• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
tsemavi, canım eşine şöyle diyebilirsin.kist oluşmuş, biraz daha bekleyecek gelmezse ilaç verecekmiş adetim sökülsün diye.çünkü kist belirtilerinden biride gecikmektir.kontrole çağırdı onla ilgili ilaç vercekmiş de madem.bu arad folikasit, b12 alıyosundur değil mi ? ne güzel süpriz yapcaksın.bende hamile kalırsam bebeğimizin dilinden bi mektup yazar yatağımızın üzerine bırakırım diyodum.ama mektup çok duygusal olacaktı.ne yazıkki dr sayesinde kendiliğimden hamile kalma yetimi yitirdiğim için beraber öğrendik.allah kimseyi muhtaç etmesin bişeye, sevinemedik bile.ya bunada bişey olursa korkusuyla.

kızlar bizde bugün 5+3 olduk.karnımın şiştiğini anlıyorum akşamları.uyku hali ve ara ara kasık bel sancısı dışında belirtim yok.göğüsler kocaman oldu ama hem hamileikten hem ilaçlardan benimkisi.yani demem o ki hiç mi hiç bulantım yok.ilkinde de yoktu.keşke olmasa sağlıklı olsada yavrum.merak ettiğim şu, sizde ne zman başladı bulantılar ?

canım benim süpersinnnnnnnn işte budur neden aklıma gelmedki benim.evet ya kistim oldugunu biliyor zaten.tamam kılıfını hazırladım çok iyi oldu bu aynen böyle söyliycem.çokkkk teşekkür ederim.Rabbim senin de yardımcın olsun sağ sağlim kucagına alırsın inş.

belirtilerimiz aynı canım ya bende de aman aman bişey olmadı.bulantı filan hiç yok olmasında zaten :1:
bende merak ediyorum bu soruyu olanda en baştan mı oluyor yoksa bir zaman sonra mı başlıyor ?

canım napıyosun ben sana msj dan dönedim silmişim yanlışlıkla özür dilerim.bizimkilr ikiz olabilr inş. 2 tane transfer yapıldı çünkü.sağlıkla doğacaklarsa inş ikizdir diyorum.benim ilk gebeliğimde ikizdi.bilmem bi daha o piyango vurur mu..belirtilerde azalmaya başlamış maşallah. aslnda en güzeli belirtisizlik :) ama onda da çekinceler oluyo işte

selam canım iyidir benden, senden naber ?

kızlar bilmeyenler vardır belki sıcak suyla duş almayın özellikle karın bölgenize tutmayın düşğk yapabilr.maydanozu çoğumuz biliriz ama semizotuda keseyi deliyormuş.yemeyelim ok ?

Semizotu mu yapiyormus ben yiyordum valla cok faydali diye :53: Allah razi olsun senden

hoşgeldinnnn canımmm,

bugün topik belirtleri azalanlarla dolu. benim belirtilerim tam tersi arttı. orucu bıraktım dün sende öyle konuşunca. zaten dermanım yok tutmaya... ilk zamanlar iştahım vardı oda gitti. perşme yada cuma doktora gitcem kalp pıt pıtları için :52::52::52:

evet sana oruç yasak...benimde azaldı şükür ama sağ kasığım ve belim hala devam.azıcık bulantım azaldı ...
canım napıyosun ben sana msj dan dönedim silmişim yanlışlıkla özür dilerim.bizimkilr ikiz olabilr inş. 2 tane transfer yapıldı çünkü.sağlıkla doğacaklarsa inş ikizdir diyorum.benim ilk gebeliğimde ikizdi.bilmem bi daha o piyango vurur mu..belirtilerde azalmaya başlamış maşallah. aslnda en güzeli belirtisizlik :) ama onda da çekinceler oluyo işte

a.slm gülüm..çok şükür zımba gibiyim:))sıcak duşu sölemiştim ben..çok riskli çokkkk...

kızlar bilmeyenler vardır belki sıcak suyla duş almayın özellikle karın bölgenize tutmayın düşğk yapabilr.maydanozu çoğumuz biliriz ama semizotuda keseyi deliyormuş.yemeyelim ok ?
a.slm gülüm..çok şükür zımba gibiyim:))sıcak duşu sölemiştim ben..çok riskli çokkkk...

canım benim süpersinnnnnnnn işte budur neden aklıma gelmedki benim.evet ya kistim oldugunu biliyor zaten.tamam kılıfını hazırladım çok iyi oldu bu aynen böyle söyliycem.çokkkk teşekkür ederim.Rabbim senin de yardımcın olsun sağ sağlim kucagına alırsın inş.

belirtilerimiz aynı canım ya bende de aman aman bişey olmadı.bulantı filan hiç yok olmasında zaten :1:
bende merak ediyorum bu soruyu olanda en baştan mı oluyor yoksa bir zaman sonra mı başlıyor ?

