inşallah duyarsın gülüm.bende korkudan gitmedim hayal kırıklığına uğramayayım die gitmedim yarın 9 da randevum var hayırlısı bakalım....
inşaallah cnm inşaallahinşallah güzel haberlerle dönersiniz ikiniz de
hoş geldin tatlımcanım görürsün büyük ihtimal pardon duyarsın pıt-pıtları
ayyy canım ya sizler olmasanız evde kafayı yiyorum sonra duyarmıyım görürmüyüm
hoşbuldum roseciğim çok sağol canım benimevet nazlı bir gebelik süreci beni bekler dediğin gibi o cennet kokularını içimize çektiğimizde değecek tüm bu sabırlarımız, sıkıntılarımız
inşaallah cnm duyarımTEŞEKKÜR ederim canım.bende öyle yapmaya çalışıyorum.
bende giderken hiçbirşey bilmeden gittim tatlım.sana tahlil yapar öncelikle.bende öyle yaptılar yani.sonra tahlil sonuçlarına gçre değerlendirir seni.benim doktorum neler yemem gerektiğini anlatmıştı.ilişki olmasın dedi.xray cihazlarından geçme dedi.çok ağır kaldırıp uzanma ama hayatınada normal olarak devam et dedi.bende başka bişey sormadım.yardımcı olabildim mi?
bende istiyorum o zaman arkadaşım zahmet olmazsa.merak işte oyunda olsa :))
evet rakam çok yüksek bi netten bak bakalım ne demekmiş?bende hiç duymadım daha önce
geçmiş olsun canım.allah sana sabırlar bebşinede sağlık versin.çok dikkat ediceksin demek bundan sonra kendine.
duyarsın bende 6+4 ken duyduk
kızlar valla iyiki varsınız tamamen moral depoluyorum sayenizdebence duyulur bende duyulmustu
Slm kızlar bende Allah nasip ederse martta alacağım bebeğimi kucağıma.
Ama dün akşam pembe renkte kanamam oldu, acile gittik hemen, sabahta doktora gittim. Düşük riskim varmış kan aldılar saat 2,5 da çıkacak sonuçlar. Açık rapor verdi. Sadece tuvalet için ayağa kalkacakmışımO kadar üzgünüm ki ilk gebeliğim ve çok isediğim bir bebek bu Dua edin bana nolur
selam sel hoş geldin tatlımSlm kızlar bende Allah nasip ederse martta alacağım bebeğimi kucağıma.
Ama dün akşam pembe renkte kanamam oldu, acile gittik hemen, sabahta doktora gittim. Düşük riskim varmış kan aldılar saat 2,5 da çıkacak sonuçlar. Açık rapor verdi. Sadece tuvalet için ayağa kalkacakmışımO kadar üzgünüm ki ilk gebeliğim ve çok isediğim bir bebek bu Dua edin bana nolur
hoş geldin tatlım tebrikler , dilerim sıkıntısız gebelik yaşarsın vaktined ve sağlıklıca kucağına alırsın bebeğiniBende 2 hafta önce öğrendim bebeğim şimdilik 5 haftalık :)
mersin
tahmini doğum tarihi:26.03.2013
ilk bebek
kesemiz göründü
hemen uzulme canim 6.haftada ayni sikintiyi ben de yasadim dinlen bol sivi ic stres yapma dua et rabbim koruyacaktir iyi dusunu iyi olsun sakin ama sakin kendini uzme yorma gecmisler olsun inan iyi olacak...
canım bizler ya adetten önce yada bikaç gün sonra yapanlarız..dediğimö gibi muhtemelen erken döllenme olmuşş....hemen git bi doktora...olabilir canım herkesin bünye bir değilki net genel olarak sölüyor 12.gün vs diye...ikiz olsun kız ne güzel....eğer 6 haftalıksa normaldir ama ben burdaki kimseden bu değerleri duymadım daha önce:)
ya şöyle olmuş olablilirmi, benim adetim bitti, 3-4 gün sonra yumurtlamam oldu (akıntıdan anladım)
sizce adetin 8-9.günleri yumurtlama olur mu?
slm kızlar bende allah nasip ederse martta alacağım bebeğimi kucağıma.
