kızlar bnm cumartesi kontrolüm var 6+5 olucam o zaman inşaallah:49: kalp atışlarımız duyulurmu çok heyecanlıyım da:52::nazar:
hoş geldin tatlım :3: canım görürsün büyük ihtimal pardon duyarsın pıt-pıtları :49::nazar::46::46::46::38:

hoşgeldin canım :38: geçmiş olsun dikkat et kendine yat dinlen tabi ki bebeğin yoraacak biraz seni ama kcağına aldığında içine çekeceğin o koku herşeye değer bence :16:
hoşbuldum roseciğim çok sağol canım benim :29: evet nazlı bir gebelik süreci beni bekler :49::nazar::emir_bebek: dediğin gibi o cennet kokularını içimize çektiğimizde değecek tüm bu sabırlarımız, sıkıntılarımız :38::38::38::38::38::38:

evet tatlım çok ama çok dikkatli olmam gerekiyor :49::nazar::emir_bebek::29::29::29: amin canım hepimiz Rabbime emanetiz :nazar::nazar::nazar::16:
dün yoktum ama az önce öğrendim :5::5::5: teknik bir sorun oluştuğu için istemeden tüm dün ki mesajlar silinmiş :25::25::25:

evet canım malesef..şifa sen bir sorun yaşamayacaksın inşallah sana dair hislerim çok güzel ve olumlu.demiştin dersin....sende güzel düşün olurmu canım....elini karnına koy en az kırk defa rabbil hesli minessalihin de..düşüğe erken doğuma birebir bu rabbim koruyor tamammı canım....

bak canım sürekli yazdım ama kaçırmışsın..ilk 3 ay bebek senden bişey almıyor sen tiksindiğin şeyler için kendini zorlaqma.su evet çok önemli hem iltihap hem amniyon sıvısı için..yemeklerden sonra iç sık yemek ye bir bardak iç...aç karna içme...

ya canım oyun oynuyoruz canımız sıkılınca.bazı arkadaşlarla çok sık sohbetteyiz çok konuşuyoruz çok yakın tanık olunca tahmin ediyorum.hislerime güvenirim ama dediğim gibi çok tanımam lazım...diğerleri oyun..hesap rus kan falan...

TEŞEKKÜR ederim canım.bende öyle yapmaya çalışıyorum.

ARKADAŞLAR SORUMA LÜTFEN CVP VERİR MİSİNİZ ? acemiyim hiç bişey bilmiyorum saolsun doktorum da basından savıyor, ben bişey sormazsam söylemiyor.neler yapılıyor neler isteniyor.eksik bişey olsun istemiyorum.not alıcam kontrol edicem.diğer doktorlar izinden dönsün gştmiycem daha buna zaten.

çörek otu gibi desene canım.çörek otu da cok faydalı ama hamilelikte tüketilmemesi gerekiyor.doğuma yakın tüketince doğumu kolaylaştırıyormuş

bende giderken hiçbirşey bilmeden gittim tatlım.sana tahlil yapar öncelikle.bende öyle yaptılar yani.sonra tahlil sonuçlarına gçre değerlendirir seni.benim doktorum neler yemem gerektiğini anlatmıştı.ilişki olmasın dedi.xray cihazlarından geçme dedi.çok ağır kaldırıp uzanma ama hayatınada normal olarak devam et dedi.bende başka bişey sormadım.yardımcı olabildim mi?

canım hesaplama yap dersen yaparım tutabilir tutmayabilirde.hisset dersen yapamam zaman geçmesi lazım sık sohbet etmemiz ve benim senin hamileliğini bilmem lazım..ama hesap ve kan yenilemeye göre bakarım istersen...

bende istiyorum o zaman arkadaşım zahmet olmazsa.merak işte oyunda olsa :))

Merhaba arkadaşlar

Benim SAT 11.06.2012

Adetime 3-5 gün kala idrar testlerim pozitif çıktı.

Bizde 13.07.2012 de kan testi yaptırmak için özel bir tıp merkezine gittik. Doktor kana gerek yok, gel ultrasondan bakalım belli olmuş olabilir dedi. Ve keseyi gördük. Daha çok yeni dedi 4 haftalık felan dedi. Kesenin 3 mm olduğunu söyledi. Kullanmam gereken vitaminleri yazdı. 15 gün sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi.