Benim ilk basta yoktu sonradan basladi kizlar.

evet sıcak suyu bende biliyordum, maydonuzu da. birde hurma var biliyorsunuz. ama semizotunu bilmiyordum hatta bir arkadaşım mutlaka her sofranda olsun demişti dün bişey oldu alamadım ama hep alıyım diye aklımdaydı çoook şaşırdımm şuanda ya yeseydimm :53::53:

benim koca izin vermiyo geçmiyorum :)

Benim doktorumda geçme dedi bana kızlar.geçmeyin sizlerde

herkese ii akşamlar izin verirseniz bende aranıza katılayım
3 gün önce hamile olduğumu öğrendim dünde ultrasona girdim 5 haftalık bi bebeğim var:) heyecan vericiii:)
son adet tarıhım 20 haziran bebeğimin muhtemel doğum tarihi 27 mart:)
bu arada ben nisan izmirde yaşıyorum:)

hayırlısı olsun canım.hoşgeldin aramıza

kızlar bişey sorucam deneyimli olanlar bilir belki beni göğüs uçlarım ve karnım kaşınıyor dünden beri bu çatlama olacağının mı belirtisi :53:

şimdiden kaşınırmı ki ya?

kızlarrr günaydıınnnn...

çok baş dönmem var benim ya bayılacak gibi oluyorum ve midee bulantılarım sürekli bi ağlamaklı surat ifadem var çok kötü bi his yiyemiyorum hiçbirşey... bir de ilk zamanlar iştahım açık diye şikayet etmiştim ahh kafam ahh :22::22::22:

tansiyonun düşüyodur bol sıvı al,tuzlu ayran iç bide tatlım

bu ayın 29 unda 1. evlilik yıldönümümüz.süper bir hediye ona ve bana.cok istiyordum şükürler olsun rabbime verdi hemde cok güzel bir zamanda.o gün söylemeyi düşünüyorum tabi merakından catlamazsa her gün soruyo hasta oldunmu diye.
tişört yada pantolon gibi bişey alıcam arasına da tabi verirse doktor ultrason fotosunu koyucam ve hediye paketi, acınca süper olucak.

çok güzelll.bende test çubuğunu göstermiştim eşime

kızlar günaydın
ya ben bişi sorucam hamileliğinizin 5.haftalarında hiç kanamanız oldumu. ben dün gece lavaboya gittim akıntı gibi kanamam yoktu ama peçeteyle silince kan gördüm bu sabahta öyleydi
doktorumu aradım endişelenecek bişi yok yerleşmesinden kaynaklanıyordurbikaç gün kontrol et devam ederse beni bilgilendir dedi. 2 hafta sonra kontrolum var kalp atışlarını duymaya gidicem ama sanki biraz korktum
sizde oldumu böyle kanama

bende hiç böle olmadı ama olanları duydum.doktorunu dinle ona göre yönlendir kendini derim ben

teşekkür ederim çok sağol canım :1: aminn inş. hepimizin mutluluğu daim olsun inş.
ama bugün sahura uyanamadım yani kalktıgımda ezana 15 dk vardı ama hemen hazırladım herseyi fırca yedim biraz moalim bozuldu.
ben diyorumki sanki keyfimden uyanmadım uyku sersemliğiyle kapatmısım alarmı madem sen duysaydın sen kalksaydın
o da tabi keyfinden kalkmadın uyuyacan ya o da keyf sonucta benim değil senin hazırlaman gerekiyor.cok canım sıkıldı.bazen arada böyle uyuzluklar yapıyor deli oluyorum o an varyaa

aman takmaa be canım boşver erkek iştr

kizlar idrarim cok koyu renkti bu sabah kirmizi gibiydi ama kan yoktu baktigimda neden boyle olmus olabilir?

