2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Gülüm listen uçmuş yok olmuşşşş..emeklerin gittiiii sabah gördüm çok üzüldüm.nasılsın canım??sanırım daha iyisin değil mi???birde nur düzelseydi ölüyor resmen kız ya....

inşallah duyarsın gülüm.bende korkudan gitmedim hayal kırıklığına uğramayayım die gitmedim yarın 9 da randevum var hayırlısı bakalım....

bende çok korkuyorum hayal kırıklığına uğramaktan herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda

inşallah güzel haberlerle dönersiniz ikiniz de
inşaallah cnm inşaallah

inşaallah cnm duyarım

bence duyulur bende duyulmustu
kızlar valla iyiki varsınız tamamen moral depoluyorum sayenizde

hemen uzulme canim 6.haftada ayni sikintiyi ben de yasadim dinlen bol sivi ic stres yapma dua et rabbim koruyacaktir iyi dusunu iyi olsun sakin ama sakin kendini uzme yorma gecmisler olsun inan iyi olacak...

selam sel hoş geldin tatlım geçmiş olsun ve korkma tatlım ALLAH korusun kan gelmediği sürece düşük yaşamayacaksın ve bende de leke oldu tatlım daha yeni yeni geçti hamdolsun sakin ol lütfen endişe etme bolca yatıp-dinleneceksin sitresten de uzak olacaksın dilerim 9 ay sonra kucağına alacaksın sağlıklı-hayırlı evladını bu arada benimde ilk bebğim ve 2. tüp bebek tedavimle nasip oldu Yüce Rabbim korusun hepimiz Rabbime emanetiz

Bende 2 hafta önce öğrendim bebeğim şimdilik 5 haftalık :)
mersin
tahmini doğum tarihi:26.03.2013
ilk bebek
kesemiz göründü
hoş geldin tatlım tebrikler , dilerim sıkıntısız gebelik yaşarsın vaktined ve sağlıklıca kucağına alırsın bebeğini

hemen uzulme canim 6.haftada ayni sikintiyi ben de yasadim dinlen bol sivi ic stres yapma dua et rabbim koruyacaktir iyi dusunu iyi olsun sakin ama sakin kendini uzme yorma gecmisler olsun inan iyi olacak...

ilk defa gebelik yaşıyorum ondan çok paniğim. Ama içimi rahatlattın çok teşekkür ederim haftaya ayın 1 inde kontrolüm var o zaman belli olacak sanırım

canım bizler ya adetten önce yada bikaç gün sonra yapanlarız..dediğimö gibi muhtemelen erken döllenme olmuşş....hemen git bi doktora...olabilir canım herkesin bünye bir değilki net genel olarak sölüyor 12.gün vs diye...ikiz olsun kız ne güzel....

hoşgeldin cnm hayırlı olsun.ah be gülüm düşük tehlikei var diye düşecek değil ki..burda kaç arkadaşımızda o risk vardı biliyormusun??neden korkuyorsun ayaklarını kaldır uzan ve bol su iç...allaha emanet bişeycik olmaz korkma canım...

bende 2 hafta önce öğrendim bebeğim şimdilik 5 haftalık :)
mersin
tahmini doğum tarihi:26.03.2013
ilk bebek
kesemiz göründü

hoşgeldin hayırlı olsun canım...

Kızlar benim ateşim sürekli yükseliyor, 37 nin üzerine çıkıyor birkaç saat suruyor bu.
Sonra düşüyor sonra bi daha.
Çok bunaltıyor benı bu ateş.. Sürekli ılık duş alıyorum ama kesmıyor..
Sizin ateş durumunuz nasıl? Oluyor mu yukselmeler düşmeler..
Kötü birşey mi oluyor acaba yoksa normal mi (((

canım yok ben paniklemiyorum aslında ben cok cok sakinim gereğinden fazla sakinim hemde ama doktora güvenemiyorum.ilk gittiğimde de tatmin edemedi beni.idrar yollarında enfeksiyon olmustu ondan randevuyu alıp gidesiye ben hastalıgımı iyi ettim(maydonoz buharına oturdum ve maydonoz suyu içtim,bol bol da su içtim) ama yine de neden oluyor kronikleştimi filan diye bilir kişiden bilgi almak için gittim ama nafile.gittim anlattım durumu idrar testi istedi ve kan neden oluyor dedim sonuclar gelsin konusuruz dedi birde nasıl gecirdin diye sordu söyledim güldü.bebek istediğimi de söyledim onun için alttan muayene etti.bakıp duruyor sormasam söylemiycek.kist filan var mı dedim ufak ufak var bir de sağ tarafta yumurtan var dedi.başka doktorlar ilişki önerirmiş bu bişey demedi.sonra bi de adetin cok yakın görünüyor adetinin 3. günü gel hormonlarına bakalım dedi.halbuki yumurta olarak gördüğü keseymiş çünkü o zaman 4. haftam bitiyormuş.neyse kan verdim sonucları aldım 2 gün sonra gittim doğumdaymış 40 dk bekledim geldi beni gördü beni mi bekliyosunuz dedi evet dedim verdim sonucları ben seni çağırmısmıydım diye sordu bende sonucları alınca gelmem gerektiğini düşündüm dedim hemen bi baktı ayaküstü hiçbişey yok dedi.bilgisayara baktı adetin yakın zaten 3. günü gel adet olmazsan da test yaparız dedi.23 ünde ben pozitifi görünce aksamına hastaneye gittim asşstanına anlattım durumu doktora söyledi o da kagıdı yazmış vermiş tahlil yazan asistan kız bana getirdi.insan bi cagırır ne bilşeyim sorar eder yüzümü görmedi.
yoksa ben mi çok ilgi bekliyorum ??? ama diğer arkadaslar da cok acayip ilgisiz buldular normal mi sizce ??