Ama dün akşam pembe renkte kanamam oldu, acile gittik hemen, sabahta doktora gittim. Düşük riskim varmış kan aldılar saat 2,5 da çıkacak sonuçlar. Açık rapor verdi. Sadece tuvalet için ayağa kalkacakmışımo kadar üzgünüm ki ilk gebeliğim ve çok isediğim bir bebek bu dua edin bana nolur
bende 2 hafta önce öğrendim bebeğim şimdilik 5 haftalık :)
mersin
tahmini doğum tarihi:26.03.2013
ilk bebek
kesemiz göründü
tsemavi canım neden bu kadar panikleyip zehir ediyorsun kendine hamileliğini.bak canım yavrun en güvenilir yerde ve şu anda daha melek rabbimin yanında henüz doğana kadar.ilk 3 ay zorlama bebek katiyen senden almıyor.14.haftadan sonra ne yersen onu yiyecek,
-uzanma sakın kordon kopabilir.
-1 bardak süt iç.mide bulantın varsa tiksinme zorlama.
-1 yumurta ye çok önemli.
-sola yatmaya ayarla kendini alışmaya çalış bebeğine kan gidecek çünkü.
-hurma maydanoz yeme.
-düşük riskin yoksa yarım saat yürü.
-çok uyuyup kendini halsizleştirme..
-sıcak suyla duş alma.
-ilk 3 ay çok kilo alma
-5 bardak su tüket en az
-sık ye 5 öğün en az
ben asla görmeye dayanamıyorum ama yiyebilirsen meyve ye
-yoğurt peynir tüket
en önemlisi allah sığınıp dua et.....
aynen canım... nane maydonoz ilk aylarda yemiceksin dikkat ediceksin, balık çok faydalı hatta haftada bir tüketilebilir diye biliyordum. bak her sabah mutlaka süt iç peynir vs. öğlenleri sebze ve mutlaka yoğurt yada ayran bulunsun. süt ürünlerini bol bol tüketmeye çalış..
asitli içeçek içme, soda iyi geliyor bol bol meyve ye ve su iç susuz kalma... çay içme kahvede çok tiryakiysen günde bir bardak ama içmezsen oda daha iyi. birde bana sakatat yeme dokunma dediler bu konu biraz ihtilaflı biraz araştırabilirsin..
şimdilik aklıma gelenler bunlar şekerim
selam cici hamişler
nasılsınız
hoş buldum tatlım dün tüm gün yoktum evdedr a gitmiştim ortopedi dr una müjdemi öğrenmeden kısa süre önce sol bacağımın diz kapağında şişlik oluşmuştu çok zorlanmıştım transferim gerçekleştiği için ilaç da kullanmamıştım ne olur ne olmaz diye :2: ve buz uygulama yaparak tam 1 haftada iyileşmiştim ama sorunum şiş insede dizimi kırdıkça canım çok yanıyordu eşim de ihmal etmeyelim dr a gidelim dedi ve ben fmf hastası olduğum için bu hastalığımı belirttim dr a:2: eklemlerime de hastalık seyirettiğini belirtti ve ben şiş indi zannetsem de dizimde ve ayaklarımda şiş varmış dr hamilellikte şişlik oluşur fakat sizde fmf kaynaklıda şişlik görülecektir dedi bol bol yat-dinlen dedi , sıkıntı-sitresten uzak dur dedi hassas gebelik geçireceksin çok dikkat et dedi bebeğimizde değerli bir bebek dedi
benden haberler bunlardün bulantım arttı yaaaaa
sürmeli arkadaş ilgileniyor uzun süre mide sorunu çok ciddiydi tatlım yeni yeni iyileşmektekısa süre önce buralardaydı sen bilgilerini sürmeli arkadaşa özel mesajla gönder o ilgilenir bir dahaki online olduğunda
aynen bu topik hepimize huzur ve şifa dağıtıyorbende çok korkuyorum hayal kırıklığına uğramaktan herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda
inşaallah cnm inşaallah
inşaallah cnm duyarım
kızlar valla iyiki varsınız tamamen moral depoluyorum sayenizde
malesef tatlım dün ciddi anlamda teknik bir sorun meydana gelmişinanmıyorummmmmm:84:
selam sel hoş geldin tatlımgeçmiş olsun ve korkma tatlım ALLAH korusun kan gelmediği sürece düşük yaşamayacaksın ve bende de leke oldu tatlım daha yeni yeni geçti hamdolsun sakin ol lütfen endişe etme bolca yatıp-dinleneceksin sitresten de uzak olacaksın dilerim 9 ay sonra kucağına alacaksın sağlıklı-hayırlı evladını bu arada benimde ilk bebğim ve 2. tüp bebek tedavimle nasip oldu Yüce Rabbim korusun hepimiz Rabbime emanetiz
hoş geldin tatlım tebrikler , dilerim sıkıntısız gebelik yaşarsın vaktined ve sağlıklıca kucağına alırsın bebeğini
canım bizler ya adetten önce yada bikaç gün sonra yapanlarız..dediğimö gibi muhtemelen erken döllenme olmuşş....hemen git bi doktora...olabilir canım herkesin bünye bir değilki net genel olarak sölüyor 12.gün vs diye...ikiz olsun kız ne güzel....