o gün içinde sıvıyı yeterli olarak almamışsındır.bol su içmeni tavsiye ederim

kızlar herkese günaydın benimde dün ve bugün ilk başlardaki kadar yok mide bulantım.hatta korktum önce neden yok diye o kadar yanii:))
ama baktım çoğu kişinin belirtilerinde azalma olmuş içim rahatladı.
inş bundan sonrası böyle rahat geçer

tsemavi, canım eşine şöyle diyebilirsin.kist oluşmuş, biraz daha bekleyecek gelmezse ilaç verecekmiş adetim sökülsün diye.çünkü kist belirtilerinden biride gecikmektir.kontrole çağırdı onla ilgili ilaç vercekmiş de madem.bu arad folikasit, b12 alıyosundur değil mi ? ne güzel süpriz yapcaksın.bende hamile kalırsam bebeğimizin dilinden bi mektup yazar yatağımızın üzerine bırakırım diyodum.ama mektup çok duygusal olacaktı.ne yazıkki dr sayesinde kendiliğimden hamile kalma yetimi yitirdiğim için beraber öğrendik.allah kimseyi muhtaç etmesin bişeye, sevinemedik bile.ya bunada bişey olursa korkusuyla.

kızlar bizde bugün 5+3 olduk.karnımın şiştiğini anlıyorum akşamları.uyku hali ve ara ara kasık bel sancısı dışında belirtim yok.göğüsler kocaman oldu ama hem hamileikten hem ilaçlardan benimkisi.yani demem o ki hiç mi hiç bulantım yok.ilkinde de yoktu.keşke olmasa sağlıklı olsada yavrum.merak ettiğim şu, sizde ne zman başladı bulantılar ?

ben zaten bulantı bacak ağrısı ve kokulara hassasiyetten hamile olmaktan şüphelenmiştim.adete 4 gün kala test yaptım kıpkırmızı çıktı.....

ayy canım cok saol valla ben hiç bişey bilmiyorum ne sıcak suyu ne semiz otunu. hurma da mı tehlike olusturuyormuş.başka neler vqar aceba ben hiç bilmiyorum da.1 hafta önce filan da bir güzel kase kase semiz otu yedim inş bişey olmamıstır

bulduk yalanı :) amin canım, evet ya bu souya bi cevap alalım.bulantısı olanlar ilk baştan beri mi oldu sonradan mı ?
Semizotu mu yapiyormus ben yiyordum valla cok faydali diye :53: Allah razi olsun senden
rica ederim canım ne demek.
evet sana oruç yasak...benimde azaldı şükür ama sağ kasığım ve belim hala devam.azıcık bulantım azaldı ...

evet yazdıktan sonra dedim galiba kayra yazmıştı.bu arada oğlunun adı mı kayra ? bende severim bu ismi, kuzenim çocuğuna koyduk.
evet sıcak suyu bende biliyordum, maydonuzu da. birde hurma var biliyorsunuz. ama semizotunu bilmiyordum hatta bir arkadaşım mutlaka her sofranda olsun demişti dün bişey oldu alamadım ama hep alıyım diye aklımdaydı çoook şaşırdımm şuanda ya yeseydimm :53::53:

hurmayı evet dün sen demiştin değil mi ? aslında ilk dönemden sonra hurma faydalıymış.alıp saklayayım diyorum ben.ama semizi duyduğumda bende çok şaşırdım ve bende yedikten 1 gün sonra öğrendim.azcık dişimizi sıkcaz artık.gerçi bizim riskli dönemler bitince semizlerde biter o ayrı :) bugün daha iyisin değil mi ?

yok candascım hurma son ay doğumu kolaylaştırmak için yenecek...öncesinde değil..önceki sayfalarda ben uzun uzun anlatmıştım..şimdi değil..doğuma 2 hafta 3 hafta kala..normal doğum isteyenlere şiddetle tavsiye ederim.göğüslerinizden süt gelebilir ilerde sakın ama sakın göğüs uçlarınızı sıkmayın ne olursa olsun rahmi uyarıp doğum başlatıyor bilginize....