Sonra biz dün tekrar devlet hastanesine gittik, gerekli kan tahlillerini felan yaptıralım diye ( HCG, vitaminler vs.) . Benim HCG 42476 çıktı.

Sizce bu rakam çok yüksek değilmi.

Son SAT 11.06.2012. Kan Tahlili Tarihim 24.07.2012. HCG Değerim 42476

Tecrübeli arkadaşlar bilgi verebilirseniz çok sevinirim.

evet rakam çok yüksek bi netten bak bakalım ne demekmiş?bende hiç duymadım daha önce

hoş buldum tatlım dün tüm gün yoktum evde :3: dr a gitmiştim ortopedi dr una :37: müjdemi öğrenmeden kısa süre önce sol bacağımın diz kapağında şişlik oluşmuştu :25::25::25: çok zorlanmıştım transferim gerçekleştiği için ilaç da kullanmamıştım ne olur ne olmaz diye :2: ve buz uygulama yaparak tam 1 haftada iyileşmiştim :25: ama sorunum şiş insede dizimi kırdıkça canım çok yanıyordu :5::5::5: eşim de ihmal etmeyelim dr a gidelim dedi :10: ve ben fmf hastası olduğum için bu hastalığımı belirttim dr a:2: eklemlerime de hastalık seyirettiğini belirtti :30: ve ben şiş indi zannetsem de dizimde ve ayaklarımda şiş varmış :37::30::30::30: dr hamilellikte şişlik oluşur fakat sizde fmf kaynaklıda şişlik görülecektir dedi :45: bol bol yat-dinlen dedi , sıkıntı-sitresten uzak dur dedi :24::31: hassas gebelik geçireceksin çok dikkat et dedi bebeğimizde değerli bir bebek dedi :49::nazar:

benden haberler bunlar :5: dün bulantım arttı yaaaaa :25::25::25::25::25::25:

sürmeli arkadaş ilgileniyor uzun süre mide sorunu çok ciddiydi tatlım yeni yeni iyileşmekte :49::nazar::38: kısa süre önce buralardaydı :42: sen bilgilerini sürmeli arkadaşa özel mesajla gönder o ilgilenir bir dahaki online olduğunda :34:

geçmiş olsun canım.allah sana sabırlar bebşinede sağlık versin.çok dikkat ediceksin demek bundan sonra kendine.

duyarsın bende 6+4 ken duyduk

bence duyulur bende duyulmustu

sorun degil o ve bebegi saglikli olsunlar da..
daha iyi inşallah hepimiz sağlıkla-keyifle devam edelim :49::nazar::emir_bebek::38::38::38::38:

canımsın kıyamam sana ya.çok dikkat et bitanemmm allaha emanetsin yavrunla.....sürmeli listeyi güncelledi iki gün uğraştı kızcağız dün gece sitede sorun oldu sayfalar hep silindi emekler çöpe gitti daha haberi yok görünce çok üzülecek....
tüh be dün ki emekler ziyan oldu :36::36::36: dün hiç yaşanmamış gibi oldu :ssz:

inşallah duyarsın gülüm.bende korkudan gitmedim hayal kırıklığına uğramayayım die gitmedim yarın 9 da randevum var hayırlısı bakalım....
aaa a işte o an kayra :46::46::46::46::52::52::52: çok sevindim tatlım sen sabrettin valla maşallah randevu saatinde güzel gün içinde alıcaz güzel haberlerinizi :49::nazar::38::38::38::38:

HAYDAAAAAAAAA
canım baktım ben yok normal.6 veya 7 haftalık gebelik diyor....sen yeni yaptırdığın için yüksek galiba...erkende döllenmiş maşallah...ama inşallah ikizdir:))))

herkes diyor nasıl duruyorsun yok dedim zamanını beklicem hayal kırıklığına uğramak istemiyorum..ha korkmuyormuyum evet korkuyorum ama biliyorumki yavrum benimmle...raqbbim büyüktür be gülüm...ne diyeylim kii....