hoşgeldin cnm hayırlı olsun.ah be gülüm düşük tehlikei var diye düşecek değil ki..burda kaç arkadaşımızda o risk vardı biliyormusun??neden korkuyorsun ayaklarını kaldır uzan ve bol su iç...allaha emanet bişeycik olmaz korkma canım...
hoşgeldin hayırlı olsun canım...
canım bizler ya adetten önce yada bikaç gün sonra yapanlarız..dediğimö gibi muhtemelen erken döllenme olmuşş....hemen git bi doktora...olabilir canım herkesin bünye bir değilki net genel olarak sölüyor 12.gün vs diye...ikiz olsun kız ne güzel....
...
Slm kızlar bende Allah nasip ederse martta alacağım bebeğimi kucağıma.
kızlar benim ateşim sürekli yükseliyor, 37 nin üzerine çıkıyor birkaç saat suruyor bu.
Sonra düşüyor sonra bi daha.
çok bunaltıyor benı bu ateş.. Sürekli ılık duş alıyorum ama kesmıyor..
Sizin ateş durumunuz nasıl? Oluyor mu yukselmeler düşmeler..
Kötü birşey mi oluyor acaba yoksa normal mi(((
allah yardımcın olsun canım inş. sağlıklı bir gebelik geçirirsin ve hiç br şey olmaz sana ve bebeğine
ama ilk gittiğimde tek kese görmüştü doktor.
Bu arada benim mide bulantılarım çok ama çok erken başladı. Adetime 10 gün varken benim midem bulanmaya başlamıştı, işyerinde uyuklar olmuştum, halsizlik vardı.
Ay yoksa ikizmi yaa:)
hayırdır inşallah tatlım bu konuda hiç bir bilgim yok tatlım :26: inşallah ciddi bişi değildir bence dr unu bilgilendir randevu gününe daha çok varsa erkene çekmeye bak bence içine sinsin neymiş bu ateş Rabbime emanetiz hepimizKızlar benim ateşim sürekli yükseliyor, 37 nin üzerine çıkıyor birkaç saat suruyor bu.
Sonra düşüyor sonra bi daha.
Çok bunaltıyor benı bu ateş.. Sürekli ılık duş alıyorum ama kesmıyor..
Sizin ateş durumunuz nasıl? Oluyor mu yukselmeler düşmeler..
Kötü birşey mi oluyor acaba yoksa normal mi(((
canım merhaba hemşeri sayılırızhemşerimm hoşgeldinnn.bende nevsehirliyim.ürgüp.sen kayserinin neresindesin ?
canım cok gecmiş olsun Allah yar ve yardımcın olsun seni ve bebişini korusun rabbim ve sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inş.
canım bencede çok iyi fikir yedek bulunsun masaüstündeDaha dün güncellediydim yaaaa tühhhh
Neyse bidaha yapıyımda kopyalayım listeyi masaüstünde dursun
tatlım bende de ilk başlarda açık-koyu kahverengiydi daha sonra pembeye dönüştüHoşbulduk Şifa Allah razı olsun. Ama pembeydi yaniİnşallah bu kadarla kalır. Ne güzel Rabbim hayırlı evlat nasip etsin. Benimki normal bi gebelik, hayırlısı olsun hakkımızda inşallah Rabbim kokularını da içimize çekmeyi nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?