saol canım Allah razı olsun sabahları ballı yogurt ve 2 kacık pekmez yiyorum.sahurda da yiyorum işte.süt cok sevmesem de içerim zaten yanıma şişe süt alıcam gün boyu içicem :) ama kayra 3 ay bizden beslenmiyo dedi yaaa.neyse ben yine de yiyeyim de depolayım bari yalnız ben doguma yakın kac kilo olurum merak ediyorum.

selam cici hamişler

nasılsınız

hemşerimm hoşgeldinnn.bende nevsehirliyim.ürgüp.sen kayserinin neresindesin ?

canım cok gecmiş olsun Allah yar ve yardımcın olsun seni ve bebişini korusun rabbim ve sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inş.

aynen bu topik hepimize huzur ve şifa dağıtıyor

inanmıyorummmmmm:84:
malesef tatlım dün ciddi anlamda teknik bir sorun meydana gelmiş geçmiş olsun

Daha dün güncellediydim yaaaa tühhhh

Neyse bidaha yapıyımda kopyalayım listeyi masaüstünde dursun

Hoşbulduk Şifa Allah razı olsun. Ama pembeydi yani İnşallah bu kadarla kalır. Ne güzel Rabbim hayırlı evlat nasip etsin. Benimki normal bi gebelik, hayırlısı olsun hakkımızda inşallah Rabbim kokularını da içimize çekmeyi nasip eder

Allah razı olsun farkındamısını bimem ama acayip moral verdiğiniz bana

Ama ilk gittiğimde tek kese görmüştü doktor.

Bu arada benim mide bulantılarım çok ama çok erken başladı. Adetime 10 gün varken benim midem bulanmaya başlamıştı, işyerinde uyuklar olmuştum, halsizlik vardı.

Ay yoksa ikizmi yaa:)

allah yardımcın olsun canım inş. sağlıklı bir gebelik geçirirsin ve hiç br şey olmaz sana ve bebeğine

valla canım ben hamileliğimden beri yanıyorum ve düşmüyor..idrar yaparken yanma falan yok değil mi???eğer sıkıntı yoksa normaldir.gittiğinde bi tahlil iste bakalım...ama hamileler normaldede ateşli olurlar normal insanlardan fazla yani...

ne zaman gittin ilk??nette 6.7 haftalık yazıyor ama inşallah.gönlünden ne geçerse o olsun..bende aynıydım bulantı falan dedim kesin hamileyim:)))

hayırdır inşallah tatlım bu konuda hiç bir bilgim yok tatlım :26: inşallah ciddi bişi değildir bence dr unu bilgilendir randevu gününe daha çok varsa erkene çekmeye bak bence içine sinsin neymiş bu ateş Rabbime emanetiz hepimiz

hemşerimm hoşgeldinnn.bende nevsehirliyim.ürgüp.sen kayserinin neresindesin ?
canım cok gecmiş olsun Allah yar ve yardımcın olsun seni ve bebişini korusun rabbim ve sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inş.
canım merhaba hemşeri sayılırız ben Kayserili değilim eşim buralı ve 2 yıl oldu sayılır geleli ben Yozgat merkezliyim hepimiz hemşeriyiz değil mi,

bu arada çok sağol tatlım amin inşallah hepimize aynen bu dilekler geçerli Rabbime emanetiz

Daha dün güncellediydim yaaaa tühhhh

Neyse bidaha yapıyımda kopyalayım listeyi masaüstünde dursun
canım bencede çok iyi fikir yedek bulunsun masaüstünde hadi kolay gelsin

tatlım bende de ilk başlarda açık-koyu kahverengiydi daha sonra pembeye dönüştü dediğim gibi endişe etme lütfen bizler tedbiri alalım takdiri Yüce Rabbime bırakalım bol bol dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…