- 12 Temmuz 2006
- 460
- 144
- 648
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağada değil canım sola yatman lazım...yüzüstü yatan arkadaşlar için sorun olmaz denilmiş onlara yazdım..çok ciddi sorundur bu 14 haftadan itibaren....bende yatamama sağımdan başka.ama hamileliği öğrendiğim andan itibaren kurulmuş saat gibi sola yataım
listemiz ilk sayfadalistenin kacinci sayfada oldugunu bilen var mi arkadaslar?
selam cici hamişler
nasılsınız
neden sola yatmak lazimmis?
kan dolaşımı için ...
hoşgeldin canım nasılsın???
hoşgeldin..maşallah evet çok yüksek baksana netten kaç haftalarda görünüyor.ya çok erken döllenmiş yada ikiz....Merhaba arkadaşlar
Benim SAT 11.06.2012
Adetime 3-5 gün kala idrar testlerim pozitif çıktı.
Bizde 13.07.2012 de kan testi yaptırmak için özel bir tıp merkezine gittik. Doktor kana gerek yok, gel ultrasondan bakalım belli olmuş olabilir dedi. Ve keseyi gördük. Daha çok yeni dedi 4 haftalık felan dedi. Kesenin 3 mm olduğunu söyledi. Kullanmam gereken vitaminleri yazdı. 15 gün sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi.
Sonra biz dün tekrar devlet hastanesine gittik, gerekli kan tahlillerini felan yaptıralım diye ( HCG, vitaminler vs.) . Benim HCG 42476 çıktı.
Sizce bu rakam çok yüksek değilmi.
Son SAT 11.06.2012. Kan Tahlili Tarihim 24.07.2012. HCG Değerim 42476
Tecrübeli arkadaşlar bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
şükür gülüm yaa.....azıcık sinirliyim ama iyiyim şükürr...iyiyim şekerim sen nasılsın ?
hoş buldum tatlım dün tüm gün yoktum evde dr a gitmiştim ortopedi dr una müjdemi öğrenmeden kısa süre önce sol bacağımın diz kapağında şişlik oluşmuştu çok zorlanmıştım transferim gerçekleştiği için ilaç da kullanmamıştım ne olur ne olmaz diye :2: ve buz uygulama yaparak tam 1 haftada iyileşmiştim ama sorunum şiş insede dizimi kırdıkça canım çok yanıyordu eşim de ihmal etmeyelim dr a gidelim dedi ve ben fmf hastası olduğum için bu hastalığımı belirttim dr a:2: eklemlerime de hastalık seyirettiğini belirtti ve ben şiş indi zannetsem de dizimde ve ayaklarımda şiş varmış dr hamilellikte şişlik oluşur fakat sizde fmf kaynaklıda şişlik görülecektir dedi bol bol yat-dinlen dedi , sıkıntı-sitresten uzak dur dedi hassas gebelik geçireceksin çok dikkat et dedi bebeğimizde değerli bir bebek dedihoşgeldin canısı aleyküm selam.nasılsın bakalım???görünmüyorsun yine
sürmeli arkadaş ilgileniyor uzun süre mide sorunu çok ciddiydi tatlım yeni yeni iyileşmekte kısa süre önce buralardaydı sen bilgilerini sürmeli arkadaşa özel mesajla gönder o ilgilenir bir dahaki online olduğundaliste guncellenmemis galiba.
hoş buldum tatlım dün tüm gün yoktum evde dr a gitmiştim ortopedi dr una müjdemi öğrenmeden kısa süre önce sol bacağımın diz kapağında şişlik oluşmuştu çok zorlanmıştım transferim gerçekleştiği için ilaç da kullanmamıştım ne olur ne olmaz diye :2: ve buz uygulama yaparak tam 1 haftada iyileşmiştim ama sorunum şiş insede dizimi kırdıkça canım çok yanıyordu eşim de ihmal etmeyelim dr a gidelim dedi ve ben fmf hastası olduğum için bu hastalığımı belirttim dr a:2: eklemlerime de hastalık seyirettiğini belirtti ve ben şiş indi zannetsem de dizimde ve ayaklarımda şiş varmış dr hamilellikte şişlik oluşur fakat sizde fmf kaynaklıda şişlik görülecektir dedi bol bol yat-dinlen dedi , sıkıntı-sitresten uzak dur dedi hassas gebelik geçireceksin çok dikkat et dedi bebeğimizde değerli bir bebek dedi
benden haberler bunlar dün bulantım arttı yaaaaa
sürmeli arkadaş ilgileniyor uzun süre mide sorunu çok ciddiydi tatlım yeni yeni iyileşmekte kısa süre önce buralardaydı sen bilgilerini sürmeli arkadaşa özel mesajla gönder o ilgilenir bir dahaki online olduğunda
hoş buldum tatlım dün tüm gün yoktum evde dr a gitmiştim ortopedi dr una müjdemi öğrenmeden kısa süre önce sol bacağımın diz kapağında şişlik oluşmuştu çok zorlanmıştım transferim gerçekleştiği için ilaç da kullanmamıştım ne olur ne olmaz diye :2: ve buz uygulama yaparak tam 1 haftada iyileşmiştim ama sorunum şiş insede dizimi kırdıkça canım çok yanıyordu eşim de ihmal etmeyelim dr a gidelim dedi ve ben fmf hastası olduğum için bu hastalığımı belirttim dr a:2: eklemlerime de hastalık seyirettiğini belirtti ve ben şiş indi zannetsem de dizimde ve ayaklarımda şiş varmış dr hamilellikte şişlik oluşur fakat sizde fmf kaynaklıda şişlik görülecektir dedi bol bol yat-dinlen dedi , sıkıntı-sitresten uzak dur dedi hassas gebelik geçireceksin çok dikkat et dedi bebeğimizde değerli bir bebek dedi
benden haberler bunlar dün bulantım arttı yaaaaa
sürmeli arkadaş ilgileniyor uzun süre mide sorunu çok ciddiydi tatlım yeni yeni iyileşmekte kısa süre önce buralardaydı sen bilgilerini sürmeli arkadaşa özel mesajla gönder o ilgilenir bir dahaki online olduğunda
evet tatlım çok ama çok dikkatli olmam gerekiyor amin canım hepimiz Rabbime emanetizcanımsın kıyamam sana ya.çok dikkat et bitanemmm allaha emanetsin yavrunla.....sürmeli listeyi güncelledi iki gün uğraştı kızcağız dün gece sitede sorun oldu sayfalar hep silindi emekler çöpe gitti daha haberi yok görünce çok üzülecek....
güzel hamişler nasılsınız ayy istanbul feci nemli soğuk ve esen bir yer arıorum nafile üstelik ne yesem midem bulanıcak gibi hissediyorum:18: kızlar bnm cumartesi kontrolüm var 6+5 olucam o zaman inşaallah kalp atışlarımız duyulurmu çok heyecanlıyım da