evet canım malesef..şifa sen bir sorun yaşamayacaksın inşallah sana dair hislerim çok güzel ve olumlu.demiştin dersin....sende güzel düşün olurmu canım....elini karnına koy en az kırk defa rabbil hesli minessalihin de..düşüğe erken doğuma birebir bu rabbim koruyor tamammı canım....
ayy ben senin o hissettiğin güzel hislerine öpücük yolluyorum :54::54::54::54::54::54: ALLAH razı olsun çok güzel bir dua okuyacağım sağol tatlım vesile oldun :29::29::29::29: aynen güzel düşünelim güzel olsun sonu inşallah :49::emir_bebek::nazar::38::38::38:
geçmiş olsun canım.allah sana sabırlar bebşinede sağlık versin.çok dikkat ediceksin demek bundan sonra kendine.
çok teşekkürler tatlım amin inşallah tüm hepimize sağlık nasip olsun başta inşallah :49::nazar::emir_bebek::38::38::38:aynen dikkatle ,tevekkülle , dualarla kucağımıza alacağız inşallah :16:

herkes diyor nasıl duruyorsun yok dedim zamanını beklicem hayal kırıklığına uğramak istemiyorum..ha korkmuyormuyum evet korkuyorum ama biliyorumki yavrum benimmle...raqbbim büyüktür be gülüm...ne diyeylim kii....
gerçekten geç olsun güç olmasın dedik her daim hepimiz hemen-hemen :42::nazar::nazar::nazar::49::38::38::38: canım beklediğine değecek :46: güzel haberlerin olacak evet o güzel hislerinle yavrunu hissediyorsun :49::nazar::nazar::nazar::38::38::38::38::38:

kizlar kustahlik yapmis gibi olmayayim ama ayet oldugu icin duzeltmem gerektigini dusunuyorum sanirim yazarken yanlislik oldu dua:

“Rabbi! Heblî mines-sâlihîn.”
“Ey Rabbim! Bana sâlihlerden (bir oğul) ihsan et!” (Sâffât) seklinde olmaliydi tekrar kusuruma bakmayin bilmislik yapmis olmayayim bu dua Hz.Ibrahimin duasidir

Son düzenleme:
kizlar kustahlik yapmis gibi olmayayim ama ayet oldugu icin duzeltmem gerektigini dusunuyorum sanirim yazarken yanlislik oldu dua:“Ey Rabbim! Bana hikmet ver ve beni sâlihler arasına dâhil et.” (Şu'arâ, 26/83). َينِحِلا َّصلا َنِم يِل ْبَه ِّبَر. “Rabbi! Heblî mines-sâlihîn.” seklinde olmaliydi tekrar kusuruma bakmayin bilmislik yapmis olmayayim bu dua Hz.Ibrahimin duasidir
ALLAH razı olsun bende anlamını merak etmiştim nette araştıracaktım ki hızır gibi yetiştin :42::38: ALLAH razı olsun estağfirullah tatlım küstahlık filan değil gayet faydalı bir paylaşımda bulundun tekrar teşekkürler :29::54:

HAYDAAAAAAAAA
canım baktım ben yok normal.6 veya 7 haftalık gebelik diyor....sen yeni yaptırdığın için yüksek galiba...erkende döllenmiş maşallah...ama inşallah ikizdir:))))

Eğer 6 haftalıksa normaldir ama ben burdaki kimseden bu değerleri duymadım daha önce:)

Ya şöyle olmuş olablilirmi, benim adetim bitti, 3-4 gün sonra yumurtlamam oldu (Akıntıdan anladım)

Sizce Adetin 8-9.günleri yumurtlama olur mu?

Slm kızlar bende Allah nasip ederse martta alacağım bebeğimi kucağıma.
Ama dün akşam pembe renkte kanamam oldu, acile gittik hemen, sabahta doktora gittim. Düşük riskim varmış kan aldılar saat 2,5 da çıkacak sonuçlar. Açık rapor verdi. Sadece tuvalet için ayağa kalkacakmışım :( O kadar üzgünüm ki ilk gebeliğim ve çok isediğim bir bebek bu :( Dua edin bana nolur

Bende 2 hafta önce öğrendim bebeğim şimdilik 5 haftalık :)
mersin
tahmini doğum tarihi:26.03.2013
ilk bebek
kesemiz göründü

Back