sağlık ocağında kalp atışı dinleniyor muuu
evt canım ben oncekı hamılelıgımde cok gıtmıstım ama kacıncı haftaydı hatırlamıyorum.kucuk bır aletle sesısını dınletıyolar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağlık ocağında kalp atışı dinleniyor muuu
bende meydandayım:)))) ben asla gitmem aksa kliniğine ilk oraya gittim benim belirtilerim çok önceden başladı aksadaki dr bana hamile kalmak o kadar kolaymı dedi ne bi tahlil ne bi ultrasyon hiç bişi yok gebe değilsin dedi bana adet sökücü verdi tabiki ben kullanmadım sonra 2 gün sonra araf hastanesine gittim 4 haftalık gebeydim.şikayet edicektim o hastaneyi ama eşim izin vermedi uğraşma değmez dedi.şimdi çok şükür herşey yolunda kese olması gereken yerde kalp atışlarını gördüm
evt canım ben oncekı hamılelıgımde cok gıtmıstım ama kacıncı haftaydı hatırlamıyorum.kucuk bır aletle sesısını dınletıyolar.
Kızlar merhabalar her zaman giremiyorum maalesef,
10gün önce kesemizi gördük şükür
yarinde kalp atımı için randevumuz var.
Elevit ecopirin ve folibol kullanıyorum+ kan sulandırıcı clexcan.hergün göbişimden vuruluyorum
Bugün itibari ile kasık ağrımları var mide bulantılarım tavan yaptı
birde inanılmaz sıcak çok bunalıyorum.
yarin doktor sonrası detayları yazarım bebişlere ve kendinize iyi bakın
[COLOR="#B22222"]bende meydandayım:)))) ben asla gitmem aksa kliniğine ilk oraya gittim benim belirtilerim çok önceden başladı aksadaki dr bana hamile kalmak o kadar kolaymı dedi ne bi tahlil ne bi ultrasyon hiç bişi yok gebe değilsin dedi bana adet sökücü verdi tabiki ben kullanmadım sonra 2 gün sonra araf hastanesine gittim 4 haftalık gebeydim.şikayet edicektim o hastaneyi ama eşim izin vermedi uğraşma değmez dedi.şimdi çok şükür herşey yolunda kese olması gereken yerde kalp atışlarını gördüm
kizlar idrarim cok koyu renkti bu sabah kirmizi gibiydi ama kan yoktu baktigimda neden boyle olmus olabilir?
selam canım hoşgeldin clexcan'i hergün göbekten mi yapıyorsun kollarından neden vurmuyorsun iğneyi?
Kızlar merhabalar her zaman giremiyorum maalesef,
10gün önce kesemizi gördük şükür
yarinde kalp atımı için randevumuz var.
Elevit ecopirin ve folibol kullanıyorum+ kan sulandırıcı clexcan.hergün göbişimden vuruluyorum
Bugün itibari ile kasık ağrımları var mide bulantılarım tavan yaptı
birde inanılmaz sıcak çok bunalıyorum.
yarin doktor sonrası detayları yazarım bebişlere ve kendinize iyi bakın
kızlar benim akıntım oluyo. siz de de öyle mi?? günde en az 3 tane iç çamaşırı değişriyorum. allahtan akıntının rengi beyaz...
kızlar benim akıntım oluyo. siz de de öyle mi?? günde en az 3 tane iç çamaşırı değişriyorum. allahtan akıntının rengi beyaz...
merhaba arkadaşlar..bende mart annesi olacagım inşallah..nasıl ekleniyor bilmiyorum..foruma uzun zamandır girmiyordum zaten acemiyim anlayacagınız..son adet tarihim 30 mayıs..
hizmet hastanesi meltem hanıma gidiyorum, kontroller ıkı haftada bir.. çok sık ultrasona giriyo muyum acaba dıye düşünüyorum..şükür her sey yolunda 6. haftada kalp atısını duyduk. her hangi bir sıkıntım yok.. vajınal ultrasonla bakıyor 12. haftaya kadar böyle olacak dedi.
sizce de çok sık mı kontroller
merhaba arkadaşlar..bende mart annesi olacagım inşallah..nasıl ekleniyor bilmiyorum..foruma uzun zamandır girmiyordum zaten acemiyim anlayacagınız..son adet tarihim 30 mayıs..
hizmet hastanesi meltem hanıma gidiyorum, kontroller ıkı haftada bir.. çok sık ultrasona giriyo muyum acaba dıye düşünüyorum..şükür her sey yolunda 6. haftada kalp atısını duyduk. her hangi bir sıkıntım yok.. vajınal ultrasonla bakıyor 12. haftaya kadar böyle olacak dedi.
selam kızlar,
sağlık ocağında ultrason olduğunu öğrenmem çok iyi oldu bi ara giderim belki
doktor progestan verdi pazartesiden beri alttan kullanıyoum sabah 1 akşam 2 tane.
içilincede bi kısmını vucut atıyordur ama çoğunluğu çamaşırıma çıkıyor bebişe bi faydası oluyormudur.
selam kızlar,
sağlık ocağında ultrason olduğunu öğrenmem çok iyi oldu bi ara giderim belki
doktor progestan verdi pazartesiden beri alttan kullanıyoum sabah 1 akşam 2 tane.
içilincede bi kısmını vucut atıyordur ama çoğunluğu çamaşırıma çıkıyor bebişe bi faydası oluyormudur.
[COLOR="#B22222"]
demek meydandasın çaya gelsene tanışalım bende ziraat bankasının karşı tarafındayım.
Bende ilk meraktan yakın diye gittim aksa kliniğine yarın da yine kalbinin sesini dinlemeye gitcem inşallah başka da gitmem oraya emine hanım var dediler ona muayene oldum bende şimdi şu fatih medical parkı bi araştırcam ama telefon etmeye elim kolum bile kalmıyor hem sıcak bir de oruçluyum dilim damağım yapıştı. [/COLOR]