candas yok cnm bgir önceki hamileliğim çok istenen çok beklenen olduğu için anlamadım korkyla kaygıyla biten 9 ay..bir allah bilir birde ben çektiklerimi....
bu çok güzel bir bilgi oldu sağol
bu arada kızlar bol su içmemiz gerekiyor biliyorum ama benim su içince midem bulanıyo işte napcam ben ya?
kayra senmi tahmin ediyodun cinssiyetini ?
yanlışmı hatırlıyorum
bende bugün gidicem canım.aceba neleri söylemeleri gerekiyor ? ne yapmaları gerekiyor tecrübeli arkadaslar anlatırlarsda sevinirim.kan tahlilini verdim ama doktorun yüzünü görmedim burdaki arkadaslar yorumlamıslardı.bugün gidicem inş. ultrason fotosunu da istiycem.benim doktor biraz tuhaf.basından savar gibi iş yapıyor.kontrole gittiğimde alttan muayene etmişti.sormasam söylemiycek kistim filan var mı dedim ufak kistler var birde sağ tarafta yumurtan görünüyor demişti halbuki o bebişin kesesiymiş sanırım çünkü gittiğimde 4.haftam bitiyordu.
neler istemeli benden nelere bakmalı ilaç filan yazılıyor mu.notumu alıp öyle gidicem.
hurma yı kayra anlatmıştı uzun uzun aslında çok faydalı fakat son zamanlarda yemek gerekiyormuş canım. Allah tarafından kadını doğuma hazırlayan bir yiyecek rahim kasılmalarına neden oluyormuş o yüzden ilk aylarda yemek düşüğe sebep olabilir. semizotunu bende bilmiyordum inş bir şeycik olmaz sıkıntı yapma
kızlar bişey sorucam uyurken rahat rahat uyuyabiliyor musunuz ? ben bir türlü uyuyamaz oldum öğrendikten sonra.yüz üstü yatmaya alısık oldugumdan şimdi karnıma ağırlık olmasın diye sırt üstü yatmayı denedim olmuyor yan yatınca rahat edemiyorum.off ya dönüp duruyorum yatakta şimdiden böyleyse biraz büyüyünce ne yapıcam hiç bilmiyorum
Kayra benim bebegimin cinsiyetini de tahmin eder misin?
ARKADAŞLAR SORUMA LÜTFEN CVP VERİR MİSİNİZ ? acemiyim hiç bişey bilmiyorum saolsun doktorum da basından savıyor, ben bişey sormazsam söylemiyor.neler yapılıyor neler isteniyor.eksik bişey olsun istemiyorum.not alıcam kontrol edicem.diğer doktorlar izinden dönsün gştmiycem daha buna zaten.
çörek otu gibi desene canım.çörek otu da cok faydalı ama hamilelikte tüketilmemesi gerekiyor.doğuma yakın tüketince doğumu kolaylaştırıyormuş
ya ben hiç yumurta yiyemiyorum zorlayınca da midem bulanıyor ilk günler az da olsa yiyordum ama şimdi hiç tüketemiyorum şimdi yemememin bebeğe zararı var mı illa yemem mi lazım :18: :18:
ya ben hiç yumurta yiyemiyorum zorlayınca da midem bulanıyor ilk günler az da olsa yiyordum ama şimdi hiç tüketemiyorum şimdi yemememin bebeğe zararı var mı illa yemem mi lazım :18: :18:
canım rahatlıkla uyuyabilrsin.ben tüp bebekle hamile kaldım ve yüzüstü yatarım hep.sordum yatamam değil mi diye ? hayır istediğin gbii yatabilrsin yan, yüzüstü sırtüstü hiç farketmez dedi.ben yatıyorum.zaten minicikler ya ilerde büyüdüklerinde yatamayacğız şimdiden zorlama.hani sakıncası olsaydı tüp bebekle hamile kalan kadına yat demezlerdi.
sakincasi oldugundan degil ben zaten yuzuzt sirtustu hic yatamam:))yoksa zaten minnacik ne tehlikesi olacak ona
uyku da tutmuyor hic aliskanlik oldu 8 de ayaktayim
şimdilik sorun yok.14.haftadan itibaren asla yatmaman lazım kordon dolanması bebeğin oksijensiz kalması vs bi dünya sıkıntı olur.siz şimdiden alışın bence.solunuza yatmaya.
neye yatmamam lazim ben zaten yuz ustu ve sirtustu yatamam ki genelde saga yatarim ki zaten sunnettir/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?