2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
merhaba arkadaşlar

ben sıcaklardan dolayı pek aranıza katılamıyorum pc başında basıyolar bana

geçmişte hıphızlı akıp geçiyo inş önemli şeyler kaçırmıyorumdur

devlet hastanesimi yoksa özel hastanemi.
ben istanbuldayım özel bir hastaneye gidiyorum çok şükür çokta memnunum ssk geçerli bir muane oluyorum ücretli onun ücretide 12 tl sonra 10 gün sonra kontrole gidiyorum o kontrolde ücretsiz.inşallah bi aksilik çıkmazda doğumuda bu hastanede yapabilirim çok güzel ilgileniyor dr herşeyi sorup cevap alabiliyorum.

Herkese Selam
Ben daha doktorum ve hastanem hakkında karar veremedim? İstanbuldaki arkadaşlar sizler nereye gidiyorsunuz? Memnunmusunuz? Ücretler nasıl?
Ben ilk doğumumu avcılar hospital da nil bilgen vardı onunla yaptım ama çokkkk kalabalık ve 9 ay her gittiğimde saatlerce sıra bekledim. Şimdi daha sakin bir hastane istiyorum. Önerebileceğiniz yer var mı?

nereye gidiyorsun bilgi verebilir misisn?

canım özel hastane beylikdüzündeyim medilifeye gidiyorum.muayene 25 tl. keske öyle uygun bi yer bulsam bende.devlet hastanesinden randevu alamıyorum medilife iş yerime de yakın cıkınca gitmesi kolay oluyor ama cok para yaa.

nereye gidiyorsun bilgi verebilir misisn?

ben normalde avcılarda oturuyorum cnm,avcılar hospital hastanesine giden 3 arkadaşım var .onlarda kalabalık olmasından çok şikayetçi
ben güneşlide özel araf hastanesine gidiyorum.iş yerim burda olduğu için bana çok yakın ve birde evlenmeden önce burda oturduğum için ilk tercihim burası oldu.annemler ablamlar hepsi güneşlide.ve gerçek anlamda burdaki kadın doğumcuyuda bayağı araştırdıktan sonra ben buraya başladım yoksa bende avcılar hospitale gidecektim.kadın çok iyi güleryüzlü ve kendiside güneşlide oturduğu için gece kaç olursa olsun kendi hastalarının doğumlarını bizzat kendisi yaptırıyor.nöbetçi ebelere falan bırakmıyor.

Kızlar offf ya çok az lekelenmem oldu tabiki hemen doktorumu aradım problem değil kafana takma normal dedi. Çok evhamlı bir insan olarak geçecekmi 9 Ay Allahın izni ile....Kızlar lekelenmesi olanlar varmı. doktorunuz ne dedi

canım bana da hep nil hanımı öneriyorlar ama ben sıra beklemek istemiyorum.5 bucukta işten cıkıyorum caddeye inince dolmusa binip medilifenin önünde iniyorum o kolaylıgı var cok sıra da beklemiyorum ama doktor beni sallamıyor gibi geldi bana.hiç ısınamadım.aynur hanım kolandan gelmiş buraya da.burcu hanımı bekliyorum yada selda hanım hangisi olursa ama selda hanım doğum iznine ayrılmıs uzun süre gelmez heralde burcu hanımı da övüyorlar.daha uygun bir yer varsa doktor da iyi olan deneyebilirim

hahaha tesadüfe bak bende güneşli de çalışıyorum. Meydana yakınım ama araf hastanesini hiç duymadım. Bende şirkete yakın diye meydanda aksa kliniği var bilirsin belki orada gittim ilk muayeneme ama küçük bir hastane ve evime uzak diye başka bir yer bulmak istiyorum devamlı takip açısından. Gerçi yarın yne aksa kliniğine gitcem hiç belirtim yok keseyi görmüştük ama bakalım kalp atışını duyacakmıyım diye merakımdan gideceğim. Araf ta fiyatlar nasıl aksa 12 tl alıyor muayene için.
avcılar hospitalda fiyatlar ne durumda bilmiyorum ama mümkün değil bir daha o yoğunluğu çekmek istemiyorum.

ben yarın devlet hastanesine gideceğim. yeni bi doktor gelmiş ve internette iyi şeyr yazıyor hakkında. sağlık ocağından heşirelere sordum herkes mennun o doktordan dediler. bakalım.. yarın tanışıcaz...

olsun tatlım sende dikkat etkendine ki sağlıkla al kucağına inş bebeğini

Bende 2 hafta önce öğrendim bebeğim şimdilik 5 haftalık :)
mersin
tahmini doğum tarihi:26.03.2013
ilk bebek
kesemiz göründü

hayırlı uğurlu olsun tatlım

bence tahlil sonuçlarını al ve randevu almadan doktorun yanına gir derim

herkes duymuş demekki oranın kalabalığını. Ben şimdi evim tadilatta bir süreliğine firüzköyde kalıyorum. Normalde fatihte oturacağım acaba fatihteeki medikal park var orayamı başlasam diyorum ama oranında fiyatları ucuktur herhalde araştırmadım. medilifenin sadece yerini biliyorum doktorları hakkında bir bilgim yok ama sen doktorundan dertlisin okuyorum hep bence devam etme değiştir doktorunu sonuçta alternatif çok ve 9 ay böyle gitmez bence.

evet devlet hastanelerine randevu olayları çok zor bende aslında testlerimi bir devlet hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum ama çok kalabalık

bende meydandayım:)))) ben asla gitmem aksa kliniğine ilk oraya gittim benim belirtilerim çok önceden başladı aksadaki dr bana hamile kalmak o kadar kolaymı dedi ne bi tahlil ne bi ultrasyon hiç bişi yok gebe değilsin dedi bana adet sökücü verdi tabiki ben kullanmadım sonra 2 gün sonra araf hastanesine gittim 4 haftalık gebeydim.şikayet edicektim o hastaneyi ama eşim izin vermedi uğraşma değmez dedi.şimdi çok şükür herşey yolunda kese olması gereken yerde kalp atışlarını gördüm

evet canım hep yazıyorlar nil hanıma gidenler 1-2 saat bekliyorlarmıs ama deger diyorlar.bilmiyorum da ben 1-2 saat beklesem sinirlerim tavan yapar.zaten hasta olup hastaneye gittiğimde uzun beklersem hastalık filan kalmıyor.sinirden hastalıgı filan unutuyorum.

evet devlet hastanelerine randevu olayları çok zor bende aslında testlerimi bir devlet hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum ama çok kalabalık

ne yalan söyleyim valla bende öyle yapmayı düşünüyorum.özel hastaneye para bara yetmez valla yani kendi adıma söyleyim onlara vereceğim parayı bebişime harcarım daha iyi.medilifede yaptırdım kan tahlilimi ugrasmayım dedim.115 tl aldılar.doktor da ncelese de bişeyler söylese bari hiçbir anormallik yok dedi o kadar.bizde biliyoruz heralde o kadarını ama demirim (ferritin) eksikti benim.normal bi kadında 12 -.... üstüydü benimki 5.9 du düşük işte.hap ilaç bişey vermiyosun bari pekmez iç de demi ama deli ediyor beni yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…