Semizotunun keseyi deldigi nereden ogrendik arkadaslar? Doktor mu soyledi? Ben bayadir yiyorum ve internette boyle bir bilgiye rastlamadigim icin gonul rahatligi ile yemistim. Bunu soyleyen arkadas nerden okudugunu iletebilir mi? Cok merak ettim. Ltfn

ayy canım cok saol valla ben hiç bişey bilmiyorum ne sıcak suyu ne semiz otunu. hurma da mı tehlike olusturuyormuş.başka neler vqar aceba ben hiç bilmiyorum da.1 hafta önce filan da bir güzel kase kase semiz otu yedim inş bişey olmamıstır

hurma yı kayra anlatmıştı uzun uzun aslında çok faydalı fakat son zamanlarda yemek gerekiyormuş canım. Allah tarafından kadını doğuma hazırlayan bir yiyecek rahim kasılmalarına neden oluyormuş o yüzden ilk aylarda yemek düşüğe sebep olabilir. semizotunu bende bilmiyordum inş bir şeycik olmaz sıkıntı yapma

Ciddi mide bulantisi cekenler. Grissini ve cubuk krakerden daha net cozum sari leblebi. Aninda kesiyor. Az yemek lazimm ama kabiz olmamak icin

evet arkadalar yeni hamileğim ama ne yiyip yemiceğimi hç bilmiyorum deneyimli olanlar yazarsa böyle iyi olur birde bu ayda balık yenir mi ayrıca bilgiler nereden alındı bunlarıda yazlım :54::54::54:

evet arkadalar yeni hamileğim ama ne yiyip yemiceğimi hç bilmiyorum deneyimli olanlar yazarsa böyle iyi olur birde bu ayda balık yenir mi ayrıca bilgiler nereden alındı bunlarıda yazlım :54::54::54:

ben zaten bulantı bacak ağrısı ve kokulara hassasiyetten hamile olmaktan şüphelenmiştim.adete 4 gün kala test yaptım kıpkırmızı çıktı.....
hmm anladım ... önceki gebeliklerinde de bulantı olmuş muydu peki ?
olmamıştır canım inş. bilmiyoduk öğrendik.
yok candascım hurma son ay doğumu kolaylaştırmak için yenecek...öncesinde değil..önceki sayfalarda ben uzun uzun anlatmıştım..şimdi değil..doğuma 2 hafta 3 hafta kala..normal doğum isteyenlere şiddetle tavsiye ederim.göğüslerinizden süt gelebilir ilerde sakın ama sakın göğüs uçlarınızı sıkmayın ne olursa olsun rahmi uyarıp doğum başlatıyor bilginize....
doğumu kolaylaştırdığını biliyorumda dün sudede yazmıştı sanırım faydalıymış diye ondan sonra baktım.bende iyi olabileceğini düşündüm.doğum hızlandırıyo mu peki yemek ? benim zaten normal doğurmam imkansız, pıhtılaşmadan ötürü sezeryan olcak demişti yoksa kanama durmayabilrimiş.işimede geldi.
Hamilelikte neler yenilmeli ? | gebelik doğum hamilelik yumurtlama günü

bu linki buldum neler yenmeli neler yenmemeli diye.daha detaylı bir site bulan olursa paylaşsın lütfen ben cok acemiyim
bakalım hemen.
Semizotunun keseyi deldigi nereden ogrendik arkadaslar? Doktor mu soyledi? Ben bayadir yiyorum ve internette boyle bir bilgiye rastlamadigim icin gonul rahatligi ile yemistim. Bunu soyleyen arkadas nerden okudugunu iletebilir mi? Cok merak ettim. Ltfn

tatlım dr söylemedi, geçenlerde tesadüfen öğrendim.biraz araştırdım ve yenmemeliymiş. okuduğum sitede gebelik sitesiydi. şuanda onu bulamadım ama başka bi lin var bi bak istersen. gebelikle bağlantılı yazmıyor ama söktürücü özelliği varmış.belki hiç zararıda yoktur şuan bunu duyduğum için yiyemem allah korusun bişey olursa kendimi suçlu hissederim çünkü.

Semizotunun Omega 3 İçerdiğini Biliyormuydunuz ? - 7/24 Sağlık Güncel Sağlık Haberleri

Son düzenleme:
Ciddi mide bulantisi cekenler. Grissini ve cubuk krakerden daha net cozum sari leblebi. Aninda kesiyor. Az yemek lazimm ama kabiz olmamak icin

bu çok güzel bir bilgi oldu sağol

bu arada kızlar bol su içmemiz gerekiyor biliyorum ama benim su içince midem bulanıyo işte napcam ben ya?

candas yok cnm bgir önceki hamileliğim çok istenen çok beklenen olduğu için anlamadım korkyla kaygıyla biten 9 ay..bir allah bilir birde ben çektiklerimi....ama oğlumdada aynen böleydimilk haftalar mide bulantısı 2 aydan sonra zıpkın gibi bir hamilelik.göğüslerim şişer ağrırdı aynen bunun gibi...

Son düzenleme:
Back