- 7 Aralık 2011
- 1.559
- 123
- 363
tsemavi, canım eşine şöyle diyebilirsin.kist oluşmuş, biraz daha bekleyecek gelmezse ilaç verecekmiş adetim sökülsün diye.çünkü kist belirtilerinden biride gecikmektir.kontrole çağırdı onla ilgili ilaç vercekmiş de madem.bu arad folikasit, b12 alıyosundur değil mi ? ne güzel süpriz yapcaksın.bende hamile kalırsam bebeğimizin dilinden bi mektup yazar yatağımızın üzerine bırakırım diyodum.ama mektup çok duygusal olacaktı.ne yazıkki dr sayesinde kendiliğimden hamile kalma yetimi yitirdiğim için beraber öğrendik.allah kimseyi muhtaç etmesin bişeye, sevinemedik bile.ya bunada bişey olursa korkusuyla.
kızlar bizde bugün 5+3 olduk.karnımın şiştiğini anlıyorum akşamları.uyku hali ve ara ara kasık bel sancısı dışında belirtim yok.göğüsler kocaman oldu ama hem hamileikten hem ilaçlardan benimkisi.yani demem o ki hiç mi hiç bulantım yok.ilkinde de yoktu.keşke olmasa sağlıklı olsada yavrum.merak ettiğim şu, sizde ne zman başladı bulantılar ?
canım benim süpersinnnnnnnn işte budur neden aklıma gelmedki benim.evet ya kistim oldugunu biliyor zaten.tamam kılıfını hazırladım çok iyi oldu bu aynen böyle söyliycem.çokkkk teşekkür ederim.Rabbim senin de yardımcın olsun sağ sağlim kucagına alırsın inş.
belirtilerimiz aynı canım ya bende de aman aman bişey olmadı.bulantı filan hiç yok olmasında zaten
bende merak ediyorum bu soruyu olanda en baştan mı oluyor yoksa bir zaman sonra mı başlıyor ?